Nuts Advies Groep ervaringen

Nuts Advies Groep. 9 bezoekers hebben een ervaring geplaatst over Nuts Advies Groep.

Lees alle informatie over Nuts Advies Groep. Er zijn in totaal 9 bezoekers met ervaringen over Nuts Advies Groep. Schrijf een ervaring over Nuts Advies Groep en geef een beoordeling. Hoe meer sterren Nuts Advies Groep krijgt hoe beter de kwaliteit. Start met het vergelijken van alle energie aanbiedingen en bekijk direct welke energieleverancier de goedkoopste is.

Met spoed energie aanvragen zonder waarborgsom? Ga snel naar EnergieZonderBorg.nl. U kunt direct uw aanvraag voor energie indienen.

Power Energie, internet, verzekeringen en elektronica producten zoals zonnepanelen en accu

Beste energie aanbiedingen

Nuts Advies Groep

Informatie over Nuts Advies Groep

Nuts Advies Groep is één van de energiecollectieven op de Nederlandse energiemarkt. Bent u op zoek naar ervaringen, reviews, positieve reacties, complimenten, maar ook klachten over Nuts Advies Groep van (ex) klanten. Wat zijn uw eigen ervaringen met Nuts Advies Groep?

Er zijn in totaal 9 mensen met ervaringen over Nuts Advies Groep

Door alle energiecollectieven te vergelijken kunt u gemakkelijk de beste keuze maken. Deel uw beoordeling over Nuts Advies Groep met andere mensen zodat zij ook de beste keuze kunnen maken.

Nuts Advies Groep B.V. Kraijenhoffstraat 137A
1018RG Amsterdam

‭+31 10 200 52 83‬


Nuts Advies Groep informatie

Is Nuts Advies Groep een betrouwbare energie aanbieder?

Lees de ervaringen op deze website en oordeel zelf. Er zijn in totaal 9 mensen met ervaringen over Nuts Advies Groep.

Hoe kan ik Nuts Advies Groep bereiken?

Om Nuts Advies Groep te bereiken kunt u het beste even contact opnemen met de klantenservice. Het telefoonnummer van Nuts Advies Groep kunt u vinden op de website van Nuts Advies Groep.

Heeft u alle ervaringen over Nuts Advies Groep gelezen?

Heeft u een goede positieve indruk gekregen door het lezen van de reviews? Dan kunt u naar de website van Nuts Advies Groep gaan en uw bestelling plaatsen. Leest u veel klachten over Nuts Advies Groep? Kijk dan verder naar andere energiecollectieven. Start met energie vergelijken om Nuts Advies Groep te vergelijken met andere energiecollectieven. Bij ons profiteert u van exclusieve energiedeals met hoge kortingen en mooie welkomstcadeaus.


9 gedachten over “Nuts Advies Groep”

 1. Ook ik werd vandaag door ze gebeld. Ik zei dat ik geregistreerd sta in het bel-me-niet register en dus niet gebeld wenst te worden. De verkoper zei botweg: daar doen we niets mee. Nadat ik had gezegd niet geïnteresseerd te zijn vroeg hij nota bene of ik doorverbonden wilde worden met het bel-me-niet register. Ik antwoordde: maar zojuist zei u nog dat jullie daar niets mee doen wat is de zin daar dan van? Daarop werd het gesprek beëindigd.

  Beantwoorden
 2. Hier hetzelfde, ondanks dat ik aangegeven heb niet gebeld te willen worden en de toezegging dat mijn gegevens uit hun bestand zou worden gehaald, blijven ze bellen. Vandaag zeker de achtste keer!

  Ze vertelden me vandaag dat ze ons een energie-advies hebben gestuurd en dat ze daar nu over willen praten.
  Grote leugen, er is niks opgestuurd en ik heb niks aangevraagd. Op deze manier proberen ze de AVG wet te omzeilen.
  Toen ik dat meldde werd de verbinding abrupt verbroken…..

  Beantwoorden
 3. Wat een irritante bende mensen is dit zeg! 3x per week bellen ze op, telkens zeg ik dat ik geen interesse heb en zojuist een overstap heb afgerond. “Dat zal ik noteren”, zeggen ze dan maar waarom dan 2 dagen later weer bellen??? Mensen check je system en check bel-me-niet.nl!!!

  Beantwoorden
 4. Bij mij ook ‘bel me niet’ register genegeerd. Toen ik vroeg waarom, was het antwoord ‘Dat wordt van te voren gecheckt.’. Door wie? ‘Door mijn systeem.’
  Echt niet dus.

  Beantwoorden
 5. Ondanks dat ik in het bel me niet register sta en al drie keer heb gezegd niet gebeld te willen worden, blijven ze bellen. Het zijn zeer agressieve verkopers die zelfs als je zegt niet gebeld te willen worden nog steeds blijven proberen en vragen om je gegevens van je huidige energieleverancier (zodat ze daar mee aan de haal kunnen). Hang direct op als ze je bellen: dit zijn doorgewinterde oplichters!

  Beantwoorden
  • Wat een irritante bende mensen is dit zeg! 3x per week bellen ze op, telkens zeg ik dat ik geen interesse heb en zojuist een overstap heb afgerond. “Dat zal ik noteren”, zeggen ze dan maar waarom dan 2 dagen later weer bellen??? Mensen check je system en check bel-me-niet.nl!!!

   Beantwoorden
 6. Oplichters! Mooie praatjes die niet blijken te kloppen achteraf en dan absoluut niet bereikbaar zijn. Wordt aan het lijntje gehouden. Vooraf geven ze aan dat je vooral moet bellen als je vragen hebt en vervolgens zorgen ze 100% dat je NIET te woord wordt gestaan. Echt super naar bedrijf

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Call Now ButtonBespaarService: +31637512272