Koopkracht.nl

Is Koopkracht.nl betrouwbaar? Lees 100% onafhankelijk ervaringen en reviews van echte klanten.

Klant worden bij Koopkracht.nl of bent u reeds klant en wilt u ervaringen met Koopkracht.nl delen? Er zijn nu nog geen mensen met ervaringen. U kunt de eerste zijn over Koopkracht.nl. Wat zijn uw ervaringen met Koopkracht.nl? Geef Koopkracht.nl met behulp van de sterren een beoordeling. Hoe meer sterren hoe beter de score.

Is Koopkracht.nl goedkoop? Vergelijk en bespaar!

Wilt u weten of Koopkracht.nl goedkoop is? Vergelijk Koopkracht.nl met hulp van online vergelijkingssites. Daarmee kunt u gratis en snel energie vergelijken en zorgeloos overstappen naar de goedkoopste energie aanbieder. In veel gevallen profiteert u ook nog eens van goedkopere energiedeals, die u anders misschien wel was misgelopen. Start met energie vergelijken en bereken uw voordeel als u overstapt naar een goedkoper tarief voor stroom en gas, oftewel energie.

Koopkracht is ontstaan vanuit de jarenlange ervaring, die opgedaan is in het organiseren van veilingen en collectieve groepsaanbiedingen. Al sinds 2009 weten ze voor een hele grote groep consumenten elk jaar aanzienlijke kostenverlagingen te regelen. Dat doen ze met veel plezier en vol overtuiging. Het feit, dat er meer dan 600.000 mensen bij hun staan ingeschreven, geeft ze een sterke onderhandelingspositie.

Tot mei 2019 waren ze bekend met de merken groepsveiling.nl en SLOOPdeCRISIS en maandprijs.nl. Sinds de oprichting in 2009 heeft groepsveiling.nl zich toegelegd op voornamelijk veilingen voor energie. In de jaren die daarop volgden, werden meer en meer producten toegevoegd. Zo was groepsveiling.nl, vanaf 2014, de eerste, die groepsaanbiedingen voor private lease auto’s aan ging bieden. Meerdere veilingen per jaar, waaruit vele duizenden auto’s worden gecontracteerd.

Heeft u ervaringen met Koopkracht.nl? Laat dan hier een review achter en laat ook andere klanten weten wat u over Koopkracht.nl wil vertellen.

Geef een beoordeling

Klik op de sterren om te beoordelen

Gemiddelde beoordeling 2.1 / 5. Aantal beoordelingen: 191

Het spijt ons dat je dit niet nuttig vond

Laten we het samen nuttig maken

Plaats een reactie

zeventien − 3 =

Vul uw gegevens in en bereken uw voordeel!