Landelijke Energievergelijker

Bent u klant bij de landelijke energievergelijker? Er zijn regelmatig mensen die ervaringen hebben met dit bedrijf. Het bedrijf komt ook veelvuldig naar voren als het gaat om telefonische verkoop.

Bent u ook gebeld door de landelijke energievergelijker? Laat dan hier weten wat uw mening is door hieronder een ervaring achter te laten.

4.2/10 - (1303 stemmen)

35 gedachten over “Landelijke Energievergelijker”

 1. ‬ 071-2040955 Net gebeld door dit nummer van Landelijk Energievergelijker. Vraagt niet eens of ik wel tijd heb. Krijg geen naam te horen. Na 3x vriendelijk aan te hebben gegeven dat ik geen interesse heb in haar verhaal of verkoop. Werd mevrouw heel boos en opdringerig. Ik moest maar naar haar luisteren, zei ze. Ik heb daarna gelijk opgehangen. Leek er inderdaad op dat zij al heel veel gegevens hadden van mij.

  Beantwoorden
 2. Ik heb zojuist ook een dergelijk telefoontje gehad. Blijkbaar doen ze het nu ander, want de geven aan, dat ze bericht hebben ontvangen van de Landelijke Energievergelijker, dat ik veel te veel betaal. Dat zou best kunnen, maar helaas hadden ze hun administratie niet voor elkaar. Ze dachten, dat ik energie afnam van EnergieDirect, maar daar ben ik al weer meer dan een jaar weg. Ik verweet haar dus, dat ze de administratie niet voor elkaar had, waarop ze nogal agressief reageerde. Daarna vroeg ik of de LEV een overheidsorganisatie is en als dat niet zo is, wat het dan wel was. Het antwoord daarop was zeer onbevredigend en zij liet mij steeds niet uitpraten. Toen ik dat bij haar ook 1 keer deed, werd ze boos. Toen wist ik wel welk vlees ik in de kuip had. Onbetrouwbaar. Als je over wil stappen, doe het dan b.v. via het energiecollectief van de Consumentenbond of van Vereniging Eigen Huis. Dan weet je zeker dat je niet wordt belazerd.

  Beantwoorden
 3. Kan dit geboefte niet gestopt worden?
  Ze hebben lak aan alles. Ik sta in het bel-me-niet-register maar ze blijven me terroriseren.
  De eerste keer heb ik herhaald gevraagd wie ze zijn en waarom ze me bellen (‘probeert u iets te verkopen?’ – geen antwoord) maar ze zijn er kennelijk in getraind ontwijkende antwoorden te geven. Je wordt niets wijzer.
  Lijken me de types die kwetsbare bejaarden wurgcontracten verkopen.
  Zo fout als het maar zijn kan

  Beantwoorden

Plaats een reactie

13 + 17 =