MAIN energie


MAIN energie is één van de nieuwe spelers op de Nederlandse energiemarkt. Wilt u klant worden bij MAIN energie? Er zijn nu in totaal 3 mensen met ervaringen over MAIN energie. Wat zijn uw ervaringen met MAIN energie? Geef MAIN energie met behulp van de sterren een beoordeling. Hoe meer sterren hoe beter.

MAIN energie ervaringen

Geef MAIN energie een beoordeling

MAIN energie: energie, kosten, tarieven en acties

Wilt u een actie, dienst of product van MAIN energie vergelijken met andere energie aanbieders / vergelijkingssites? Bezoek dan ook de websites van andere nieuwe spelers en lees vooral ook de reviews. Door de ervaringen te lezen weet u wat u van MAIN energie kan verwachten.

MAIN energie stroom en gas aanbiedingen

Vergelijk MAIN energie met anderen

Vul uw verbruik en postcode in en klik op de oranje knop. Pas de filteropties toe om de energie aanbiedingen neutraal en objectief te vergelijken die aansluiten op uw situatie en voorkeuren. U krijgt daardoor inzicht in de kosten per aanbieder. Zo weet u dus welke stroom en gas aanbieder de laagste maandlasten heeft.

Actuele MAIN energie tarieven en aanbiedingen 2019

MAIN energie tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Duizenden mensen vergelijken online en besparen honderden euro's! Wilt u de MAIN energie tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Ga dan ook naar Energievergelijking.nl. Energievergelijking.nl is één van de beste onafhankelijke energie vergelijkingssites van Nederland! Vergelijk het aanbod van alle energieleveranciers op Energievergelijking.nl en kijk of u kan besparen.

MAIN energie Consumentenbond, kassa, radar?

De Consumentenbond, kassa, radar zijn consumentenprogramma's. Zij helpen consumenten mee om de beste keuze te maken. Het is mogelijk dat MAIN energie ook is besproken. Om te weten of dat ook daadwerkelijk het geval is kunt u de site van de Consumentenbond, kassa, tros radar doorzoeken op "MAIN energie". U krijgt dan direct te zien of MAIN energie is besproken en wat anderen over MAIN energie te zeggen hebben.

Storing melden: Bel 0800 - 9009 (gratis)

Wilt u een storing melden? Stroom en gas storingen bij MAIN energie kunt u zelf doorgeven via het nationaal storingsnummer. Bel bij storing het Nationaal Storingsnummer gas en stroom 0800 - 9009 (gratis) bij storing in de gas- en/of stroomlevering of als u een gas geur ruikt. Het nationaal storingsnummer is 24 uur per dag bereikbaar.

3
Reageer op dit artikel

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
MartijnRichardRobert vd velde Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Martijn
Gast
Martijn

Zeer slecht opgeleide werknemers die alleen maar papegaaien maar niet zelf nadenken. Ben blij dat ik er niet meer bij zit.

Richard
Gast
Richard

Dit is een goed bedrijf. Mensen hier hebben me goed geholpen met het oplossen van de problemen die ik had bij Nuon.

Robert vd velde
Gast
Robert vd velde

Waardeloos, slechte service en slecht geïnformeerde medewerkers. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik slechte ervaringen heb.

Via energiebeurs overgestapt via medewerker. Zou heel veel besparen… Heb direct na de switch een veel te hoge energienota ontvangen. Gebeld gemaild geschreven. Uiteindelijk zeiden ze dat ze een fout hadden gemaakt en daardoor teveel hebben afgeschreven. Ik zou 342 euro terug krijgen. Na 3 maanden nog niks terug gekregen. Eindafrekening was nog steeds niet aangepast en schrijven nog steeds af. Kon niet meer annuleren. Wil graag overstappen, maar contract duurt tot 2015 en wil ook geen boete betalen. Echt slecht.