Koopkracht.nl

Informatie over Koopkracht.nl

Koopkracht.nl is één van de energiecollectieven op de Nederlandse energiemarkt. Bent u op zoek naar ervaringen, reviews, positieve reacties, complimenten, maar ook klachten over Koopkracht.nl van (ex) klanten. Wat zijn uw eigen ervaringen met Koopkracht.nl?

Er is nu 1 persoon met een ervaring over Koopkracht.nl

Door alle energiecollectieven te vergelijken kunt u gemakkelijk de beste keuze maken. Deel uw beoordeling over Koopkracht.nl met andere mensen zodat zij ook de beste keuze kunnen maken.

Koopkracht is ontstaan vanuit de jarenlange ervaring, die opgedaan is in het organiseren van veilingen en collectieve groepsaanbiedingen. Al sinds 2009 weten ze voor een hele grote groep consumenten elk jaar aanzienlijke kostenverlagingen te regelen. Dat doen ze met veel plezier en vol overtuiging. Het feit, dat er meer dan 600.000 mensen bij hun staan ingeschreven, geeft ze een sterke onderhandelingspositie.

Tot mei 2019 waren ze bekend met de merken groepsveiling.nl en SLOOPdeCRISIS en maandprijs.nl. Sinds de oprichting in 2009 heeft groepsveiling.nl zich toegelegd op voornamelijk veilingen voor energie. In de jaren die daarop volgden, werden meer en meer producten toegevoegd. Zo was groepsveiling.nl, vanaf 2014, de eerste, die groepsaanbiedingen voor private lease auto’s aan ging bieden. Meerdere veilingen per jaar, waaruit vele duizenden auto’s worden gecontracteerd.

Heeft u ervaringen met Koopkracht.nl? Laat dan hier een review achter en laat ook andere klanten weten wat u over Koopkracht.nl wil vertellen.


Koopkracht.nl informatie

Is Koopkracht.nl een betrouwbare energie aanbieder?

Lees de ervaringen. Er is nu 1 persoon met een ervaring over Koopkracht.nl.

Hoe kan ik Koopkracht.nl bereiken?

Om Koopkracht.nl te bereiken kunt u het beste even contact opnemen met de klantenservice. Het telefoonnummer van Koopkracht.nl kunt u vinden op Telefoonnummer.net of op de website van Koopkracht.nl.

Heeft u alle ervaringen over Koopkracht.nl gelezen?

Heeft u een goede positieve indruk gekregen door het lezen van de reviews? Dan kunt u naar de website van Koopkracht.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Leest u veel klachten over Koopkracht.nl? Kijk dan verder naar andere energiecollectieven. Start met energie vergelijken om Koopkracht.nl te vergelijken met andere energiecollectieven.


1 gedachte over “Koopkracht.nl”

Plaats een reactie

11 − tien =