Landelijke Energievergelijker

Informatie over Landelijke Energievergelijker

Landelijke Energievergelijker is één van de sites met een energievergelijker op de Nederlandse energiemarkt. Bent u op zoek naar ervaringen, reviews, positieve reacties, complimenten, maar ook klachten over Landelijke Energievergelijker van (ex) klanten. Wat zijn uw eigen ervaringen met Landelijke Energievergelijker?

Er zijn in totaal 31 mensen met ervaringen over Landelijke Energievergelijker

Door alle sites met een energievergelijker te vergelijken kunt u gemakkelijk de beste keuze maken. Deel uw beoordeling over Landelijke Energievergelijker met andere mensen zodat zij ook de beste keuze kunnen maken.

Bent u klant bij de landelijke energievergelijker? Er zijn regelmatig mensen die ervaringen hebben met dit bedrijf. Het bedrijf komt ook veelvuldig naar voren als het gaat om telefonische verkoop.

Bent u ook gebeld door de landelijke energievergelijker? Laat dan hier weten wat uw mening is door hieronder een ervaring achter te laten.


Landelijke Energievergelijker informatie

Is Landelijke Energievergelijker een betrouwbare energie aanbieder?

Lees de ervaringen. Er zijn in totaal 31 mensen met ervaringen over Landelijke Energievergelijker.

Hoe kan ik Landelijke Energievergelijker bereiken?

Om Landelijke Energievergelijker te bereiken kunt u het beste even contact opnemen met de klantenservice. Het telefoonnummer van Landelijke Energievergelijker kunt u vinden op Telefoonnummer.net of op de website van Landelijke Energievergelijker.

Heeft u alle ervaringen over Landelijke Energievergelijker gelezen?

Heeft u een goede positieve indruk gekregen door het lezen van de reviews? Dan kunt u naar de website van Landelijke Energievergelijker gaan en uw bestelling plaatsen. Leest u veel klachten over Landelijke Energievergelijker? Kijk dan verder naar andere sites met een energievergelijker. Start met energie vergelijken om Landelijke Energievergelijker te vergelijken met andere sites met een energievergelijker.


31 gedachten over “Landelijke Energievergelijker”

 1. ik ben nu al meer dan 30 x gebeld, of vanuit DElft , Nijmegen, Rotterdam en Amsterdam, en nog veel meer plaatsen, ik hang meteen op en of druk ze weg.
  Ze zijn super irritant ik sta bij bel me niet ingeschreven ..hoedan???
  Laat hier alsjeblieft een einde aan maken …het stopt gewoon niet vanavond weer 0152030227 of 040 3116003 .Maar wie heeft een oplossing .. ik blokkeer al vaak van dit bedrijk al minstens 20 pff

  Beantwoorden
 2. Zeeeeeeeer agressieve verkoper aan de telefoon vandaag van de Landelijke Energievergelijker. Doet alsof je iets moét beslissen. omdat zij een melding zouden krijgen. Dramt vreselijk door, nee accepteert men niet. Zou verboden moeten worden dergelijke praktijen. Als je vraagt naar de naam van de beller dan is dat ineens niet relevant. Bel met niet register werkt blijkbaar ook niet want had mij nummer daar aangegeven. Uiteindelijk aangekondigd tijdens zijn geratel dat ik gesprek écht ga beeindigen en zelf dus op de rode knop gedrukt. Wat een vreselijk bedrijf zeg. Nummer gelijk geblokkeerd.

  Beantwoorden
 3. Hoe kan dit bedrijf rendabel zijn? Zeer vervelende mensen. Wekken erg veel agressie op. Het is beschamend dat dit niet te stoppen is. Zijn nu bezig om de locatie van dit call-centrum te achterhalen. Mocht iemand een idee hebben dan horen wij dit graag.

  Beantwoorden
 4. Doen zich erg onafhankelijk voor. Zit wel degelijk een verdienmodel achter. Voor niets gaat de zon op. Komen nooit uit op de energieleveranciers waar eigen huis of de consumentenbond collectieve bodemprijzen mee hebben afgesproken?
  Registreren ook niet dat ze je al voor de derde keer bellen in 1 jaar met wederom nee op rekest. Snap niet dat mensen voor zo’n club willen werken, terwijl ze weten dat ze niet onafhankelijk zijn. Droevig.

  Beantwoorden
 5. Ook vanavond op mijn mobiel gebeld door deze zeer opdringerige irritante lui, wel lekker een kwartier laten zwetsen en toen maar de hoorn er op gegooid, ze werden steeds agressiever, leuk om te horen eigenlijk, aan het eind was deze dame echt bijna boos en grof, terwijl ik steeds minder ging praten

  Beantwoorden
 6. Ben pas met pensioen en erger me rot aan al die lui die bellen met prachtige beloftes.
  Enig idee hoe ik hier van af kom. Heb me al diverse malen gemeld bij het “belmenietregister”.
  Niets helpt.

  Beantwoorden
 7. Ze bellen op de raarste tijdstippen. Wordt niet eens gevraagd of ik tijd heb.
  Gesprek was erg opdringerig!
  Duidelijk aangegeven dat ik alles op de mail wilde zien, als vrijblijvende offerte, nou dat was niet mogelijk! Nou oké dan niet. Daar ging meneer niet mee akkoord. Aangegeven dat ik niet in zulke telefoontjes trapte waarop hij meerdere malen vroeg en zei maar als ik alles met u door loop dan klopt het toch. U wilt dus niet besparen.
  Zooooo klaar met die vent, ze luisteren niet eens !!!

  Beantwoorden

Plaats een reactie

17 + 20 =