Landelijke Energievergelijker

Bent u klant bij de landelijke energievergelijker? Er zijn regelmatig mensen die ervaringen hebben met dit bedrijf. Het bedrijf komt ook veelvuldig naar voren als het gaat om telefonische verkoop.

Bent u ook gebeld door de landelijke energievergelijker? Laat dan hier weten wat uw mening is door hieronder een ervaring achter te laten.

27 Opmerkingen
  1. Vreselijk bedrijf. Vallen je continu ongewenst lastig met verkoop belletjes.

  2. Landelijke Energie Vergelijker. Hondsbrutaal bedrijf + medewerker. Bellen je ‘s avonds op je mobiel voor verkoopdoeleinden op en overtreden daarmee de nieuwe privacywet met handen en voeten. Het barst van de negatieve reviews over Landelijke Energie Vergelijker op het internet. Blijkbaar geven ze niets om mensen en maakt het ze niet uit hoe ze hun geld verdienen. Ik heb hun nummer nu geblokkeerd om te voorkomen dat ik net als heel veel andere mensen continu wordt lastig gevallen, zelfs al heb je in het bel-me-niet register aangegeven dat je niet met telemarketing wilt worden benaderd. Als Landelijke Energie Vergelijker zo met mensen omgaat die nog niet eens klant zijn, dan wil je toch werkelijk nooit klant van zo’n bedrijf worden. Vermijd de Landelijke Energie Vergelijker te allen tijde!!!!

  3. Verschrikkelijke types die iedere dag bellen. Niet okee dit.

    • Net ook gebeld door zo’n dramwijf. Praat wel Nederlands maar snapt niet dat nee, Nee betekent. Tuurlijk wordt ik dan boos, en dan tegen mij tekeer gaan dat ik onbeschoft ben! Ook nog dreigen dat ik nog niet van de telefoontjes af ben. Maar goed dat ze aan de andere kant van de lijn zat. Grr

1 2 3

Laat een reactie achter

EnergieErvaringen.nl
Logo