Koopkracht.nl


Koopkracht.nl is één van de energiecollectieven op de Nederlandse energiemarkt. Wilt u klant worden bij Koopkracht.nl? Er zijn geen mensen met ervaringen over Koopkracht.nl. Wat zijn uw ervaringen met Koopkracht.nl? Geef Koopkracht.nl met behulp van de sterren een beoordeling. Hoe meer sterren hoe beter.

Koopkracht.nl ervaringen

Geef Koopkracht.nl een beoordeling

Koopkracht is ontstaan vanuit de jarenlange ervaring, die opgedaan is in het organiseren van veilingen en collectieve groepsaanbiedingen. Al sinds 2009 weten ze voor een hele grote groep consumenten elk jaar aanzienlijke kostenverlagingen te regelen. Dat doen ze met veel plezier en vol overtuiging. Het feit, dat er meer dan 600.000 mensen bij hun staan ingeschreven, geeft ze een sterke onderhandelingspositie.

Tot mei 2019 waren ze bekend met de merken groepsveiling.nl en SLOOPdeCRISIS en maandprijs.nl. Sinds de oprichting in 2009 heeft groepsveiling.nl zich toegelegd op voornamelijk veilingen voor energie. In de jaren die daarop volgden, werden meer en meer producten toegevoegd. Zo was groepsveiling.nl, vanaf 2014, de eerste, die groepsaanbiedingen voor private lease auto’s aan ging bieden. Meerdere veilingen per jaar, waaruit vele duizenden auto’s worden gecontracteerd.

Heeft u ervaringen met Koopkracht.nl? Laat dan hier een review achter en laat ook andere klanten weten wat u over Koopkracht.nl wil vertellen.

Koopkracht.nl: energie, kosten, tarieven en acties

Wilt u een actie, dienst of product van Koopkracht.nl vergelijken met andere energie aanbieders / vergelijkingssites? Bezoek dan ook de websites van andere energiecollectieven en lees vooral ook de reviews. Door de ervaringen te lezen weet u wat u van Koopkracht.nl kan verwachten.

Koopkracht.nl stroom en gas aanbiedingen

Vergelijk Koopkracht.nl met anderen

Vul uw verbruik en postcode in en klik op de oranje knop. Pas de filteropties toe om de energie aanbiedingen neutraal en objectief te vergelijken die aansluiten op uw situatie en voorkeuren. U krijgt daardoor inzicht in de kosten per aanbieder. Zo weet u dus welke stroom en gas aanbieder de laagste maandlasten heeft.

Actuele Koopkracht.nl tarieven en aanbiedingen 2019

Koopkracht.nl tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Duizenden mensen vergelijken online en besparen honderden euro's! Wilt u de Koopkracht.nl tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Ga dan ook naar Energievergelijking.nl. Energievergelijking.nl is één van de beste onafhankelijke energie vergelijkingssites van Nederland! Vergelijk het aanbod van alle energieleveranciers op Energievergelijking.nl en kijk of u kan besparen.

Koopkracht.nl Consumentenbond, kassa, radar?

De Consumentenbond, kassa, radar zijn consumentenprogramma's. Zij helpen consumenten mee om de beste keuze te maken. Het is mogelijk dat Koopkracht.nl ook is besproken. Om te weten of dat ook daadwerkelijk het geval is kunt u de site van de Consumentenbond, kassa, tros radar doorzoeken op "Koopkracht.nl". U krijgt dan direct te zien of Koopkracht.nl is besproken en wat anderen over Koopkracht.nl te zeggen hebben.

Storing melden: Bel 0800 - 9009 (gratis)

Wilt u een storing melden? Stroom en gas storingen bij Koopkracht.nl kunt u zelf doorgeven via het nationaal storingsnummer. Bel bij storing het Nationaal Storingsnummer gas en stroom 0800 - 9009 (gratis) bij storing in de gas- en/of stroomlevering of als u een gas geur ruikt. Het nationaal storingsnummer is 24 uur per dag bereikbaar.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op