NieuweStroom

3.7/10 - (325 stemmen)

8 gedachten over “NieuweStroom”

 1. Ik heb 3 x via hun site een terugbel verzoek gedaan en een e-mail bericht verstuurd voor een vraag over een nota.Nu 2 weken later

  reactie nieuwe stroom….. niks, Nada, Noppes.
  Bestaan ze nog ??

  Beantwoorden
 2. Zeer tevreden we zij al jaren klant van Nieuwe Stroom, maar een oplichter van Essent heeft mij gebeld met de info dat zij veel goedkoper waren (het ging om een contract van 5 jaar en zou in die jaren duizenden euro goedkoper uit zijn) dan bij Nieuwe Stoom. Ik dacht dat Essent een betrouwbaar bedrijf was dus ik heb me om laten praten. Wordt ik een dag later gebeld door Nieuwe stroom waarom ik over ben gegaan naar Essent, ik vertelde hem de situatie en toen zei hij dat is onmogelijk dat je goedkoper uit bent bij Essent dan bij Nieuwe Stroom.
  Ze hebben me zeer netjes voorgerekend en geadviseerd, met de eind conclusie dat ik bij Essent €100,– per maand meer betaalde. (5 jaar X €100x 12 maand is toch €6000–) Hebt toen gelijk met Essent gebeld dat ik opgelicht was door een van hun medewerkers en na veel gezeur en moeilijk doen heb ik gelijk de contracten opgezegd en ben weer terug gegaan naar Nieuwe Stroom. En voel me daar weer voordelig thuis!!!
  Dank voor de fijne en correcte behandeling en het goedkoopste tarief!

  Beantwoorden

Plaats een reactie

drie + veertien =