Nederlandse energie maatschappij (NLE)

4/10 - (471 stemmen)

85 gedachten over “Nederlandse energie maatschappij (NLE)”

  1. NLE hanteert oplichterspraktijken.
    Ik heb direct na een NLE contractvoorstel in februari 2020 dat via wederverkoper bij mij terechtkwam, de wederverkoper Bespaarteam per mail gemeld dat ik het contract niet accepteerde. Ik ben dus geen contract aangegaan met NLE. Ik heb Bespaarteam geen toestemming gegeven dat NLE mijn contract zou overnemen. Als er een contract is aangegaan via Bespaarteam dan is dat zonder mijn toestemming gebeurd, waarvan akte in de diverse mails. Een dergelijk contract is niet rechtsgeldig.

    Nu brengt NLE mij een boete van 250 euro in rekening omdat ik geannuleerd zou hebben. Van annulering is derhalve geen sprake (annulerings bewijs is dan ook niet relevant) omdat er geen contract is aangegaan door mij met NLE, waarvan talloze mails het bewijs zijn. Blijven beweren zoals NLE doet, dat er zonder toestemming van mij toch sprake is van een contract en om die reden een boete in rekening brengen terwijl Bespaarteam hier aantoonbaar nalatig is geweest, grenst aan fraude door NLE.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

twintig − 11 =