Landelijke Energievergelijker


Landelijke Energievergelijker is één van de sites met een energievergelijker op de Nederlandse energiemarkt. Wilt u klant worden bij Landelijke Energievergelijker? Er zijn nu in totaal 10 mensen met ervaringen over Landelijke Energievergelijker. Wat zijn uw ervaringen met Landelijke Energievergelijker? Geef Landelijke Energievergelijker met behulp van de sterren een beoordeling. Hoe meer sterren hoe beter.

Landelijke Energievergelijker ervaringen

Geef Landelijke Energievergelijker een beoordeling

Landelijke Energievergelijker: energie, kosten, tarieven en acties

Wilt u een actie, dienst of product van Landelijke Energievergelijker vergelijken met andere energie aanbieders / vergelijkingssites? Bezoek dan ook de websites van andere sites met een energievergelijker en lees vooral ook de reviews. Door de ervaringen te lezen weet u wat u van Landelijke Energievergelijker kan verwachten.

Landelijke Energievergelijker stroom en gas aanbiedingen

Vergelijk Landelijke Energievergelijker met anderen

Vul uw verbruik en postcode in en klik op de oranje knop. Pas de filteropties toe om de energie aanbiedingen neutraal en objectief te vergelijken die aansluiten op uw situatie en voorkeuren. U krijgt daardoor inzicht in de kosten per aanbieder. Zo weet u dus welke stroom en gas aanbieder de laagste maandlasten heeft.

Actuele Landelijke Energievergelijker tarieven en aanbiedingen 2019

Landelijke Energievergelijker tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Duizenden mensen vergelijken online en besparen honderden euro's! Wilt u de Landelijke Energievergelijker tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Ga dan ook naar Energievergelijking.nl. Energievergelijking.nl is één van de beste onafhankelijke energie vergelijkingssites van Nederland! Vergelijk het aanbod van alle energieleveranciers op Energievergelijking.nl en kijk of u kan besparen.

Landelijke Energievergelijker Consumentenbond, kassa, radar?

De Consumentenbond, kassa, radar zijn consumentenprogramma's. Zij helpen consumenten mee om de beste keuze te maken. Het is mogelijk dat Landelijke Energievergelijker ook is besproken. Om te weten of dat ook daadwerkelijk het geval is kunt u de site van de Consumentenbond, kassa, tros radar doorzoeken op "Landelijke Energievergelijker". U krijgt dan direct te zien of Landelijke Energievergelijker is besproken en wat anderen over Landelijke Energievergelijker te zeggen hebben.

Storing melden: Bel 0800 - 9009 (gratis)

Wilt u een storing melden? Stroom en gas storingen bij Landelijke Energievergelijker kunt u zelf doorgeven via het nationaal storingsnummer. Bel bij storing het Nationaal Storingsnummer gas en stroom 0800 - 9009 (gratis) bij storing in de gas- en/of stroomlevering of als u een gas geur ruikt. Het nationaal storingsnummer is 24 uur per dag bereikbaar.

10
Reageer op dit artikel

avatar
10 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
RichardOscarRomanadoroseewendy Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Richard
Gast
Richard

Bedienen zich van regelrechte leugens om maar een contract te kunnen afsluiten.
Volgens de dame aan de telefoon was ons contract met Eneco geannuleerd. Simpel telefoontje richting Eneco leerde ons dat dit helemaal niet het geval was.
FOEI Landelijke energie vergelijker.

Oscar
Gast
Oscar

Willen alles van je weten, maar geven nog niet eens de achternaam van de eigenaar! Lijkt op duistere parktijken. Oppassen geblazen!

Romana
Gast
Romana

Wat een oplichters!! Mijn vriend stond sinds een dag ingeschreven bij de kvk en meteen bellen ze om je wat aan te smeren. Jammer genoeg trapte hij er in. 2 uur later belde hij terug om er toch vanaf te zien en toen werd gezegd dat kan niet meer dit is nu voor 3 jaar of je krijgt een flinke boete. Ik heb vervolgens gebeld met iemand van de klantenservice om uit te leggen dat het om mijn woning gaat en ik het niet wil maar daar hebben ze dus gewoon scheit aan. Ik zou nog terug gebeld worden nooit… Lees verder »

dorosee
Gast
dorosee

Ik heb een zeer onbeschofte en agressieve medewerker aan de telefoon gehad. Terwijl mijn telefoon nummer in het bel me niet register staat alsook mijn telefoon nummer bij de KvK jaren geleden verwijderd is. Wellicht is mijn telefoon nummer via illegale wijze verkregen.

Zeer negatieve ervaring dus!!!!

wendy
Gast
wendy

al jaren ga ik niet in op telefoontjes, maar nu ik net ZZPer was geworden dat ik dat ik erop vooruit kon gaan. En ja, ik ga ben er dus ingetrapt. ze reageren niet meer op mails en uiteindelijk ben ik duurder uit ondanks dat het verhaal goed klonk. Wat een les….. dit doe ik dus nooit meer. Wat een schoften.

Pieter van de Ven
Gast
Pieter van de Ven

Door zeer agressieve verkoper gebeld die meende dat het Bel me niet register voor hem niet van toepassing is omdat hij een goed aanbod heeft. Zonder ook maar één vraag te stellen ratelt hij een “kort” verhaal af van 2 minuten en gooit bij de eerste tegenwerping op dat het gesprek stroef loopt. Nooit zaken mee doen, zijn alleen op de verkoop uit.

Peter Rietjens
Gast
Peter Rietjens

Zeer slechte ervaring met medewerker van Landelijke Energie vergelijker. Met snelle praatjes worden grote besparingen op energie kosten beloofd.
Concrete vragen worden niet beantwoord.
Ik kan iedereen afraden om op toezeggingen in te gaan.

Jos
Gast
Jos

Vreselijk bedrijf. Vallen je continu ongewenst lastig met verkoop belletjes.

Anja
Gast
Anja

Landelijke Energie Vergelijker. Hondsbrutaal bedrijf + medewerker. Bellen je ‘s avonds op je mobiel voor verkoopdoeleinden op en overtreden daarmee de nieuwe privacywet met handen en voeten. Het barst van de negatieve reviews over Landelijke Energie Vergelijker op het internet. Blijkbaar geven ze niets om mensen en maakt het ze niet uit hoe ze hun geld verdienen. Ik heb hun nummer nu geblokkeerd om te voorkomen dat ik net als heel veel andere mensen continu wordt lastig gevallen, zelfs al heb je in het bel-me-niet register aangegeven dat je niet met telemarketing wilt worden benaderd. Als Landelijke Energie Vergelijker zo… Lees verder »

Renild
Gast
Renild

Verschrikkelijke types die iedere dag bellen. Niet okee dit.