Nederlands energie advies

Website: Nederlandsenergieadvies.nl Amsterdam

14 Opmerkingen
  1. Gisteren gebeld door dit bedrijf, erg onvriendelijk en geeft geen antwoord op je vragen. Blijkbaar kopen ze contact gegevens op bij de KvK om je vervolgens te bellen en dingen te verkopen.

    • Nederlands Energie Advies zegt dat men namens netbeheerder Enexis goedkoper tarief kan aanbieden. Daarvoor wil men geboortedatum weten. Had er geen vertrouwen in en Enexis gebeld. Enexis heeft niets te maken met Nederlands Energie Advies en hanteert uniforme tarieven voor aansluitingen. Trap dus niet in valse informatie van Nederlands Energie Advies.

  2. Erg goed gesprek gehad via de telefoon en ook erg goed geholpen. Zelf niet zo veel ervaring met het vergelijken van energieleveranciers en mijn contact persoon heeft me daar dan ook goed bij geholpen. Altijd goed bereikbaar voor vragen ook.

  3. Erg goed gesprek gehad via de telefoon en ook erg goed geholpen. Zelf niet zo veel ervaring met het vergelijken van energieleveranciers en mijn contact persoon heeft me daar dan ook goed bij geholpen. Altijd goed bereikbaar voor vragen ook.

1 2

Laat een reactie achter

EnergieErvaringen.nl
Logo