Koopkracht.nl

Koopkracht is ontstaan vanuit de jarenlange ervaring, die opgedaan is in het organiseren van veilingen en collectieve groepsaanbiedingen. Al sinds 2009 weten ze voor een hele grote groep consumenten elk jaar aanzienlijke kostenverlagingen te regelen. Dat doen ze met veel plezier en vol overtuiging. Het feit, dat er meer dan 600.000 mensen bij hun staan ingeschreven, geeft ze een sterke onderhandelingspositie.

Tot mei 2019 waren ze bekend met de merken groepsveiling.nl en SLOOPdeCRISIS en maandprijs.nl. Sinds de oprichting in 2009 heeft groepsveiling.nl zich toegelegd op voornamelijk veilingen voor energie. In de jaren die daarop volgden, werden meer en meer producten toegevoegd. Zo was groepsveiling.nl, vanaf 2014, de eerste, die groepsaanbiedingen voor private lease auto’s aan ging bieden. Meerdere veilingen per jaar, waaruit vele duizenden auto’s worden gecontracteerd.

Heeft u ervaringen met Koopkracht.nl? Laat dan hier een review achter en laat ook andere klanten weten wat u over Koopkracht.nl wil vertellen.


Koopkracht.nl reviews en ervaringen

Is Koopkracht.nl een betrouwbare energie aanbieder?

Lees de ervaringen op deze website en oordeel zelf. Er is nu 1 persoon met een ervaring over Koopkracht.nl. Er zijn steeds meer mensen op zoek naar Koopkracht.nl. Hoe kan dat? Wat zijn uw ervaringen met Koopkracht.nl?

Hoe kan ik Koopkracht.nl bereiken?

Om Koopkracht.nl te bereiken kunt u het beste even contact opnemen met de klantenservice. De actuele contactgegens van Koopkracht.nl kunt u vinden in de energieergelijker. Vergelijk Koopkracht.nl met andere energiecollectieven.

Heeft u alle ervaringen over Koopkracht.nl gelezen?

Heeft u een goede positieve indruk gekregen door het lezen van de reviews? Dan kunt u naar de website van Koopkracht.nl gaan om hun aanbod te bekijken en eventueel een bestelling te plaatsen. Leest u veel klachten over Koopkracht.nl? Kijk dan verder naar andere energiecollectieven.

Vergelijk Koopkracht.nl met andere energiecollectieven

Begin met energie vergelijken om te zien of Koopkracht.nl in vergelijking met andere energiecollectieven de beste energie aanbieding kan doen. Met onze energievergelijker kunt u alle energiecollectieven vergelijken en profiteert u van exclusieve energiedeals met hoge kortingen en welkomstcadeaus. Vergelijk ervaringen met Koopkracht.nl met die van andere energiecollectieven.

1 gedachte over “Koopkracht.nl”

Plaats een reactie

Call Now ButtonEnergieService: 0900-5111111