Nuts Advies Groep

Nuts Advies Groep B.V. Kraijenhoffstraat 137A
1018RG Amsterdam

‭+31 10 200 52 83‬

3.2/10 - (577 stemmen)

14 gedachten over “Nuts Advies Groep”

  1. Ik ben niet te spreken over deze partij! Ik ben zojuist gebeld en ondanks herhaaldelijke pogingen heb ik aangegeven dat ik momenteel niet zit te wachten op een afspraak met iemand. Mijn hoofd staat er niet naar dus ik wilde op een andere moment zelf wel kijken via de website en op zo’n moment evt. de afspraak inplannen. Na opnieuw de vraag te hebben gekregen of ze dan over een paar weken/maanden opnieuw mochten bellen en ik opnieuw heb aangegeven zelf wel te gaan kijken is gewoon terwijl ik nog in mijn zin zat de verbinding verbroken.
    Dit is geen manier om met elkaar te communiceren en vind ik rond uit asociaal. Ik beantwoorde gewoon rustig en beschaafd zijn vragen, ondanks dat ik het liefst ook direct had opgehangen…!

    Beantwoorden

Plaats een reactie

drie + 18 =