Koopkracht.nl ervaringen

Er zijn nu nog geen mensen met ervaringen. U kunt de eerste zijn

Lees recente ervaringen over Koopkracht.nl en deel ook uw eigen ervaringen. Er zijn nu nog geen mensen met ervaringen. U kunt de eerste zijn over Koopkracht.nl. Schrijf een ervaring over Koopkracht.nl en geef een beoordeling. Hoe meer sterren Koopkracht.nl krijgt hoe beter de kwaliteit. En wilt u weten of Koopkracht.nl goedkoop is? Start dan met energie vergelijken en bekijk wie de voordeligste deal heeft.

Power Energie, internet, verzekeringen en meer

Vergelijk Koopkracht.nl

Koopkracht.nl

Koopkracht.nl is één van de energiecollectieven op de Nederlandse energiemarkt. Lees hier meer informatie over Koopkracht.nl. Wat hebben andere mensen over Koopkracht.nl te vertellen? Wat zijn uw eigen ervaringen met Koopkracht.nl? Er zijn nu nog geen mensen met ervaringen. U kunt de eerste zijn over Koopkracht.nl.

Koopkracht.nl een beoordeling geven

Op Energieervaringen.nl kunt u Koopkracht.nl een uitgebreide beoordeling geven op de volgende criteria's algemene indruk, de helpdesk, de energieprijzen, het overstapproces, de energierekening, de reclames, de bereikbaarheid en de klachtenafhandeling. Vertel zo uitgebreid mogelijk zodat andere mensen een goede indruk krijgen van de dienstverlening van Koopkracht.nl.


Koopkracht is ontstaan vanuit de jarenlange ervaring, die opgedaan is in het organiseren van veilingen en collectieve groepsaanbiedingen. Al sinds 2009 weten ze voor een hele grote groep consumenten elk jaar aanzienlijke kostenverlagingen te regelen. Dat doen ze met veel plezier en vol overtuiging. Het feit, dat er meer dan 600.000 mensen bij hun staan ingeschreven, geeft ze een sterke onderhandelingspositie.

Tot mei 2019 waren ze bekend met de merken groepsveiling.nl en SLOOPdeCRISIS en maandprijs.nl. Sinds de oprichting in 2009 heeft groepsveiling.nl zich toegelegd op voornamelijk veilingen voor energie. In de jaren die daarop volgden, werden meer en meer producten toegevoegd. Zo was groepsveiling.nl, vanaf 2014, de eerste, die groepsaanbiedingen voor private lease auto’s aan ging bieden. Meerdere veilingen per jaar, waaruit vele duizenden auto’s worden gecontracteerd.

Heeft u ervaringen met Koopkracht.nl? Laat dan hier een review achter en laat ook andere klanten weten wat u over Koopkracht.nl wil vertellen.


Vergelijk Koopkracht.nl ervaringen. Lees wat klanten van Koopkracht.nl vertellen

Wilt u klant worden bij Koopkracht.nl of bent u reeds klant en wilt u uw ervaringen delen? Wat zijn uw ervaringen met Koopkracht.nl? Geef Koopkracht.nl met behulp van de sterren een beoordeling. Hoe meer sterren hoe beter de score. Bekijk ook andere energiecollectieven en vergelijk hun aanbod met die van Koopkracht.nl.

Profiteer van de beste Koopkracht.nl tarieven en aanbiedingen

Koopkracht.nl ervaringen reviews en aanbiedingen

Weten of Koopkracht.nl goedkoop is? Vergelijk Koopkracht.nl met behulp van online vergelijkingssites. Zo kunt u snel en simpel de beste energie deals vinden. In veel gevallen profiteert u van betere aanbiedingen, die u misschien niet van Koopkracht.nl had gekregen als u klant zou worden of blijven.

Vergelijk alle energiecollectievenPlaats een reactie

een × een =

Vul uw gegevens in en bereken uw voordeel!