Koopkracht.nl

Koopkracht.nl is één van de energiecollectieven op de Nederlandse energiemarkt. Bent u op zoek naar ervaringen, reviews, complimenten, maar ook klachten over Koopkracht.nl van klanten. Wat zijn uw eigen ervaringen met Koopkracht.nl? Er zijn nu nog geen mensen met ervaringen. U kunt de eerste zijn over Koopkracht.nl. Door alle energiecollectieven te vergelijken kunt u gemakkelijk de beste keuze maken. Deel uw beoordeling over Koopkracht.nl met andere mensen zodat zij ook de beste keuze kunnen maken.


Koopkracht is ontstaan vanuit de jarenlange ervaring, die opgedaan is in het organiseren van veilingen en collectieve groepsaanbiedingen. Al sinds 2009 weten ze voor een hele grote groep consumenten elk jaar aanzienlijke kostenverlagingen te regelen. Dat doen ze met veel plezier en vol overtuiging. Het feit, dat er meer dan 600.000 mensen bij hun staan ingeschreven, geeft ze een sterke onderhandelingspositie.

Tot mei 2019 waren ze bekend met de merken groepsveiling.nl en SLOOPdeCRISIS en maandprijs.nl. Sinds de oprichting in 2009 heeft groepsveiling.nl zich toegelegd op voornamelijk veilingen voor energie. In de jaren die daarop volgden, werden meer en meer producten toegevoegd. Zo was groepsveiling.nl, vanaf 2014, de eerste, die groepsaanbiedingen voor private lease auto’s aan ging bieden. Meerdere veilingen per jaar, waaruit vele duizenden auto’s worden gecontracteerd.

Heeft u ervaringen met Koopkracht.nl? Laat dan hier een review achter en laat ook andere klanten weten wat u over Koopkracht.nl wil vertellen.


Koopkracht.nl ervaringen en reviews

Wilt u klant worden bij Koopkracht.nl of wilt u een ervaring delen? Geef Koopkracht.nl met behulp van de sterren een beoordeling. Hoe meer sterren hoe beter de gemiddelde score. Heeft u klachten? Geef dan minder sterren aan. Lees ook ervaringen over andere energiecollectieven en vergelijk hun aanbod met die van Koopkracht.nl.

Beste Koopkracht.nl aanbieding

Koopkracht.nl aanbieding

Op zoek naar een speciale Koopkracht.nl aanbieding? Wilt u weten of een bepaalde Koopkracht.nl aanbieding nog goedkoper kan? Vergelijk de aanbiedingen van Koopkracht.nl met behulp van onze energievergelijker. Zo krijgt u snel en simpel de beste Koopkracht.nl aanbiedingen te zien welke u gemakkelijk kan vergelijken met andere energiecollectieven.


FAQ

Is Koopkracht.nl een betrouwbare energie aanbieder?

Lees de ervaringen. Er zijn nu nog geen mensen met ervaringen. U kunt de eerste zijn die een ervaring plaatst over Koopkracht.nl.

Hoe kan ik Koopkracht.nl bereiken?

Om Koopkracht.nl te bereiken kunt u het beste even contact opnemen met de klantenservice.

Heeft u alle ervaringen over Koopkracht.nl gelezen?

Heeft u een goede positieve indruk gekregen door het lezen van de reviews? Dan kunt u naar de website van Koopkracht.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Leest u veel klachten over Koopkracht.nl? Kijk dan verder naar andere energiecollectieven.


Plaats een reactie

20 − acht =

Koopkracht.nl kosten berekenen

Vul uw gegevens in en bereken uw voordeel!