Oxxio

Oxxio is een energie provider welke voort is gekomen uit een fusie van Evolta, Durion en Energiebedrijf.com. Deze energiebedrijf werd dus samen Oxxio. Oxxio maakte landelijke bekendheid doordat het bedrijf als eerste gratis tablets aan nieuwe klanten gaf. Hierdoor zijn honderd duizenden mensen klant geworden bij Oxxio.

Oxxio is volledig eigendom van Eneco, een van de grootste energiebedrijven van Nederland, welke ook aandeel heeft in andere energiebedrijven. Zo heeft Eneco ook 30% van de aandelen van energiebedrijf Greenchoice, wind unie, mkb energie, woonenergie en diverse andere merken.

Heeft u ervaringen met Oxxio diensten en of producten? Was u ook een van de klanten die een gratis iPad heeft gekregen? Hoe is dit bevallen? Gebruikt u de iPad van Oxxio nog steeds naar volle tevredenheid of bent u inmiddels al overgestapt naar een andere energieleverancier.

Laat hieronder uw ervaringen met Oxxio kenbaar aan andere mensen. Zo kunt u een impressie achterlaten zodat andere mensen wellicht ook Oxxio kunnen kiezen of juist vermijden.

153 Opmerkingen
  1. It’s perfect time to make some plans for the long run and
    it is time to be happy. I’ve read this put up and if I
    may I wish to recommend you few fascinating things or tips.
    Perhaps you could write next articles referring to this article.
    I wish to learn more issues about it!

  2. Reeds veel jaren klant van Oxxio, nooit problemen mee gehad, ben zeer zuinig met de energie. Elk jaar kreeg ik nog een bedrag terug, maar alles wordt / is duurder en hun moeten die verhoging ook betalen. Ik ga voor 3 eu goedkoper niet alle leveranciers afstruinen, een hoop rompslomp en gedoe, nee laat het maar zo, Oxxio is een fijn en helder bedrijf, vriendelijke service en ik ben gewoon blij met hun levering. Het klinkt allemaal zo normaal, maar zit maar eens zonder stroom en gas, meegemaakt, dus……..

  3. Een jaar bij Oxxio gezeten en wat een ellende zeg! Totale oplichterij! Factuur na factuur dat niet klopt en ze proberen er alles er aan te doen om geld van je vandaan te troggelen!!

    Ik adviseer sterk om Oxxio te vermijden ten kosten van alles!

  4. De service van Oxxio crew voor alles in 1 pakket is zeer slecht . Omdat zij aan Indiditeitsfraude doen handelen bij een klant uit Gelderland waar de betreffende klant 3 maal heeft geprobeerd om de klant gegevens te doen aanpassen waar de service crew niet wilde verrichten . Deze klant is overgestapt naar een klant vriendelijke proviader. Die wel aan zijn voorwaarde doet handelen.

  5. Antwoord
    Oxxio slachtoffer 09/10/2019 op 15:58

    Jammer Jammer dat deze site https://energieervaringen.nl/oxxio/ niet boven in de Google lijst prijkt.
    Dat zou veel ergernis op onze aardbol voorkomen.
    Nu ondervind ik zelf helaas wat bijna iedereen hier bevestigd over dit bedrijf.
    Het enige wat blijkbaar echt helpt en waar Oxxio wel gevoelig voor is, zijn je eurotjes.
    Daarom leek mij dit maar de enige en beste oplossing.
    Bepaal zelf een redelijk maandtermijn
    Deel Oxxio mee dat je wilt dat je termijn wordt aangepast nar dat bedrag.
    Stel bij je bank een beperking voor Oxxio in, dat Oxxio 12 per keer per jaar (dat redelijke maandtermijn ) mag declareren.
    En verder sterkte met deze negatieve energie leverancier.

  6. kreeg na afloop van mijn jaarcontract een jaarnota in mei waarbij van mijn teruggave ten onrechte een termijn voor juni werd ingehouden. ik heb 8 weken moeten wachten op mijn geld. oxxio zit kennelijk krap bij kas!

  7. Nooit doen deze aanbieder!
    Denken totaal niet met je mee.
    Wordt van het kastje naar de muur gestuurd door de klantenservice. De klant is voor hun niks waard.

  8. Zeer slecht, niets klopt aan dit bedrijf!! Oplichters

  9. Zijn telefonisch onbereikbaar, echt de slechtste service die ik ooit ervaren heb.

  10. Hallo,

    Gisteren kwamen we er toevallig achter dat onze daluren meter al 5 jaar stilstaat. Dat houdt in dat ik dus voor niks in de weekenden en na 21 uur de apparaten aanzet.

    Nu wordt er morgen een nieuwe meter geplaatst maar het is toch van de zotte dat het bij NIEMAND is opgevallen dat onze meter al 5 jaar stuk is! We hebben dus ook al 5 jaar veel en veel te veel betaald….. kan ik dit op Oxxio verhalen?

  11. Al meerdere malen mijn zorgen geuit over de transparantie, voorschoten worden ingeschat op basis van het verbruik de afgelopen 3 jaren, ook bij nieuwbouw. Contact krijgen is nagenoeg onmogelijk en de antwoord zijn standaard scripts, er is geen klantcontact van betekenis. Begin dit jaar hebben we verlengd en daar heb ik veel spijt van. We zullen zo snel mogelijk overstappen en nooit meer teruggaan naar Oxxio

  12. zojuist mijn gehele bestelling bij Oxxio geannuleerd. ik wilde zelfs een combi van energie, internet en tv bij ze gaan afnemen.
    maar na 3 uur geklungel met mijn account geactiveerd krijgen, vertelde oxxio mij doodleuk dat de aanmelding gestagneerd werd door ontbreken van de EAN codes. of ik die zelf even ging opzoeken/navragen en aan hen doorgeven…
    Overal op internet lees ik:
    “Bij het overstappen van energieleverancier zal de nieuwe leverancier je huidige EAN-code(s) nodig hebben. Deze vraagt de energieleverancier op bij de netbeheerder….”
    Lijkt mij ook net zo netjes dat zij dit doen, aangezien ze de beëindiging met de huidige leverancier ook zouden regelen. Maar niet dus.
    Ik ben er gelijk helemaal klaar mee.

  13. Oxxio komt zijn afspraken niet na en hebben administratief de “kwaliteit”een chaos te maken. Je raakt het overzicht kwijt en bent geneigd snel te betalen. Zelfs als je al een jaar weg bent als klant sturen ze nog een afrekening waar zij menen recht te hebben op geld. vergelijk kosten Nuon 1 jaar 1800,– Oxxio claimt bijna 1000,– meer. Oxxio alleen bereikbaar via app eigen chat programma of mail. Onpersoonlijk contact veel wisselende medewerkers geen of slechte behandeling van vragen of klachten.

  14. Het zijn een stelletje oplichters.
    Wij hebben nu een jaar oxxio gas en energie.
    En hebben een hele hoge eindejaars rekening die niet klopt. Dit hebben wij (met hetzelfde verbruik) nog nooit gehad bij Nuon. Meerdere malen contact gezocht met Oxxio, maar je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Het is hun woord tegen die van ons. Dit is nog niet alles… Wij zijn vorige maand benaderd door Oxxio met een Combideal (gas+energie en tv+internet) aanbieding.
    Er is tegen ons gelogen.. Er is gezegd dat Oxxio en KPN samenwerken en daarom ons deze aanbieding mogen geven. Wij zouden gewoon KPN en al onze voordelen behouden maar dan minder betalen.
    NIET DUS! Nu hebben wij een contract bij Oxxio voor tv+internet en een boete bij KPN wegens contractbreuk! Ga nooit met Oxxio in zee.. Het scheelt je een hoop hoofdpijn en stres.

  15. Erg slecht!

  16. Ik was in 2017 klant bij Oxxio, 2018 overgestapt naar een andere aanbieder. Begin 2019 werd ik gebeld door Oxxio. Zij konden zien dat mijn contract binnen 3 maanden afliep en hadden een ‘welkom terug aanbieding’. Dat klonk allemaal mooi, dus telefonisch alles geregeld. Mailtje gehad, op akkoord geklikt en het was geregeld.

    Nu heeft Oxxio het contract een paar dagen te vroeg in laten gaan, waardoor het niet binnen de 3 maanden viel en er geen overlap plaats heeft gevonden. Dit betekent dat ik niet 1 mei 2019 klant ben geworden bij Oxxio maar 22 februari. Dit betekent dat ik de cash-back korting van de oude aanbieder á €250,- misloop en een boete van €100,- aan hen moet betalen.

    Wanneer ik telefonisch contact met Oxxio heb, wordt er geen enkele medewerking verleend. Ik word schandalig te woord gestaan en er wordt geen fout erkend. Er wordt al helemaal niet meegedacht voor een oplossing of tegemoetkoming.

    Even ter verduidelijking, ik heb geen contact met Oxxio gezocht om over te stappen. Zij hebben mij gebeld omdat zij konden zien dat mijn energiecontract afliep bij de andere aanbieder. Dit vond ik een logisch verhaal omdat ik 9 maanden daarvoor nog klant was bij Oxxio.

    Trap niet in deze misleidingspraktijken!!

  17. heb 5 maart mijn jaarnota gekregen,heb sinds 2 aug zonnepanelen geplaatst en van de teruglevering is op de nota niks terug te vinden,ben al dagen bezig om daar contact te krijgen lukt me gewoon niet,ik ben er klaar mee.als ik mijn zelf opgewekte 650kwh kwijt ben klaag ik ze aan.

  18. Nog even een toevoeging.

    Je praat letterlijk tegen een muur, medewerkers van Oxxio hebben er totaal geen kaas van gegeten.

  19. Net klant maar baal er nu al van. Verkeerde tarieven bij mijn account en er is niets terug te vinden op mijn account wat betreft mijn overeenkomst met Oxxio. Men zegt gewoon dat alles klopt en gooit het op het aanpassen van de energiebelasting en opslag maar deze zijn gewoon verwerkt in mijn overeenkomst. Je kunt toch niet spreken van een aanbieding met bijna 80 cent aan gas.Op mijn overeenkomst was het tarief iets meer dan 72 cent.

  20. Slecht bereikbare klantenservice – alleen per chatfunctie op de app waarbij je aantal werkdagen op reactie moet wachten. Verbruikoverzicht tot tweemaal aan toe opgevraagd, nog steeds niks ontvangen. Zou 2 weken duren per aanvraag, inmiddels 1,5 maand verder.

    Prijs en overstap is goed, klantenservice bestaat gewoonweg niet. Betaal liever iets meer waarbij je wel een klantenservice kan bellen.

  21. Zou er surceance van betaling zijn afgekondigd? De jeugdige club icoontjes zijn verdwenen uit de app. Tevens onvolledige meetgegevens weergegeven uit de centrale database voor energie leverende bedrijven. Was bereikbaarheid klantenservice niet een voorwaarde om klanten dienstbaar te zijn? Voldoen ze nig wel aan de voirwaarden opgesteld door de autoriteit consumenten markt? Voldoen ze nog wel aan de voorwaarden opgesteld door DTE? Gelukkig is het rebelse gejij en gejouw van het onfatsoenlijke normen en waarden beleid gelijk van mijn beeldscherm weg. Ohja NOOIT meer OXXIO of welke naam ze in de toekomst aannemen.

  22. Oxxio is echt heel klantgericht. Snel bereikbaar, zeer klantvriendelijk en respectvol. Vragen worden super snel opgepakt. De app is geweldig! Ik heb complete controle over mijn energiegebruik en sta nooit voor verrassingen. Mocht dit toch gebeuren dan staan de medewerkers gelijk klaar om het samen op te lossen. Zo werd ik regelmatig gebeld door energievergelijkers die me een “bullshit” verhaal ophingen over Oxxio. Uit eindelijk ben ik van alles gaan opzoeken en kwam ik tot de conclusie dat ik best veel betaalde. Ik heb oxxio geappt met mijn verhaal en bevindingen. Ik werd daarna gebeld door een zeer vriendelijke medewerker om me te bedanken voor mijn bericht en zij heeft al mijn vragen beantwoord en uitgelegd waarom ik iets meer betaalde dan werd aangeboden op internet. Ik had bij mijn verhuizing aangemeld bij Oxxio, maar geen contract afgesloten. Ik kon dus ten alle tijden overstappen en zat nooit ergens aan vast. In onwetendheid had ik dus afgesproken dat ik de duurste tarieven moest betalen. De medewerker heeft mij aan de telefoon door alle contracten heen geholpen en gezorgd dat ik minder kon gaan betalen. Daarbij heb ik ook een korting gekregen, omdat ik trouwe klant ben. Natuurlijk kan elke energie dit aanbieden, maar de service, klantvriendelijkheid, prijs en mogelijkheden met de app zorgen ervoor dat ik nooit meer zal overstappen, al worden ze de duurste leverancier!

  23. Ongevraagd verhogen van termijnbedrag met 25% na doorgeven van meterstanden terwijl ik van vorige leverancier veel terugkreeg ivm te hoog termijnbedrag. Vervolgens veel gedoe om zelf termijnbedrag te wijzigen en nog steeds veel te hoog ivm limiet die zij bepalen in plaats van mijn eigen inschatting. Ze zijn onbereikbaar en klanten mogen zelf het werk doen.

  24. Zeer slecht bedrijf.

    Na opzeggen komt 3 maanden later een correctienota waarop 700m3 extra gas opstaat.

    Bewijs overhandigt dat dit niet correct is. Men geeft hier akoord op echter verwerking duurt weken / maanden. En ondertussen blijft men het bedrag afschrijven. Onacceptabel en pure oplichting.

  25. De klantenservice is ruk: chat wordt zeer laat beantwoord. Er gaat zo 24h overheen. Het antwoord dat je krijgt is onvolledig en je blijft met meer vragen achter dan je de chat inging.
    Daarnaast is door een fout mijn contract opgezegd. Dit is pas 4 weken erna met mij gecommuniceerd middels de eindnota!
    Ongelooflijk, dan stuur je toch eerst een bevestiging van opzegging?!
    Als ik bel met deze paniekvraag (geen hulpvraag meer)dan word ik doorverwezen naar Liander.

    Ik laat nu maar de eindnota voor wat het is, want het kost meer moeite en geld om deze terug te draaien dan om een nieuw contract aan te vragen bij een betere leverancier.

  26. Waanzinnig slecht bedrijf.
    Een app die niet werkt, telefonisch niet te bereiken. Half gare website waar alleen domme “meest gestelde vragen”op staan, met een echte vraag kun je nergens naartoe.
    Nieuwe contract werd aan oud account gekoppeld.
    Contact afgesloten voor Gas en Elektra….Alleen gas was niet doorgekomen.
    Vage herinneringsbrieven voor invullen meterstanden, terwijl dit al reeds 2 maal was gedaan.

    Vreselijk wat een een slecht bedrijf!!

    één ster is nog teveel

  27. MEGA SLECHTE KLANTENSERVICE!!!!!!!

    Telefonische wachttijden 15 minuten en meer!!

    Wachttijden beantwoording e-mail tot 10 werkdagen!!!

    Wel beloven om terug te bellen maar dit niet doen…

    Super inefficiënte reacties op e-mail, zodat je weer van voor af aan kan beginnen….

    Domme medewerkers of medewerkers die zich bewust van de domme houden

  28. Eigenlijk is een ster teveel. Mensen ga niet naar Oxxio, niet doen! Nog nooit met zo’n slecht bedrijf te maken gehad. Krijgt zeer zeer moeizaam contact met ze, ze zijn niet duidelijk in communicatie. Na veel heen en weer e-mailen en doorvragen bekennen ze eindelijk schuld en maken excuses voor hun fout en doen toezeggingen. De volgende dag nemen ze de toezeggingen weer terug!

  29. Antwoord
    Aschwin Melissant 14/02/2019 op 09:15

    Nooit maar dan ook nooit mee in zee gaan. Super slechte service & zelfs telefonisch niet eens te bereiken.Mooie beloftes die ze geen eens na kunnen komen! Alles verloopt via de app of e mail en kan je dagen wachten op een antwoord die dan ook niet je vraag echt beantwoorden. Van mij dus nul sterren maar een dikke middelvinger!

  30. Dit bedrijf is nummer 1 in oplichten en nummer 1 in slechte klantenservice. Dat is alles wat ik erover kwijt wil.

  31. Alles in het nadeel van de klant. Dit bedrijf flasht de boel!

  32. Oxxio is het meest achterbakse energiebedrijf dat ik ken! Ga niet met ze in zee. Super asociale klantenservice ook. Ze willen je met niets helpen.

  33. Heb in mijn hele leven nog nooit zo een asociale klantenservice meegemaakt.

  34. Ik raad het niemand aan. Verschrikkelijke service. Ze zijn totaal niet bereid om je te helpen. Buiten mijn weten om heeft een derde partij mijn contract opgezegd waardoor ik pats boem zonder contract kwam te zitten. De dame van de klantenservice deed doodleuk de mededeling dat dit mijn eigen probleem zou zijn en dat is het maar lekker zelf moest gaan oplossen. Vervolgens is er nog een dikke vette onterechte eindnota verstuurd omdat het contract voor de einddatum opgezegd zou zijn wat niet het geval is. Loop ze nu al weken te e-mailen, bellen, chatten en noem het maar op. Nul medewerking, nul reactie. Alsof ze het erom doen. Heel klantonvriendelijk en zeer slechte service!

  35. In 2018 is door Liander geconstateerd dat er een defecte stroommeter in de woning zat. Dit hadden we enkele weken eerder zelf vastgesteld toen er een raar geluid uit de meterkast kwam en de meter maar door bleef draaien. Dit verklaarde het absurd hoge verbruik van de jaren ervoor.
    Na het vervangen van de meter door een slimme meter begin 2018 wachtten we op de afrekening van Oxxio. Deze bleek niet te komen. In mei 2018 heb ik daarom contact met ze gezocht. Er werd verteld dat er bij de afrekening in het najaar een verrekening zou plaatsvinden. Dit was besloten en hier was niets tegenin te brengen.
    Op de afrekening in oktober 2018 stond echter geen verrekening. Hierop heb ik sindsdien iedere maand/6 weken contact gehad met Oxxio. De door Liander gecorrigeerde meterstanden waren doorgezet intern, bleken niet doorgezet, bleken niet goed doorgezet en waren opeens verdwenen. Met de laatste medewerker leek het wel goed te gaan. Ze pakte het zelf op en zou bellen als er iets te melden viel. Dat werd een e-mail waarin stond dat er al gecorrigeerd was in het verleden met daarbij een afrekening uit 2016 van welgeteld € 64,02. Ik schat in dat de verrekening minimaal het tienvoudige is. Helaas is dit moeilijk te achterhalen, aangezien alle gegevens zijn verdwenen i.v.m. het plaatsen van een slimme meter. Dan vervallen alle oude gegevens. Heel handig.
    Inmiddels ben ik een beetje ten einde raad. Ik blijf bellen, kan inmiddels vragen naar de vaste medewerker, zal dan teruggebeld worden en zit vervolgens te wachten. Maar ik vraag me af of we ons geld ooit nog terugzien.

  36. Heel slecht geadviseerd en geholpen bij verhuizing, waardoor er boete in rekening werd gebracht en korting bij inschrijving werd teruggedraaid. Had na 21 dagen nog steeds geen antwoord op mijn gestelde vragen. Als alles goed gaat dan prima, maar als je iets nodig hebt dan is dit een verschrikkelijk slecht bedrijf. De klanten “service” is echt slecht en behoorlijk traag. Kijk dus uit bij overstappen!!

  37. Antwoord
    Andreas Jerphanion 18/12/2018 op 19:51

    Al 4 jaar lang maak ik mijn maandfactuur handmatig over vanwege ik geen facturen krijg.
    Na 4 jaar, krijg ik een mail of ik de maand Januari wil betalen.
    Beetje raar, ik heb namelijk de 14e van Dcember vooruitlopend Januari betaald vanaf een ABN naar een ABN rekening.
    Dat staat dus direct op hun rekening.
    De administratie is een bij elkaar geraapte teringzooi.
    Ik betaal zoals ik het nu al 4 jaar doe, en desnoods blok ik ze in de mail.

  38. Wat een superslechte service. Door de fout van een andere leverancier is mijn contract ontbonden. Hierdoor krijg ik niet de 200 euro cashback, aan het eind van de afgesproken termijn, en moet ik bovendien 100 euro boete betalen wegens contractbreuk. Terwijl ik het contract helemaal niet heb verbroken!?! Bellen, mailen en een klacht indienen leveren niets op. “Je hebt gewoon pech” is de letterlijke reactie. Dit KAN toch niet. Zo slecht. Ben zo boos. Maar je vindt nergens gehoor. GA NIET IN ZEE MET OXXIO!!!

  39. Zelden zo’n slechte service meegemaakt. Een nieuw wachtwoord aanmaken is niet mogelijk………..

  40. Afgelopen week zoals elk jaar de meterstanden doorgegeven. Had verwacht dat ik wel iets terug zou krijgen omdat we bewust met de energie zijn omgegaan. Blijk echter dat ze eind december ruim 15oo euro afschrijven inclusief het verhoogde energiebedrag.. Ga nu 308 euro in plaats van 176 per maand betalen.
    Volgens mijn slimme app verbruik ik steeds minder maar heb ik in november ruim 6100 euro aan energie verbruikt. Voor een eenvoudige hoekwoning. Het gasverbruik was gelijk gebleven. Volgens de telefoniste, wel vriendelijk overigens, kwam dit omdat ik sinds 2104 mijn meterstanden niet heb doorgegeven. Ik doe dat echter echt elk jaar. Omdat ik dat volgens hen niet gedaan heb is mijn verbruik geschat volgens haar.
    Sta dus met mijn rug tegen de muur en heb maar een betalingsregeling afgesproken. Anders wordt er even snel eind december ruim 1500 euro afgeschreven. Mijn maandelijks termijn zit op 308 euro. Belachelijk veel. Na januari zo snel mogelijk afhandelen en overstappen naar een andere leverancier. Als zelfs de app die ik heb over mijn verbruik een geschat verbruik is volgens de telefoniste, wat is dan in godsnaam het doel van deze app.?

  41. Net 3 jaar Oxxio gehad, daarvoor ook al eens 2 jaar Oxxio gehad. Nooit problemen gehad, alleen in het begin waren ze wel eens laat met de jaarafrekening. Maar goed, als je je voorschot op een logisch bedrag hebt staan is dat ook geen probleem.
    Ik ga nu weg bij Oxxio omdat mijn energieprijzen opeens flink verhoogd worden en ik ergens anders goedkoper uit ben.

  42. Normaal krijg ik me me meterstanden kaart 20 okt en dan heb ik me teruggave rond 1nov. nog niks ontvangen je word van kastje naar de muur gestuurd.

    Elke keer krijg je een ander antwoord ze praten allemaal langs elkaar heen .

    Zou het graag opgelost zien maar ben bang dat het ook langs hun heen gaat

  43. Slecht! 1x te laat betaald heb hier geen waarschuwing over ontvangen, mag meteen 3 weken na de maandelijkse automatische betaling (heb 3 weken later betaald ivm weg op vakantie) 40€ incasso kosten betalen zonder een waarschuwing of herinnering te hebben ontvangen!!. Totaal geen begrip van de klanten service, terwijl hun fout zitten omdat ik GEEN herinnering heb ontvangen!

  44. Jammer, jammer, dat de klacht niet met voldoende kennis van zaken wordt afgehandeld. Inmiddels na de ingediende klacht 10 weken verder waarbij de voorgaande drie medewerksters (volgens foto’s?) verder niets van zich laten horen. Daarbij het ‘ge-jij en ge-jouw’ kan met name voor de generatie van 40+ onbehoorlijk overkomen. Is m.i. respectloos en getuigd niet van ‘de klant-centraal’ gedachte! Het meest storend is dat de jaarafrekening met geschatte standen wordt opgemaakt terwijl, er bindende afspraken bestaan waaruit de leverend partij de meterstanden uit de centrale netwerk data-base dient op te vragen en te gebruiken. Zeker wanneer het digitale meetgegevens zijn. Het bizarre is dat je dit aan de klantenservice moet uitleggen!!

  45. meterstanden afgesproken tarieven kloppen niet en de standen en bedragen en verbruik in de app veranderen telkens weer in nadeel van klant

  46. Wat een bagger is die klanten”service”, ongelofelijk!
    Via de app 2x vraag gesteld, geen reactie. Dan maar via de website. Moet je klantnr. en geb.dat. ingeven. Dus ik log in en de hele chat is verdwenen. Verstrek de gevraagde gegevens en moet dan wéér mijn vraag stellen. Bellen kan niet, zeggen ze.
    Waarom moet ik dan mijn tel.nr. opgeven????
    Antwoordt binnen 5 minuten? Nou, ik wacht al >half uur en heb geen tijd en zin om nog langer voor mijn scherm te blijven wachten, maar wil wél antwoord op mijn vraag!
    Bij het googelen op ‘klacht oxxio’ zie ik plots een tel.nr. verschijnen: 088 8955999. Na een heeeeele lange welkomstriedel wordt er vermeld dat de wachttijd 4 minuten bedraagt. Na een kwartier krijg ik eindelijk iemand te spreken. Deze persoon heeft duidelijk geen lol in zijn werk en is niet van zins om ook maar één woord meer te zeggen dan nodig.
    Ik wil weten waarom ik nog geen melding heb ontvangen dat mijn contract zeer binnenkort wordt beëindingd en krijg op zeer ongeïnteresseerde toon te horen: ‘dat is normaal, je hoort dat 1 dag van tevoren’. Hij adviseert mij om contact op te nemen met de nieuwe provider. Maar daar heb ik netjes bericht van ontvangen!
    Na een hele tijd trekken aan een dood paard ben ik het zat. Ik vraag hem met wie ik heb gesproken en hij noemt een voornaam. Als ik vraag of hij ook een achternaam heeft zegt hij: ‘nee. Die hoef ik niet te geven’. En niet geheel toevallig (vermoed ik), terwijl ik dit zit te typen komt er ineens een nieuwe overeenkomst met Oxxio in mijn mailbox gerold. Nou, die gaat dus mooi niet door. Voor mij nooit meer Oxxio! Ik wil correct, deskundig en klantvriendelijk te woord worden gestaan en niet noodgedwongen in een app mijn vragen moeten stellen of na eindeloos in de wacht te hebben gestaan (omdat er ineens héél veel mensen bellen, aldus meneer – knap, als je een middag naar een tel.nr. moet zoeken) op een onbeschofte manier nog niet wordt geholpen. Hele dikke minpunten voor Oxxio.

  47. Probeer op diverse manieren in contact te komen, maar geen resultaat. Wordt niet terug gebeld na belafspraak gepland te hebben, ook de belofte om binnen 3 dagen te reageren wordt niet nagekomen. Ik ga overstappen!

  48. Ongelogelijk. Wat een slecht bereikbare organisatie. Alles via de app. Geen telefonisch contact te krijgen. Terugbelafspraak via de app hoor je niets meer van. Toch via de app de laatste meterstanden doorgegeven. Toch bellen hoe je meter 1 en 2 moet interpreteren. Maar je kan niet bellen. Na lang zoeken eindelijk ergens via internet een 088 nummer gevonden. Dramatisch. Verewijzen je je onder andere naar de app. Je is overal de normale aanspreektitel. Vervolgens krijg je de melding datbhet mogelijknisnpersoonlijk contact te krijgen via de chat op de app. Stelletje idioten. Eindelijk de menuoptie meterstanden. Wordt je verwezen naar de app. Je blijft gewoon hangen. Je hoort niets meer en na 2 minuten wordt er opgehangen. Weer gebeld. Gelukkig een vriendelijke dame aan de lijn en op de je en jou na goed geholpen. Bleek dat er geen meterstanden bekend waren. Top app. Drama en af te raden als je dit bedrijf ooit nodig hebt. Volgende keer laat ik mijn energie tussenpersoon wel weer bellen van wagenaar en van dijke. Scheelt veel stress en frustratie.

  49. In de app zit een slordige rekenfout in het geval dat kosten stijgen (daling klopt wel).

    Mijn verbruik in Juni 2017 was 100e; in 2018 was dat 150e.

    Oxxio meldt een verschil van 32%. Dit moet natuurlijk 49% zijn.

    Percentage = (nieuw-oud)/oud

    Heel leuk dat jullie die pro-functie ontwikkeld hebben, maar jullie lijken elementaire basisschoolstof niet eens te beheersen.

    Het erge is dat ik dit al 3x gemeld heb (hoi Mitchel en Elisa) en er NIKS mee gebeurd is.

    Meer dan 3 maanden de tijd gehad om het “binnen afzienbare tijd” op te lossen. (Aldus jullie eigen woorden)

    Verder is een toegezegde cascback niet terug te vinden op mijn jaarnota. De klantenservice is compleet onbereikbaar; kun je ellenlang aan de lijn hangen zonder respons.

    Klachten worden afgedaan met ongeïnteresseerde standaard antwoorden zonder dat problemen echt opgelost worden.

  50. Mijn vriendin heeft eind 2016 een contract afgesloten bij Oxxio. Zij hebben toen de overstap boete betaald. Nu komt ze bij mij wonen en heeft ze het contract opgezegd met als gevolg dat ze 50 euro opzegboete moet betalen en daarboven op 125 euro terug moet betalen inzake de overstap boete van 2016. Wat een geboefte.

  51. Meest onprofessionele, klant onvriendelijkste bedrijf waar ik ooit mee te maken heb gehad. Ze maken zelf fouten en schuiven dit af op de klant. Nooit een contract afsluiten bij Oxxio.

  52. op mijn vraag als potentiele klant welk tarief gerekend wordt als ik een enkele meter wil i.p.v een hoog/laag tarief wordt gezegd dat dit niet bekend is. na meerdere keren aandringen om toch een tarief door te geven, zeg ik het contract ein de bedenktijd op. Hoe zo klantvriendelijk??

  53. Ga niet met deze club in zee!

  54. Oxxio heeft in een keer 1000 euro van mijn rekening afgeschreven. Ik kan nu mijn eten voor deze maand niet meer betalen, mijn huur niet en mijn zorgverzekering. Geen bericht, geen indicatie, geen waarschuwing, geen enkel vraagteken over het feit dat ik een student ben, moet eten en mijn huur moet betalen studiekosten etc. Oxxio heeft blijkbaar zonder mijn weten mijn maandelijkse bedrag veranderd naar de helft van mijn verbruik en wat ik nog moest betalen van 2 jaren in een keer van mijn rekening af geïncasseerd. 2016 zijn ze compleet vergeten door te geven. Na heel wat gedoe blijkt het ook dat mijn zogenaamd “Slimme Meter” geen metingen doorstuurt. Oxxio heeft er blijkbaar geen erg in rekening te houden met mijn stand van zaken als mens en burger betreft mijn maandelijkse kosten, ook al passen ze zonder mijn toestemming dingen aan, maar op het moment dat het gaat om kosten innen voor Oxxio zelf dan kan ik niet eens rekening met ze houden, ik heb eigenlijk geen enkel zeggenschap, ze schrijven gewoon lekker in een keer 1000 euro van mijn rekening af. Zo veel kan het Oxxio schelen.
    ” Super slim en voordelig Oxxio” Is wat Oxxio dus beweert. Waar Oxxio naar handelt gaat lijnrecht tegen hun oneliner en hun ideaal in. Hoe betrouwbaar en serieus kan ik ze nog nemen?

  55. Eind november een ander huis gekocht. Met Oxxio levering op het nieuwe adres geregeld naast de levering op het oude adres.
    Op 8 januari overdracht van het oude huis aan de nieuwe eigenaar. Telefonisch doorgegeven dat het huis verkocht is en wat de meterstanden waren.
    De meterstanden op verzoek nog via de app bevestigd.
    Vervolgens ontvang ik een maand later een onterechte opzegboete (er is toegezegd dat deze ongedaan wordt gemaakt). In hetzelfde gesprek vraag ik naar de afrekening, omdat ik het vreemd vond dat ik nog een termijnnota voor het oude huis had ontvangen over februari.
    1 dag na dit contact krijg ik de eindafrekening t/m 7 februari met hogere meterstanden.

    Reactie van Oxxio: mijn gesprek waarbij ik meldde dat mijn huis verkocht is en dat ik de einstanden van de meters wilde doorgeven is geregistreerd als een verhuizing….

    Ik heb nu een maand lang voor de nieuwe bewoners van mijn vorige huis betaald.

    Mijn advies: vermijd deze amateuristische energieleverancier! Ze doen erg popie-jopie, maar achter de schermen is het niet best geregeld.

  56. Ik geef oxxio een dikke nul!
    Geen manieren!
    Een onbekende is bij mij nog altijd U!
    Bij deze idioten niet.
    Zij maken een fout bij adressering, wordt ik opeens door hun overgenomen als energieleverancier, zeggen ze niet sorry,
    Nee, degene die de wijziging had doorgegeven had het fout gezegd, als iemand zijn eigen huisnummer niet kent, nee, hun typ-Miep heeft een fout gemaakt!
    Waardeloos!!!!!
    Niet aan te raden

  57. Enkele maanden klant bij Oxxio en ik ben er zeker tevreden over. De overstap liep prima en ook de app gebruik ik regelmatig. Chat met klantenservice werd ook snel en goed afgehandeld.

  58. Na overstap naar Oxxio kreeg ik na anderhalf jaar een onontwarbare jaarafrekening. Ik moest opeens ruim 1500 euro bijbetalen. Bellen is zinloos. Na vele email maar brieven gaan sturen. Uiteindelijk kreeg ik een email met de stelling dat mijn verbruik wat hoger was. Ja dat klopte, een (1) procent, goed voor een tientje of twee. Ben terug gegaan naar mijn oude leverancier. Malafide bedrijf, oplichters, blijf er weg.

  59. Ik zit al een paar jaar bij Oxxio, woon in een flat betaal 113 per maand , werk de hele dag geen droger geen vaatwasser etc , krijg ik opeens een naheffing van 500 euro, ik snap hier helemaal niks van , dan wil ik ze bellen nou dat is ook niet te betalen dan maar per mail, ik begrijp ook niks van de specificatie, hoe kom ik erachter of alles wel goed gaat.

  60. Ik raad iedereen af om voor Oxxio te kiezen.
    Totaal niet behulpzaam en je kan alleen online bij ze terecht met je klacht.
    Ze geven toe dat de gegevens en meterstanden die zij hebben niet kloppen maar ik moet zelf bewijzen wat wel alle goede cijfers horen te zijn en anders kost me dat €1198,56 euro voor 1 jaar naast mij €106,- euro die ik netjes elke maand heb betaald. Als je ze dan de doto’s stuurt (bewijs) dan zeggen ze dat deze niet kloppen.

  61. Beginstanden doorgeven lukte niet. Na veel gedoe,toch maar een duur nummer gebeld. Kreeg laconiek te horen: oh,ja,er was foutje gemaakt,zonder enig excuus. Toen ik zei,dat ik dan van het contract af wou,doorverbonden en kreeg vervolgens een woordenstroomvan een kwartier te aanhoren. Zeer onbeschoft!! Bovendien al dat ge-ju en ge-jij.Nooit naar deze club gaan.

  62. Ook ik werd via verkeerde informatie bij Oxxio binnen gehaald.
    Bovendien stuurden ze me de papieren, met het werkelijke budget, pas na de 2 weken dat je de afspraak kan annuleren. Zonet belde me een mevrouw om te vragen waarom ik was overgestapt. Ik doe mijn verhaal, en ze barst toch los tegen me. Dat ze haar collegaas niet door mij valselijk laat beschuldigen, enz., enz. Geen speld tussen deze woordenstroom te krijgen. Heb toen maar afgebroken.
    Wat een klantvriendelijk bedrijf, maar niet heus!

  63. Een jaar geleden klant van OXXIO geworden, maar-naar nu blijkt- onder valse informatie binnengehaald. O.b.v. mijn jaarverbruik 2015 zou ik bij OXXIO per maand 113 euro gaan betalen en bij de jaarrekening 2 x 110 euro (gas en stroom) cash back krijgen. Wat blijkt nu bij de jaarafrekening: 113 euro was (veel) te weinig, maar kon nu door OXXIO dus mooi “gecompenseerd” worden met de cash back. Het nieuwe maandbedrag is vastgesteld op 129 euro (een verhoging van ruim 10%). Achteraf was ik bij mijn vorige energieleverencier goedkoper uit geweest!!!

  64. Vandaag mijn advocaat geraadpleegd, om Oxio aan te klagen.
    Wat een erg slecht afspraak nakomende KLOTENbedrijf.
    Je zal daar maar werken en leidinggevende zijn .

  65. Wat een verschrikkelijk slecht bedrijf, en dan druk ik me beschaafd uit. Elke afspraak die je met ze maakt komen ze niet na. GA NIET MET OXIO IN ZEE. U KRIJGT HIER SPIJT VAN!!!!

  66. kennis aangemeld geen enkele bevestiging gehad, bij een ander energie bedrijf aangemeld Engie energie, keurig afgehandeld. tot onze verbazing kreeg de persoon post voor zijn meterstanden vraag, gebeld en er werd gezegd dat zij al energie leverde! hele vreemde zaak ! werd meteen gedreigd met boetes! dus beste mensen kijk uit voor Oxxio! bellen kan ook niet, storing zeggen ze wordt meteen weggedrukt!

  67. ik zat bij oxxio, 3 termijnen achterstand opgebouwd, kreeg ik een brief van das incassos daar een regeling mee getroffen, en keurig elke maand de termijnbedrag zowel van oxxio als van das incasso betaald.kreeg ik gisteren telefoon dat oxxio de levering had stopgezet, en dit al een maand geleden.
    oja de brief moet ik nog krijgen van oxxio dat ze de levering hebben stopgezet.
    OXXIO is een bedriegende energieleverancier dit bedrijf mogen ze wel eens onder de loep nemen. zo ga je niet met mensen om

  68. Als je niet alles digitaal wil regelen lijkt het dat Oxxio geen goede keuze is.
    Kan nergens op de website de optie vinden om de rekening en berichten per post te krijgen. Dat kan bij andere energieleveraars veel gemakkelijker.
    Een mail versturen via de site is heel bewerkelijk en lastig.
    Ben tot nu toe niet blij met m’n overstap, en ga over een jaar maar weer overstappen als het inderdaad allleen maar digitaal kan.
    Bellen kost 55 cent per gesprek voor de klant. Ook niet echt klantvriendelijk lijkt me als je een simpele vraag hebt die je niet op de site kan vinden.
    En nee, ik heb geen smartphone en sociale media om vragen te stellen.

  69. Vorig jaar heb ik een deur aan deur verkoper gehad. Hij had een mooie aanbieding voor mij die wij samen berekent. Het maandelijks bedrag zou 45 euro worden!
    Na een paar maanden en een paar keer mijn meterstanden heb bekeken dacht ik dat komt nooit uit met 45 euro. Dus heb ik het maandelijks bedrag hoger gezet.
    Nu heb ik een jaarnota gekregen en kan ik nog een keer 300 euro bijbetalen.. Dus dikke afknapper die Oxxio, ik stap wel weer over!

  70. Ik ben al jaren klant bij Oxxio, ik benw el tevreden maar mijn buurvrouw heeft een goedkopere aanbieding van de Nuon. Dus ben nu van plan om ook energie tegaan vergelijken. Ik wil minder betalen voor mijn energie kosten.

  71. Oxxio heeft ons een welkomstkorting beloofd. Deze krijgen we echter niet uitbetaald omdat we 1 maand te laat hadden betaald. Heel jammer dat het zo moet. We zeggen nu vaarwel tegen oxxio en stappen over naar een energiebedrijf die wel fatsoenlijk om kan gaan met hun klanten.

  72. 1 grote ellende die Oxxio, hoop echt dat ze naar de kloten gaan daar. Wil niks meer met ze te maken hebben klopt voor geen kant daar!! Leugens! Nu ik hier alles van andere lees bij mij is precies hetzelfde gebeurd!!

  73. Ik was helemaal verontwaardigt dat er zonder welles en wetens, 735,30 van mijn rekening was gehaald. Geen uitleg, geen vooraankondiging. In november 2015 kreeg ik nog een mail en daar leek alles nog koek en ei, nou dus niet. Nu die 735,30 en daarna nog een nota van 220,92. Ik ben ondertussen overgestapt naar een andere Energie leveranciers. Dat word dus nooit meer oxxia. Was ik nou een bijstands- moeder geweest zat ik dus zwaar in de problemen. Of denken jullie over dit soort dingen niet na. Van mijn zorgverzekerigsaar krijg ik altijd een bericht.Er gaat deze maand een bepaald bedrag af van je rekening i.v.m.dit of dat. Ik heb een slimme meter dus voor jullie is het een koud kunstje om dat te lezen en mij op de hoogte te houden van mijn kosten. Waarom doen jullie dat in godsnaam niet. ik doorzie niet de reden ervan in. mijn bedrag wordt er niet hoger of lager van denk ik . Morgen komt mijn vakantie geld. Nou je snapt het al. Geen vakantie geld. Het geld gaat naar Oxxia. Misschien kunnen jullie dit is beter aanpassen er is niemand bijgebaad, of toch jullie ????

  74. Ik voel me bedrogen door Oxxio. Sinds een jaar houd ik in de app van Oxxio de meterstanden bij en doe elke maand een voorschotcheck. De boodschap die ik maandelijks in de app krijg is veelbelovend. Telkens lees ik dat ik bij de jaarafrekening geld terug krijg. Dit motiveert mij om bewust te blijven omgaan met energie. En hierdoor heb ik ook tussentijds mijn maandbedrag naar beneden toe bijgesteld.

    Vandaag de jaarafrekening gehad: EUR 450,- bijbetalen en ook maar even het maandbedrag verdubbeld!!! Snap er echt helemaal niets van! Dit is pure misleiding. Dit ga ik dus niet betalen!

  75. Waarschuwing!!!!

    Trap er niet in om met OXXIO in zee te gaan. Dat dit bedrijf nog bestaat is mij onbegrijpelijk, wat een stelletjes oplichters. Medewekers houden zich van de domme en kunnen nergens echt een duidelijk antwoord op geven. Bij de geschillencommissie kwamen wij niet verder met onze klachten. Uiteindelijk toch de jaarafreking moeten betelen die absurd hoog was. De grafieken op mijn OXXIO kloppen van geen meter tijdens vakanties en dagen waarop wij nauwelijks energie en gas hadden gebruik stond de grafiek hoog in gebruik??
    Wij zij uiteindelijk overgestapt naar Nuon tot nu toe is de eindafrekening normaal en krijgen meestal nog geld terug rara hoe kan dit.

    Het zou mooi zijn wanneer OXXIO eens goed onder de loep word genomen want voorlopig worden er nog steeds mensen gedupeerd worden Door dit malefiede bedrijf.

  76. 2015 13 april meterstanden ingeleverd en in juni de eindafrekening gekregen
    2016 6 april meterstanden ingeleverd en in mei de afrekening

    Nu heb ik zelf berekend dat ik 150€ terug moet krijgen, nee zegt oxxio wij hebben maar 10 maanden voorschot ontvangen want vorig jaar hebben we april en mei erbij berekend en volgend jaar verrekenen we die weer op de nota 2017.
    Wat wil nou met die 2 maanden die ik mis , mis ik indd die 150€ teveel betaald….
    Kunnen ze een jaar lang rente van pakken om mij volgend jaar het terug te geven terwijl mijn contract afloopt in oktober dit jaar. Dat is een vies reken truckje , als ze dat bij 500.000 huishoudens doen, tel maar uit hoeveel zij een heel jaar rente van kunnen pakken. Dat is een som geld zeg. Walgelijk!!!!! Oktober 2016 nemen oxxio en ik afscheid van elkaar en ik raad iedereen aan om verder te kijken want oxxio speelt smerige spelletjes met ons geld!!!!!

  77. Schandalig Oxxio krijg je een afrekening van 492 euro premie niet betaald.Er voor 800 en nu opgelopen naar 1000 ra ra hoe kan dat en wie doet er hier dan aan oplichting misselijk bedrijf.En een eindafrekening van 1600 euro als je maar in je eentje woont aan alleen stroom beetje opgelicht denk ik.Nu maar naar een rechts winkel alle,s uit laten zoeken voor mijn nooit geen Oxxio meer.

  78. Schandalig Oxxio krijg je een afrekening van 492 euro premie niet betaald.Er voor 800 en nu opgelopen naar 1000 ra ra hoe kan dat en wie doet er hier dan aan oplichting misselijk bedrijf.En een eindafrekening van 1600 euro als je maar in je eentje woont aan alleen stroom beetje opgelicht denk ik.Nu maar naar een rechts winkel alle,s uit laten zoeken voor mijn nooit geen Oxxio meer.

  79. Ik heb nu een aantal jaar oxxio.
    Met belofte dat energie niet duurder zou worden. Nu mijn vriendin en kat geleden os overleden is mijn verbruik met 60% minder.
    Kreeg nu een mail dat ze geen 1400 euro van mijn rekening konden halen.
    WTF 1400 EURO???
    Wat moet ik doen? Hoe vecht je tegen een bedrijf die mafia praktijken uit haalt??

  80. Niet de aller goedkoopste, maar wel overzichtelijk!

  81. Vorige week donderdag is mijn stroom afgesloten,
    Ik moet een netbeheerder zoeken, dat is ocxio geworden en heb een spoedaanmelding gedaan, nu ben ik een week verder en heb nog steeds geen stroom/gas, er zijn meerdere dingen fout gegaan maar dit bederft over ocxio, rianter kan mij niet heraansluiten omdat oxxii mij nog niet in aanmeldingsregister heeft gezet wat met 1 knoop gedaan moet zijn volgens rianter en andere leverancier. Gisteren is mijn contact in gegaan bij oxxio maar nog steeds niet in aanmelding register. Elke dag wordt gezegd vandaag, vanmiddag anders was ik natuurlijk al over gestapt, iemand anders uit me buurt had zelfde en op zelfde dag en heeft vanaf maandag al weer alles in huis, die iss naar energieflex gegaan.
    Ik ben dus alleen maar aan t wachten om in een register te Komen,
    De medewerkers bel ik 2 à 3 keer per dag, elke keer krijg ik andere smoes, als ik vraag om leidinggevende wordt er gezegd die heeft geen zin in dit soort dingen.. Ik krijg elke keer te horen vandaag, ik ben gisteren weg gedrukt, ik ben al een keer doorverbonden werd nooit meer opgenomen. Ik zit nu al een week zonder gas en stroom met me kind die vakantie heeft en al onze huisdieren.
    De service is heel erg slecht en mensen zijn onbeschoft.
    Ik denk dat oxxio werkt met een callcentra die niks kunnen doen voor de klant. Ik zit mer handen in me haar want liander kan niks voor mij betekenen zolang oxxio mij niet aanmeld.

  82. Beste mensen, ga nooit met oxxio in zee het is de grootste oplichtersbende die er is.

    Medewerkers van Oxxio kwamen bij ons aan de deur en vertelde ons dat wij 50 euro per maand minder zouden betalen dan bij Essent.
    Na de bedenktijd van 2 weken ontvingen wij het maandbedrag wat beduidend hoger was dan afgesproken ,gelijk alles opgezegd en terug naar Essent gegaan.
    Nu wil Oxxio 400 euro van ons wegens contractbreuk.(buiten het maandbedrag wat wij gewoon netjes betaald hebben). Het regent hier in ons dorp (Lage-Zwaluwe) klachten wij zijn helaas niet de enigste gedupeerden.

  83. Firma list en bedrog.zijn nix nagekomen.700 euro eindbedrag,ben alleen en door mn werk nauwelijks thuis.Bij eerdere leveranciers een maandbedrag van 50 euro,nu 200 euro en nog bijbetalen.Gelukkig verloopt mn contract,Ga niet met ze in zee!!!

  84. Ben ik niet met je eens Willem. Wij zijn al 3 jaar klant en we hebben ten eerste nooit problemen gehad en ten tweede toen we voor de laagste prijs wilden overstappen heeft Oxxio ons de laagste prijsgarantie gegeven.

  85. Nooit met deze oplichters in zee gaan

  86. Wij zijn ook opgelicht door een malafide straatverkoper van Oxxio. Werd ons korting beloofd, na bellen met de klantenservice hadden we ineens een duur pakket met een gratis cadeau. Dit cadeau hebben we nooit gezien en het dure pakket hebben we nooit afgesloten. Pas op met dit bedrijf!

  87. Slechte ervaring met Oxxio.
    Heb mij een contract laten aansmeren (naïef van mij om een contract aan de deur te tekenen) en heb dit binnen 3 dagen aangetekend opgezegd. Zelfs een aangetekende brief kunnen ze kwijt maken. De gevolgen (eindafrekening oude leverancier en stopzetten van maandbetaling daar) zijn voor mij. Ze hebben zes weken de tijd nodig om eenvoudige bewijsstukken te bestuderen. Jammer!!! Eén snelle druk op de knop en de overlast bij mij kan nog voorkomen worden.

  88. Wat een oplichterij aan deur. Ik weet zelf wat van energieverbruik, contracten, boetes, cashback etc. Hij stond gewoon leugens te verkopen die achteraf helemaal niet waar zijn zoals later in de actievoorwaarde staan. Gelijk maar contract binnen 14 dagen laten ontbinden.

  89. Wij zijn vanavond volstrekt onprofessioneel benaderd via Oxxio aan de deur. Ze verkopen de grootste kolder helaas en melden dat greenchoice onderdeel is van Oxxio. Onzin natuurlijk maar een ander zwart maken is de tactiek. Direct afkappen zulke lui.

  90. Overgestapt naar Oxxio, nu zonder gas omdat oxxio de spoedaanvraag niet in behandeling nam. Nu al enkele weken zonder gas. Dreiging met incasso kosten komt er nog bij. Per telefoon zeggen ze eerlijk dat het hun fout is. Vraag je of ze het aan de netbeheerder willen doorgeven zeggen ze dat ze dat niet kunnen doen. Geven de klant te schuld, en wordt van kastje naar de muur gestuurd als consument.

  91. Antwoord
    Rob van den WIttenboer 09/11/2015 op 16:01

    Hallo allen,

    ook ik ben op strtaat benaderd door “OXIO”
    Ik kon veel besparen op mijn energierekening en ik kon gratis overstappen, want oxio betaald de eventuele boete.
    Dat is de enig reden dat ik akkoord ben gegaan met de overstap. Ik zat immers nog niet zo lang bij de NUON, dus die boete was te verwachten.
    Nu is het dan eindelijk zover dat ik bij OXIO zit, en mijn afrekening van de NUON incl. boete is binnen.
    Nu wilde ik hem declareren bij OXIO zeggen ze daar doodleuk dat ze deze boete niet vergoeden.
    Dus op straat wordt ik doodleuk belogen door snelle verkopers, waarna OXIO nul op het request geeft.

    Kan ik hier nog iets mee doen ??

  92. ik heb nu een klacht gestuurd naar oxxio omdat ik het echt beu dat ze om de paar maanden weer voor de deur staan, nee is nee.

  93. Schandpalen Oxxio mensen je bent gewaarschuwd blijf er uit de buurt.

  94. Ik had effe een einde jaars afrekening van over de duizend euro.Ik heb geen wasmachine enz het klopt er voor geen meter blijf er ver vandaan.Door oxxio moet ik nu de schuldhulp verlening in.Zit met een kindje ook nog en dan nog niet te spreken over Das.Je mag niet eens lager per maand betalen enz.Weet niet hoor het zaakje stinkt aan alle kanten.Ik ben over gestapt dus daaaag oxxio veel geluk nog met de maffioose praktijken.Zomaar veel te hoog inschatten enz echt bah gewoon.

  95. Ik heb al anderhalf jaar zonnepanelen en dat levert meer op dan wat ik aan electra verbruik. Mijn meterstand loopt dus achteruit en dit is iets wat bij Oxxio niet wordt begrepen. Ze hebben in de jaarrekening mijn verbruik maar zelf geschat omdat ik volgens hun geen goede meterstand had doorgegeven. Na telefonisch overleg zou alles binnen 10 weken (hoe moeilijk kan dit zijn!!!) zijn geregeld. Niet dus!! Na nieuw telefonisch overleg zou alles met spoed worden afgehandeld. Ook daar wacht ik nu al twee maanden op. Wat een zootje.

  96. ik heb precies hetzelfde heb laatste keer verkeerde meterstanden door gegeven heb op tijd gebeld dat ik het fout heb gedaan en dat er een herberekening zou komen maar daar heb ik op gewacht maar wat blijkt die is nooit geweest nou moet ik 1520.00 euro betalen voor de verkeerde meter stand en die herberekening is dus nooit geweest ik moet het bedrag binnen 7 dagen betalen woon alleen eet niet thuis had toen niet een een wasmachine dus dat bedrag komt niet een in de buurt van wat ik zou moeten betalen

  97. In Mei hebben wij de jaarrekening van Oxxio ontvangen. Aangezien deze best hoog was toch maar even bellen met Oxxio. En inderdaad, volgens Oxxio zat er inderdaad een fout in de jaarrekening. Oxxio gaf aan dat dit uitgezocht moest worden en dat de jaarrekening op hold gezet zou worden. Tot zover ging alles goed.

    Omdat de jaarrekening door Oxxio op hold is gezet en ons bevestigd is dat wij deze voorlopig niet hoeven te betalen hebben we dat ook niet gedaan. Wat we wel betaald hebben zijn de maandelijkse voorschotten aan Oxxio. Deze hebben we keurig betaald met de toegezonden acceptgiro o.v.v. het betaalkenmerk.

    En wat doet Oxxio, zij verrekenen de maandelijkse voorschotten met de jaarrekening die ze zelf op hold hebben gezet! Resultaat: een behoorlijke betaalachterstand met de daarbij behorende extra kosten! In de eerste instantie denk je vervelend maar dat wordt vast wel opgelost door Oxxio! Nou mooi niet dus! Ineens klopte de jaarrekening wel (inmiddels volledig afbetaald) en was er geen mogelijkheid meer om de betaalachterstand in termijnen te betalen omdat het om maandelijkse voorschotten ging!
    Als je dan vervolgens belt met Oxxio wordt je bijzonder onvriendelijk te woord gestaan en als wanbetaler behandeld! Voor de duidelijkheid, er was geen betaal achterstand ontstaan als Oxxio onze betalingen had verwerkt op basis van het betaalkenmerk. Er was ook geen betaal achterstand ontstaan als Oxxio een correcte jaarafrekening had gestuurd! En er was al helemaal geen betaal achterstand ontstaand als Oxxio normaal met ons gecommuniceerd had.

  98. Ook ik ben de dupe kan ook niks meer met mijn kind.Naar ook een torenhoge maand rekening.En een eindejaars afrekening van 1000 euro.Terwijl ik geen wasmachine heb amper douche en let op mij lampen.Stelletje oplichters zijn het hoe kom ik er van af kloot bedrijf echt.

  99. Ook ik, ben er, als velen met mij ingestonken.
    Zodra je getekend hebt, ben je de sjaak en krijg je een torenhoge afrekening alsof je een wietplantage voorziet van stroom en gas.
    Nu, na maanden discussiëren via de “geweldige” Oxxio-app toch maar een brief aan Oxxio gestuurd en een klacht ingediend bij ConsuWijzer.nl.
    Als je de reacties op internet leest, kan ik mijn tranen haast niet bedwingen. Oxxio belooft oplossingen, doet toezeggingen, zowel in woord als geschrift, maar maakt er niets van waar.
    In mijn geval is Oxxio begonnen met geschatte meterstanden en zijn de juiste meterstanden nimmer on het systeem ingevoerd, zelfs ondanks dat de Oxxio verkoper ze had bijgevoegd bij de overeenkomst.
    Na een bevestigingsmail van Oxxio, dat de standen gecorrigeerd zouden zijn, heb ik toch een afrekening gekregen met de geschatte beginstanden????
    Dan zou je verwachten dat een bedrijf als Oxxio dit corrigeert… Niet dus! ze vragen bewijzen, mutatiekaarten, huurcontract, etc. etc. Allen zaken die NIETS met het ontstane probleem te maken hebben! Oxxio verzint gewoon elke keer wat anders.
    Gelukkig ben ik in het bezit van een door de verkoper geschreven briefje met zijn naam, telefoonnummer en de meterstanden alsmede de bevestigingsmail van Oxxio dat ze de meterstanden zouden hebben aangepast.
    Voor potentiële klanten 1 heel goed advies: TRAP ER NIET IN! Bedenk je 2 maal voor je overstapt naar Oxxio!!!

  100. Geachte Oxxio klant,

    Mocht u dermate ontevreden zijn over uw huidige energieleverancier kan ik wel degelijk wat voor u betekenen.
    Via internet heeft u een boeteclausule, ingesteld door de overheid, die afhankelijk van de duur van uw contract kan oplopen tot maximaal 250 euro.
    Ik werk voor een bepaalde energiemaatschappij (ik zal hem niet bij naam noemen, lijkt mij tamelijk ongepast). Als u mij een mail stuurt met uw jaarverbruik dan kan ik u zwart op wit, uiteraard geheel vrijblijvend, laten zien wat u bij ons zou gaan betalen.
    Ik ben ervan overtuigd dat het u veel geld scheelt op jaarbasis. Tevens ben ik bij machte om uw huidige contract kosteloos op te zeggen wat ik u uiteraard ook zwart op wit zal bevestigen.

    Met vriendelijke groet,
    Dirk Jan Schmidt

  101. ik heb mijn klachten gemeld bij ” CONSUWIJZER ” !!!!!
    Als iedereen die een klacht heeft met Oxio dat nu gewoon ook doet dan gebeurt de rest vanzelf….. Dus hoe meer klachten van dezelfde aard, hoe groter de kans om der iets mee te gaan kunnen doen.

  102. Vreselijke service!!
    Vanaf februari wachten wij al op een teveel betaald tegoed inmiddels bellen en mailen wij al maanden iedere dag, maar helaas we krijgen niks terug behalve loze beloftes en de vraag of we even willen afwachten. Helaas doen we dat inmiddels alweer 6 maanden!

  103. OXXIO is verschrikkelijk!!! Overgestapt door zo’n nachtmerrieaanjedeur. Niet voor de IPad gegaan want maandelijkse korting kwam mij als single bijstandsmoeder van een tweeling beter uit. Aangezien gratis producten nooit gratis zijn leek me dat een goede keuze. Niet dus!!! Ik betaalde 150 euro per maand en nog een eindafrekening van 900 euro!!! En je kan er geen reet tegen doen!!!
    Resultaat; honger lijden en mijn kids kunnen dus een jaar lang helemaal niks meer wat ook maar 1 cent kost!!! En het interesseert ze helemaal niks wie ze naaien! Heb huilend aan de telefoon gezeten en moest uiteindelijk blij zijn dat ik het in 9 termijnen mocht betalen. Even voor de duidelijkheid, ik heb NOG NOOIT ergens energiekosten van bijna 250 per maand gehad!!! We wonen in een simpel rijtjeshuisje en hebben geen nieuwe apparaten of iets dergelijks! Je wordt gewoon genaaid en je kunt er helemaal niks tegen doen! Het is echt schandalig! Zoveel gedupeerde gezinnen en niemand die wat doet. Hoe kan dit mensen?!?

  104. D.d. 17 juli 2015 is er een colporteur van Oxxio bij mijn ouders aan de deur geweest. Deze verkoper sprak mijn moeder (79 jaar!!!) aan met het verhaal alleen vandaag een mooi aanbod te hebben voor goedkoop energie. Mijn moeder heeft meermalen geantwoord niet geïnteresseerd te zijn omdat ze net overgegaan was naar Energiedirect en dat haar zoon (ik dus) alles regelt. De verkoper bleef maar aandringen en zei onder andere dat zij er niet aan vast zou zitten als zij zou tekenen. Het zou alleen betekenen dat zij van deze aanbieding zou kunnen profiteren en ik het rustig zou kunnen bekijken. Tevens zou mijn moeder een iPad krijgen. Mijn moeder antwoordde hem dat zij geen iPad wilde hebben. Daarop antwoordde de verkoper dan een nog goedkopere aanbieding te kunnen geven door het geven van nog meer korting. Met een rekensom liet hij zien dat mijn moeder veel goedkoper uit zou zijn bij Oxxio dan bij Energiedirect.
    Uiteindelijk heeft mijn moeder getekend, omdat de verkoper verzekerde dat zei er niet aan vast zou zitten. Zij wilde ook van hem af, omdat hij maar bleef aandringen.

    Zaterdag 18 juli ben ik naar mijn ouders gegaan om het te onderzoeken. Het mooie verhaal van deze verkoper was een leugen. Ik heb direct geprobeerd om via de site van Oxxio het contract op te zeggen. Op dat moment was het via de site niet mogelijk. Ik heb toen direct een brief geschreven om op te zeggen en gestuurd naar het adres wat hiervoor vermeld staat op de site.

    D.d. 13 augustus ontving ik een mail van Energiedirect waarin melding gedaan werd van opzegging en aanmelding bij Oxxio. Vanwege mijn werkzaamheden heeft mijn moeder toen zelf gebeld naar Oxxio. De man die haar (onvriendelijk) te woord stond zei alleen maar dat ze niet had moeten tekenen en dat er geen brief was ontvangen enz. en dat opzeggen niet kan. Dit bleef hij maar herhalen.
    Mijn moeder heeft toen nog wel Energiedirect gebeld. Deze persoon was meelevend, maar kon helaas niets doen. Het enige was dat mijn ouders zich weer gingen aanmelden bij Energiedirect.

    Als zoon voel je je onmachtig in zulke praktijken zoals deze colporteur van Oxxio in gang heeft gezet. Het vertellen van leugens, misbruik maken van de goedgelovigheid (en het niet adequaat kunnen reageren) van een hoogbejaard persoon, maar ook het zogenaamd niet ontvangen van een opzeggingsbrief.

    Ik heb mijn ouders opnieuw aangemeld bij Energiedirect. Ik hoop alleen dat Oxxio deze klacht leest en hier op een juiste wijze reageert!

  105. Ik heb ook een slechte ervaring met Oxxio. Colporteur aan de deur verzekerde mij dat mijn overstapboete vergoed zou worden. ‘Daarover hoeft u zich geen zorgen te maken, dat neemt Oxxio voor haar rekening”. Niet dus. Het voorberekende maandtarief klopt ook niet, dus ik ben nu huiferig of ik überhaubt de Ipad wel in huis moet halen of meteen alles moet annuleren en verbreken (met alle consequentie’s van dien..) met Oxxio. Je leest zoveel foute ervaringen!! Belachelijk dat een bedrijf zo lang weg komt met dit soort misleidende en onprofessionele handelspraktijken. Klantenservice ‘kunnen helaas niets doen’. Echt niet oké.

  106. Helaas kan ik de slechte ervaringen van velen over Oxxio alleen maar bevestigen. Ik heb een soortgelijke ervaring gemaakt en ik ben echt ten einde raad. Ik ben sinds februari naar het buitenland verhuisd, maar naar meer dan 5 maanden blijkt Oxxio nog steeds niet in staat om een correcte eindafrekening op te maken. Telefonisch is de Oxxio klantenservice niet vanuit het buitenland bereikbaar, meterstanden kan je op de internetsite ook niet doorgeven als je in het buitenland bent (geo-blokking) en bovendien reageert de klantenservice op e-mails pas naar meerdere weken. Toen er dan een keer naar meerdere weken een antwoordmail kwam van Oxxio, dan werd mij omgekeerd in hun mail wel gevraagd om uiterlijk binnen een week te reageren om ‘het proces te versnellen’.
    Ondertussen blijft Oxxio wel gebruik maken van mijn destijds afgegeven machtiging voor automatische incasso en blijft zonder specificatie bedragen van mijn rekening afschrijven.
    Ik heb grote spijt dat ik ooit met dit energiebedrijf in zee ben gegaan en ik zou iedereen ten zeerste afraden om klant te worden bij dit bedrijf. Ik heb meer dan 15 jaar in Nederland gewoond, was bij meerdere andere energiebedrijven klant, maar wat ik hier moet beleven, dat topt echt alles. Onvoorstelbaar!
    Overigens: Ik neig echt niet tot overdrijving, maar om zo met klanten om te gaan, daar kan ik alleen maar hopen dat dit op de lange termijn ook consequenties heeft voor dit bedrijf.

  107. Ik vind echt een klote bedrijf ik had om contract gevraagd voor aansluiting niks ontvangen maar wel van me rekening aftrekken. Vervolgens krijg ik stedin op me dak dat ik nergens een contract heb. dus ik oxxio bellen nee klopt u heeft geen contract en dan als nog een na rekening sturen van 500 euro dat ik achterstand heb en niet elke maand voldoende betaald heb :S :S
    waar kan je zo bedrijf op geven want ze zijn ook nooit te bereiken

  108. Stap niet over naar Oxxio je wordt belazerd! Tip:schriftelijke reactie naar Oxxio altijd aangetekend versturen..

  109. Afmelding via modelformulier voor opzegging wordt genegeerd 14 juli 2015

    Colporteur aan de deur gehad, deed voorstel waardoor wij ca. 80 per maand zouden besparen. Twee dagen na het afsluiten van het contract het modelformulier voor opzegging opgestuurd (gelukkig kopie gemaakt); kennelijk niet ontvangen; we zijn ineens klant van Oxxio. Mijn contract bij de huidige leverancier liep nog tot 1 oktober a.s.; de boete van 100 euro voor eerdere opzegging bij mijn huidige energieleverancier wordt bij mij waarschijnlijk in rekening gebracht. Dat er tijdig is opgezegd wordt door Oxxio achteraf erkend (ik had een kopie van de opzegging) , echter er wordt gesproken over te betalen kosten. Heb meterstanden door moeten geven, had ik beter niet kunnen doen. Ik betaal in ieder geval geen cent en breng de eventueel te betalen boete aan mijn huidige leverancier in rekening bij Oxxio; gaat Oxxio hiermee niet akkoord, dan draag ik het over aan de geschillencommissie energie en consument. Achterbakse handelswijze!

  110. Hallo mijn vriend kreeg onlangs een brief van oxxio met een contract hij woont bij zijn vader en zijn vader zat bij een andere leverancier ik had gebeld en gevraagd hoe dit mogelijk was aangezien hij niet de hoofd bewoner is daarbij heeft hij niets getekend toen ik vroeg of ik bewijs mocht van de aanmelding en zijn toe zegging was dat weer een andere afdeling toen vroeg ik hoe hij was aangemeld en dat was via internet dus het komt er opneer dat elke eikel die een hekel aan jou heeft jou kan aanmelden hier komt ie gewoon niet van af

  111. Antwoord
    Patricia Hoogenes 18/05/2015 op 12:28

    Wij zijn een aantal weken geleden aan de deur benaderd door Oxxio met een prachtig verhaal. Wij nemen de boete van u over die u moet betalen aan Essent en wij regelen de overstap volledig zonder dat u er ook maar iets van merkt. Afgelopen weekend de afrekening van Essent gekregen met een boete van maar liefst 250 euro. Gebeld met de klantenservice en dan wordt er gezegd dat ze al een jaar geen boetes meer overnemen maar dat wordt wel door de verkoper aan de deur vertelt nu zitten wij dus opgescheept met een boete van 250 euro en Oxxio kunnen we ook niet meer opzeggen omdat ze inmiddels al stroom en gas aan ons leveren. Willen we weg krijgen we daar ook nog eens een boete. Wat een OPLICHTERS stap er nooit naar over komt alleen maar narigheid van!!

  112. Oplichters!!! Niet doen. Ook ik ben erin getuind. Na 3 weken ben ik weer teruggegaan naar Nuon. Die zijn netjes en professional. Ik krijg mijn boete van Oxxio vergoed door Nuon. Nooit bij Oxxio gaan. Vreselijk malafide bedrijf. Jaag ze weg bij de deur

  113. Heb exact dezelfde ervaring opgedaan als die van Engels (mrt 2015). Op straat aangesproken, binnen 10 dagen annulering sturen zowel per post als per modelbrief. Geen reactie tot de annuleringstijd verstreken is. Evenzovele keren aangegeven geen gebruik te willen maken van welk artikel dan ook doch nul,nul reactie.
    Ik vrees met grote vrezen dat wij tegen nog meer problemen met Oxxio zullen aanlopen. Nu staat al vast dat wij over een jaar of anderhalf zullen overstappen. Dit is een dure les geweest.
    Schandalig is de wijze waarop Oxxio klanten aan zich bindt.

  114. Ik ben er ook in getuind 3 jaar geleden, door vriendelijke dame aan de deur.Nooit meer Oxxio heimelijke oplichters zijn het. Niets gratis je Ipad/Iphone verrekenen ze met gas/elektra prijs percentage die ze verhogen, soort van lening over 3 jaar.

  115. SCHANDALIG! Afgelopen week heb in de jaarnota gekregen van Oxxio. 700eu zou er binnen 2 weken worden afgeschreven. Na 3 dagen bellen kreeg ik eindelijk een medewerker aan de telefoon. Met de mededeling dat mijn voorschot bedrag te laag was. Echter is dat een bedrag dat door hun geadviseerd werd voor een 2 persoons woning. 80eu per maand. ik heb precies 3 lampen en een tv en een gaskachel. dus een verbruik van niets. mevrouw van de klantenservice wist me te vertellen dat ik ook niet te veel verbruikte maar dat de 700 eu die betaald moest worden de overige kosten waren zoals belasting, premies en service kosten. rond uit belachelijk. ik ben student en kan dit niet betalen maar dat zal hun een zorg zijn.

  116. Oxxio zijn de grootste oplichters.
    Heb altijd meer dan 200 Euro teruggekregen op eindafrekening.
    Sinds ik bij Oxxio zit moet ik altijd meer dan 200 betalen!!

  117. Oxxio aan de deur gehad met een prachtig verhaal over overstappen. Anwar. Wij zaten op dat moment met overstappen naar andere leverancier. Was geen probleem oxxio regelt het zij dit gingen ontbinden. Dezelfde dag aanmeldingsmail gehad. Prima geregeld denk je. Ook van de aankomende mij Nuon bevestiging. Mss naïef maar wij dachten dat heeft elkaar gekruist wij ontvangen nu alles van oxxio. Nu 7 april boete van de Nuon. Omdat zij paar weken geleverd hebben. Na half uur discussie met oxxio leggen zij het probleem bij ons neer. Wij hadden zelf alles moeten regelen om op te zeggen?? Deze discussie hebben wij aan de deur al gehad en deze meneer Anwar heeft ons beloofd dit via oxxio te regelen. Oxxio kan ook stoppen maar of we dan even 100 euro boete willen betalen voor het stoppen van het contract…klanten genoeg bij oxxio waarschijnlijk. Wat een onbeschofte behandeling.

  118. Ik had via de chat contact met Oxxio over tegenvallende prijsverschillen vergeleken met m’n huidige aanbieden. Ze hadden nog wel een beter aanbod ‘Budget’ contract maar dat kon alleen maar over de telefoon vervolgens werd de chat sessie afgebroken omdat het waarschijnlijk einde dienst was 😉 Ik weet genoeg …… ik laat deze club links liggen.

  119. Ben al weken in de weer met Oxxio. Ben helaas ingegaan op een telefonisch verkoopverhaaltje van deze bedriegers en lijk er nu aan vast te zitten. Ondanks het feit dus dat ik netjes binnen enkele dagen schriftelijk heb ontbonden (met het door hun aangeboden formulier op de website). Hebben ze nooit ontvangen is nu de boodschap. Nou, ik heb een maand lang NIKS (geen email, brief, account of wat dan ook) ontvangen van Oxxio, maar ben ondertussen wel al uitgeschreven bij mijn oude maatschappij en blijk zelfs al stroom te krijgen van Oxxio. Ik heb vele emails over de kwestie naar de Oxxio klantenservice gestuurd (ik wil nl. gewoon terug naar mijn oude maatschappij) en NOOIT wordt gereageerd. Op geen enkele email volgt ook maar enig teken van leven! Na veel proberen blijkt er telefonisch contact mogelijk en dan wordt doodleuk gezegd (na een stem met een bericht over de fantastische verbeterde klantenservice) dat de mails wel ontvangen zijn en dat er “iets” gedaan wordt. Alle contacten met de klantenservice (hoe durven dit zo te noemen) eindigen altijd met: we bellen u terug/u hoort van ons. NOU: WE HOREN IETS. Dit is werkelijk niet normaal en wil iedereen aanraden: ga NOOOOOIT in zee met Oxxio. Je reinste oplichting.

  120. Toevoeging. Opgezegd, dan is je account ook uit de lucht. Eind afrekening niet meer te checken. Wat een enorm waardeloos bedrijf. PAS OP PAS OP PAS OP . Nooit met OXXIO IS ZEE GAAN.

  121. Oxxio, pfffffff

    Oxxio lokt klanten met energie besparen en mooie cadeaus. Mosterd na de maaltijd. Oxxio is veel te duur en berekenen bedragen die hoger liggen dan bij andere aanbieders. Bij de eindafrekening word je ook nog eens opgelicht. Mensen, pas heel erg goed op. Laat je niet over halen door een ipad of iphone actie. Achteraf kom je flink bedrogen uit. De klanten service is echt ver beneden pijl en er wordt gedreigd met incasso etc. Ga nooit maar dan ook nooit met dit bedrijf in zee. Je betaald uiteindelijk je cadeau gewoon zelf. Wellicht iets voor het programma van Alberto Stegeman, OPGELICHT. Dit is wat het bedrijf is OPLICHTERS. Wees gewaarschuwd.

  122. Nieuwe klant geworden bij OXXIO sinds 22 december 2014. Heb geselecteerd voor de MINI Ipad. Na een lange tijd wachten op de coupon code besluit ik te bellen naar OXXIO met de vraag waar de code blijft. Tevergeefs komen zij aan met de reactie, u heeft gekozen voor de 12 energiebesparende gagdgets! Dat heb ik dus niet gedaan, ben de website weer opgegaan waar je je direct kan aanmelden voor OXXIO, herhaal het proces om te kijken of ik misschien zelf verkeerd heb geklikt. Nee hoor het product, 12 energiebesparende producten staat er niet eens bij.

    De werkwijze van OXXIO is klanten lokken met cadeau’s en vervolgens gewoon zeggen dat ze een ander contract hebben afgesloten. Klantenservice meermaals gebeld met herhaaldelijk antwoord dat hun in hun systeem iets anders zien.

    Kort om. Sluit je AUB niet aan bij OXXIO, vraag je eerst af. Heb je ooit iets positiefs gehoord? Hun prijzen zijn niet laag, en klantenservice is verschrikkelijk!

    Zelf voor mijn situatie heb ik een advocaat in arm genomen om tegen deze praktijken in te gaan. Hetzelfde wat mij is overkomen zijn 3 andere collega’s overkomen.

    Voor een net startende klant hebben ze het erg bont gemaakt.

    Groet, SB Lim

  123. Vorig jaar overgestapt van de NUON naar de OXXIO. STOMSTE FOUT OOIT!!!
    Ik kreeg netjes van de NUON een eindafrekening en het teveel betaalde voorschot terug. Dit jaar kreeg ik van de OXXIO mijn jaarafrekening:
    gasrekening was totaal 1500euro!! daar ging mijn voorschot van 400euro vanaf dus of ik nog even 1100 euro wil betalen. Gebeld naar de OXXIO: hoe kan het in godsnaam dat die rekening zo GIGANTISCH hoog is?! eerst wordt er gezegd dat het een fout is en de rekening bevroren wordt en het uitgezocht wordt. 1,5 week later bel ik weer om de stand van zaken op te vragen. OXXIO: er is contact met u opgenomen dat het correctieverzoek is afgewezen omdat er geen fout is gemaakt.
    Ik: maar ik woon alleen, heb 1 gaskachel die meer als 3kwart van het jaar heeft uitgestaan. HOE KAN IK IN MIJN 1TJE ZOVEEL GAS VERBRUIKEN?? na nog een aantal keren contact gehad te hebben met de klantenservice kreeg ik de volgende reactie:
    OXXIO heeft mij als klant overgenomen van NUON, ik heb bij de NUON altijd veel te weinig gas betaald en daarom moet ik dit nu allemaal inhalen.
    Maar bij mijn eindafrekening van de NUON heb ik zelfs geld terug gekregen omdat ik teveel heb betaald.
    ik ben ontzettend kwaad, teleurgesteld en het kost gigantisch veel energie om dit allemaal uit te zoeken en hier werk van te maken. HOE DAN OOK: DIT ZAAKJE STINKT AAN ALLE KANTEN EN ZE LICHTEN JE OP WAAR JE BIJ STAAT….

  124. Oxxio is bij mij aan de deur geweest.
    Ze hebben een vrijblijvende offerte opgemaakt en een informatiemap gegeven. Omdat ik niet wist tot wanneer mijn contract bij Essent liep heb ik gevraagd of het mogelijk is dit “contract” af te blazen als blijkt dat ik dit toch niet wil.
    Dat kon, Oxxio zou zelfs nog bellen alvorens het contract in zou gaan om te checken of wij wel echt dit contract zouden willen. Niks daarvan is waar en zij zeggen nu zelfs dat we eraan vast zitten terwijl wij nog een ander contract hebben ook!! Flink in de maling genomen dus! Voel me echt belazerd. NOOIT MEER AAN ZO IETS MEE DOEN.

  125. Net oxxio gebeld en gevraagd naar de betaling van de bboete die wij kregen van onze vorige leverancier oxxio blijkt dit niet meer te betalen zou fijn zijn als dit erbij wordt verteld

  126. Helaas, ben ik verhuisd is oxxio vergeten om mijn gegevens door te geven aan de netwerkbeheerder daarom zit ik 25 werkdagen zonder gas! Dus geen warm water en verwarming vijf weken.

  127. Kreeg iemand van Oxxio aan de deur die mij klant wilde maken.
    Vertelde dat ik niet kon overstappen omdat ik net naar Nuon was overgestapt omdat die tot 200 euro overstapboete wilde betalen als ik klant bij bun wilde worden.
    Op internet kon ik geen ander vinden die dat wilde betalen.
    De papieren van Dong Energie waarop de 200 euro overstap boete op vermeld stond heb ik laten zien.
    Ook de welkomstbrief van Nuon laten zien waarop tarieven voor gas en stroom vermeld worden.
    Vlgs. de medewerker waren die veel hoger dan bij Oxxio.
    Hij vertelde dat hij bij deze actie meer ruimte had gekregen om te onderhandelen en dus kon beloven dat de overstapboete van 200 euro door hun vergoed zou worden.
    Ook de tarieven zouden goedkoper zijn dan de op internet opgegeven tarieven.
    Ik was verbaasd maar vlgs. hem zou ik 180 euro per jaar goedkoper uit zijn dan bij Nuon.
    Dus leek het me een goed idee om over te stappen.
    Na ongeveer een week ontving ik welkomst brief.
    Hierin geen tarieven vermeld en niks over de overstap boete vergoeding.
    Telefonisch kreeg ik nul op rekest.

  128. Na de plaatsing van mijn klacht hier op deze site wilde oxxio meteen mijn klantgegevens hebben en zouden contact met mij opnemen. Maar….(zoals altijd!)……helemaal niet! Geen contact geweest!

  129. GA NIET IN ZEE MET OXXIO!!!!! De app en de software op de pc kloppen niet! Als je belt gaan ze er meteen wat aan doen….zeggen ze (jaja) Ze doen vervolgens helemaal NIETS!!! Volgens mijn grafieken heb ik elke dag een zeer hoog energie- en gasverbruik tussen 23.00 uur en 24.00 uur . Soms wel een verbruik van 17Kwh….in 1 uur!!! 4 dagen op vakantie geweest…NIEMAND thuis en een energieverbruik van 8 Kwh tussen 23.00 uur en 24.00 uur
    Terwijl we hier altijd allang op bed liggen om 23.00 uur en er geen apparaten aanstaan. Gek word ik hiervan. Durf bijna geen stroom meer te gebruiken. Heb diverse malen met de klantenservice gebeld….diverse keren gemaild….ze beloven van alles maar na 4 maanden nog steeds niets aan gedaan. IK GA WEG BIJ OXXIO!!!!!!!!!!! Ben er helemaal klaar mee!!
    Onderstaande mail kreeg ik (na vele mailtjes) terug… Ze weten niet eens wanneer er laag tarief wordt geleverd!!! Hoe dom zijn ze daar??!!!

    Beste heer / mevrouw ,

    Op 22 september 2014 heeft u contact gezocht met Oxxio met betrekking tot de Energiemonitor
    Hier bent u van mening dat de Energiemonitor het daltarief verkeer weergeeft.

    Wij hebben uw vraag bekeken en zijn tot de conclusie gekomen dat de Energiemonitor het verbruik correct weergeeft.
    Het daltarief loopt van vrijdag 19:00 tot zondag 23:00.

    Het feit dat u een piek ziet in het verbruik op onverklaarbare tijdstippen heeft te maken met de tijd hoelaat wij de meterstanden dagelijks binnen krijgen van uw netbeheerder.

    Voor een accurater beeld raden wij u aan om het verbruik per dag aan te houden.

    Misschien heb je nog vragen. Neem dan gerust contact met ons op.

    Met vriendelijke groet,

    Niels de Leeuw
    Klantenservice

    Oxxio Nederland bv
    Marathon 5
    1213 PC Hilversum
    T: 0900 – 55 66 777 (55 cent per gesprek + je belkosten)
    E: klantenservice @oxxio.nl

  130. Wij hebben een aantal maken aanvaring gehad en nog met oxxio. Energiestanden heb ik per mail doorgegeven voor 2 huizen naast elkaar.Van de een wordt de opgave verwerkt, van de andere niet. Gevolg: bij opzegging meer dan 10.000 nabetaling binnen 14 dagen , en betaling van de energie op basis van huidige (hogere )prijs van toen de energie werd afgenomen. Men geeft een idee dat er een servicebehandeling is, maar die houden je alleen aan het lijntje. Op het verzoek, deze zaak aan de klachtenkommissie voor te leggen werkt oxxio niet mee( bij een bedrag van meer dan 5000 ,- moet je hu medewerking vragen) anders gaat klachtenkommissie niet aan de slag. Dit geeft aan dat er wat te verbergen is. Deze oplichters zullen we voor de rechtbank moeten dagen, of anders een item in het programma opgelicht. Inmiddels bij main energie betere ervaring.

  131. Vorige week ook zo’n sukkel van oxxio aan de deur gehad,geen ipad atie’s oid.
    ik zou papieren in huis kijgen zodat ik de tarieven kon vergelijken met mijn leveranier die ik nu heb.
    Puntje bij het paaltje,je bent diret klant,wel kun je het annuleren.
    dus de 16 de diret gebeld en een klaht ingediend over de siepel die hier aan de deur is geweestmet zijn koekebakkerspraatje,waar dus geen ene moer van klopt. mevrouw het is geannuleerd en u krijgt een bevestiging thuis.
    wat ligt er op de mat vanmorgen,jawel een pakket met welkom en klantnummer ed. gvd hoezo geannuleerd. Mail gestuurd naar oxxio ,maar ben bang na het lezen van jullie reatie’s dat dat verspilde energie is,maandag maar weer bellen en een aangetekende brief sturen.mijn leverancier een mail gestuurd mijn klant zijn niet te late opzeggen door oxxio.
    Wat een piep maatshappij die oxio,ik had gekozen voor een budget pakket,wahaha heb helemaal niks gekozen,te zot voor woorden.

  132. ik was helemaal niet van plan om over te stappen naar oxxio maar ben blijkbaar ZONDER ook maar iets te tekenen door een deur aan deur verkoper klant geworden nadat ik dit in de gaten kreeg metteen mijn oude leverancier gebeld die kon dit niet meer terug draaien maar mij alleen opnieuw klant van hun maken.
    Vervolgens krijg ik nu ineens een eindafrekening van Oxxio.
    je kunt dus blijkbaar overstappen naar oxxio zonder dit zelf te willen heel RAAR

  133. Oxxio verkoper aan de deur had een goed verhaal en natuurlijk dat ik binnen 14 dagen het contract kon ontbinden. Meteen het contract via de mail binnen. Daar stonden dan ook de prijzen duidelijk in. Oxxio was ruim 300 euro duurder dan E-on waar ik klant was. Ik heb binnen de 14 dagen het contract beeindigd via het Oxxio formulier naar het door hun genoemde emailadres gestuurd. Nu willen ze de ontbinding niet accepteren want ze hebben het formulier niet ontvangen! En inmiddels hebben ze de levering gestart en ben ik dus ongevraagd weg bij E-on.
    Krijgt er nou iemand reactie van Oxxio nav deze klachtensite?

  134. Antwoord
    Arthur Dzjanerjan 21/07/2014 op 09:25

    Wat een SLECHT bedrijf dat Oxxio.

    Ik raad iedereen niet bij Oxxio aan te sluiten.
    Ik ben altijd een trouwe klant bij Oxxio geweest: nooit te laat betaald.
    13 januari 2014, na overhandiging van mijn huissleutel aan woningstichting heb ik naar Oxxio gebeld en meterstanden doorgegeven van Gas en Electra. Doorgegeven meterstanden waren gebaseerd op meter controle door Woningstichting Ons Huis te Apeldoorn (deze zijn ook opgenomen in hun systeem).

    Later kreeg ik een eindberekening van Oxxio waaruit bleek dat ze hadden geen rekening gehouden met doorgegeven meterstanden. Oxxio had in zijn voordeel berekening gemaakt, dat wil zeggen ze hadden veel hogere meterstanden uit de lucht gehaald en dus een niet reële eindberekening gemaakt. Dus ik moest betalen veel voor iets dat ik niet had verbruikt.

    Hierna heb ik een mail van Woningstichting Ons Huis doorgestuurd naar Oxxio. In dat mail stond informatie van Ons Huis over correcte meterstanden(zelfde wat ik had via telefoon doorgegeven aan Oxxio).
    Later (over paar weken) kreeg ik een mail van Oxxio dat dat mail van Ons Huis is niet officieel en ik moet een officiële opsturen. Maar dat mail was al een officiële mail van Ons Huis.
    Ik ben altijd een trouw klant geweest bij Oxxio en nooit een te laat betaling gehad: altijd op tijd betaald. En nu gaat Oxxio zich zo belachelijk gedragen. Eerst een hoge eindberekening gaan opsturen die op een aanname is gebaseerd terwijl ik had werkelijke meterstanden telefonisch doorgegeven. Ten tweede een officiële mail van Ons Huis niet gaan accepteren. En nu ook nog naar een incasso bureau aankloppen: DAS Incasso Rotterdam.

    Beste mensen, op internet las ik veel meer klachten over slordige werk van Oxxio. Communicatie van klantenservies van Oxxio is heel traag / slordig, klachtafhandeling is heel slecht, eindjaarberekening gebaseerd op een aanname, doorgegeven meterstanden worden helemaal niet opgenomen.

  135. Sterk af te raden!!!

    Ze hebben mijn ouders voorgelogen en aangesmeerd met waardeloos energiepakket zonder een schriftelijk toestemming en akkoord van mijn moeder. We gaan nu juridisch stappen ondernemen om het geld terug te krijgen.

  136. Wat een arrogantie bij Oxxio en klant vriendelijkheid van lik me vesje.
    Als ik het geweten had was ik nooit overgestapt.
    Bij de overstap(via deur verkoop) werden mooie beloften gedaan ,zoals een Ipad moet na 1 jaar nog komen.
    Als je hier navraag naar doet zijn ze niet thuis.
    In verband met een verhuizing hebben wij tijdelijk 2 woningen gehad beide met energie leverancier Oxxio.
    Nu 1 woning is verkocht is hier het engergie contrakt opgezegd,daarbij is door ons de meterstand door gegeven.
    helaas was met 1 van de standen een foute opgave gedaan,dus een correctie door gegeven.
    Nou dat kost nogal wat moeite om dit af te handelen
    Als bewijslast van de juiste stand een foto toegevoegd denkend dat dit dan voldoende is.
    Nou vergeet het maar foto had geen datum dus is voor hun niet geldig (hun eigen regels).
    In veband met verkoop woning kan ik geen nieuwe foto meer maken en meterstanden zijn intussen ook niet meer gelijk.
    Zijn nu intussen al vanaf 24 maart 2014 hier over bezig.
    Mijn conclusie in deze is alles opzeggen bij Oxxio en terug naar onze voorgaande energie leverancier
    Let op laat je niet overhalen door allerlei mooie aanbiedingen voor je het weet zit je in de problemen met OXXIO.
    Instappen bij hun gaat vanzelf maar oppzeggen is toch wel een groot probleem ook al doe je volgens de Regels

  137. Ik was overgestapt van Eneco naar Oxxio en zou een Ipad gaan krijgen. Nu hoor ik vandaag dat ik die straks helemaal niet zal ontvangen omdat Oxxio door Eneco is overgenomen en de actie niet voor bestaande klanten geldt. Ik heb mijn contract dan ook nog op tijd geannuleerd, maar vond het wel erg raar allemaal. Met mijn vastrecht kwam ik met deze actie 271 euro hoger per jaar uit hebben we berekend, maar dat zeggen ze er dus niet bij. Weet nu gelukkig beter waar ik op moet letten, maar vond het met name erg lullig te horen dat ze mij contract laten tekenen met belofte Ipad aan de deur, maar dat je als bestaande klant later dus helemaal geen IPad zult ontvangen!

  138. In september 2013 ben ik vroegtijdig overgestapt naar Oxxio zakelijk omdat ik het niet eens was met het maandelijkse voorschot dat NLE mij ging rekenen. Ik heb zelf telefonisch contact opgenomen met Oxxio zakelijk en de situatie uitgelegd. De medewerker vertelde mij dat ik zelf het maandelijkse voorschotbedrag kon bepalen. Tot nu toe alles prima. Uiteraard wist ik dat ik van NLE een opzegboete zou krijgen (€100 gas, €100 stroom). Ik heb gevraagd of Oxxio deze boete over zou nemen en dat werd bevestigd. Na de beroemde bandopname heb ik met de medewerker nogmaals geresumeerd wat de afspraken zijn. Nogmaals werd bevestigd dat Oxxio deze boete voor rekening zou nemen. Nu zijn we overgestapt naar een andere energie leverancier. Ik kreeg de eindafrekening, maar daar is de €200 opzegboete niet in verrekend. Vandaag heb ik telefonisch contact opgenomen om hier navraag naar te doen. Een matig vriendelijke dame wist te vertellen dat dat niet gebruikelijk was en als er geen bewijs van was dat ze niks voor mij kon doen. Ik werd gelukkig nog net niet voor leugenaar uitgemaakt. Als ik er niet 100% zeker van was dat het mij is toegezegd had ik natuurljik niet gebeld. Ik heb de dame erop gewezen dat ik als klant mag verwachten dat de medewerkers aan de telefoon bij Oxxio weten wat ze wel en niet toe mogen zeggen. Ik heb nu geen bewijs en kan fluiten naar de €200. Schandalige manier om met je klanten om te gaan. Naast deze site zal ik deze klacht ook bij elke mogelijke media neerleggen. Ik ben erg benieuwd of er meer klanten van Oxxio dit overkomen is.

  139. Ga NOOIT met Oxxio in zee als je zonnepanelen hebt: zodra je stroom teruglevert, geeft Oxxio niet thuis en betalen ze niet. Ik wacht nu al meer dan VIER maanden op mijn jaarafrekening!

  140. We zijn nu 2 jaar klant. Vandaag Oxxio aan de telefoon gehad ivm onze verhuizing. Bij oxxio hebben ze goed geïnformeerde mensen in dienst. Misschien ook wel goed om te weten. Groetjes.

  141. Nooit nooit maar dan ook nooit meer Oxxio voor mij! Kreeg een nieuw contract, met een prachtig aanbod voor verlaging van tarief! Maarrrrr deze is nooit doorgevoerd en nvanaf januari 2013 tot november 2013, blijf ik onterechte rekeningen toegestuurd, met gevolgd door allerlei dreigementen van Das incasso. Vreselijk, want geen van schijnen je te kunnen helpen om uit te zoeken waar het probleem zit! Afdeling afzeggingen van Oxxio heeft een lieve meid alles uitgezocht en opgelost. Maar helaas na 2 maanden (terwijl ik al lang ben overgestapt) ontvang ik weer een rekening van Das en weer schijnt niemand mij te kunnen zeggen wat voor rekening dit is! Ongelovelijk dit, kom ik ooit van dit bedrijf af?

  142. Overweeg ook de Nederlandse energie maatschappij. Wij zijn goedkoop, service gericht en leveren groene energie.

    Met vriendelijke groet,

    Medewerkers van de Nederlandse Energie Maatschappij

  143. Als je nu overstapt krijg je de iPad 3. Ik heb hem zelf net binnen. Overigens zijn mijn ervaringen met oxxio positief, zo nu dan stap ik gewoon weer over.

  144. Mijn buren hebben een iPad 2 van OXXIO gekregen. Maar dat is al een paar maanden geleden, ik wil weten, als je nu instapt krijg je dan een ook een iPad 2 of krijg je dan een iPad 3, de nieuwe iPad dus.

  145. Graag zou ik wat meer willen weten over de ervaring mbt de iPad actie. Ik ben nog niet eerder veranderd van leverancier, maar door de iPad is het best wel aantrekkelijk. Graag meer informatie dus. Verder zoubhet wel handig zijn als je ook een reactie kan plaatsen zonder de sterren. Ik heb immers geen ervaring met oxxio als mijn energieprovider.

  146. Vandaag mail ontvangen over dat mijn code voor het ontvangen van de welkomstpremie / cashback is vervallen. Heb gebeld en oxxio zegt dat ik een activatiemail had gekregen waarin ik de code moest invullen, maar die heb ik niet ontvangen. Oxxio houdt vol dat ik die wel had ontvangen. Nu kan ik fluiten naar de premie.

    Hoe is dit mogelijk en zijn er meer mensen die dit hebben?

  147. Ik ben onlangs overgestapt naar Oxxio met daarbij de gratis ipad actie. Ik kreeg de ipad op tijd en de tarieven zijn gelijk gebleven.

  148. We zijn de klanten van Oxxio al 6 jaar. Een paar weken geleden heb ik toegang gekregen tot de service “Mijn Oxxio”. Het idee van deze service is dat je via oxxio.nl kan je verbruik bekijken hoeveel stroom/gas per dag(!) jij gebruikt.
    Toevallig heb ik tegen het verbruik van gas in juni 2011 gekomen deze was 193m! Normaal verbruik in de zomermanden is tussen 30-50meter/maand. In het midden van juni zijn we 2 weken op vakantie geweest, dus er moest bijna geen verbruik van gas berekenen. In 3 dagen 27-29 juni er is verbruik gemeten 147m!!!! In de koudste maanden in de winter verbruikte wij maximaal 172m. Logisch de vraag: hoezo het verbruik in de zomermaand in 3 dagen groter geweest dan in de hele wintermaand????

    Dan heb ik schriftelijk klacht ingediend en telefonisch contact met Oxxio opgenomen. De medewerker Niels Jansen, was tijdens ons gesprek (minuut of 25) verschillende verklaringen daarover gegeven:
    – Oxxio: De service “Mijn Oxxio”is bedoeld voor INDIKATIE van jou verbruik en heeft helemaal niks mee te maken met realiteit.
    – Ik: waar komt de informatie over het verbruik vandaan?
    – Oxxio: vanuit Liander.
    – Ik: als ik een toestemming aan Oxxio heb gegeven dat ze mijn verbruikgegevens per dag van Liander mogen krijgen, waarom moeten de gegevens via “Mijn Oxxio” so verschillend zijn?
    Er was geen antwoord.
    – Oxxio: dat kan wel een dag niks gemeten, 2de dag wat meer. Ze pakken de heer periode – per maand.
    – Als moet ik naar de hele maand kijken, sowieso waarom 193m in zomermaand (incl. onze lange vakantie in juni) tegen wintermaand met 172m?
    – (begon de medewerker van Oxxio twijfelen) Nee, u moet mevrouw als periode per JAAR bekijken.
    Uiteindelijk verhaal van de medewerker klopte helemaal niet meer: of ze nemen als PERIODE 1 maand of 1 jaar. Het was ook niet duidelijk welke gegevens over het verbruik op “Mijn Oxxio”verschijnen. Zeker niet wat precies per dag wordt gebruikt.

    Sowieso zo’n groot verschil kost ons tussen 90-100euro. Ik zal blijven proberen te bewijzen dat er iets mis bij Oxxio gegaan, en hopelijk krijgen wij ons geld terug.

    Jorg en Olena Plantinga

  149. Wie hebben de ipad al ontvangen? Ik heb me aangemeld via de site van oxxio. We zijn nu 2 weken verder en ik heb nog niks van oxxio vernomen. Duurt wel lang volgens mij. Jeb al gebeld alleen moest 10 minuten wachten, dus heb ik ze maar gemailt, maar nog steeds geen reactie.

  150. Ze beloven je een gratis ipad. Maar eenmaal overgestapt zullen ze je vertellen dat de ipad actie voorbij is. Je bent dan wel klant voor 3 jaar en krijgt niks.

  151. Mijn ervaring is niet positief. Ik ben benaderd door een huis aan huis verkoper. Ik vertelde hem dat ik niet wilde overstappen. Daarop bood hij mij de mogelijkheid om eerst een informatiepakket toegestuurd te krijgen. Als ik dan wel wilde overstappen hoefde ik alleen maar even op te bellen. Afijn. Dat leek mijn wel een goed idee.

    Toen ik vorige week post kreeg bleek dit helemaal geen informatiepakket te zijn maar een welkomstbevestiging. Wat helemaal raar was is dat zij blijkbaarzelf een rekeningnummer hebben verzonnen. Ik had namelijk geen rekeningnummer door gegeven. Echt te gek voor woorden.

    Ik heb toe gebeld naar oxxio, maar zij zeggen dat er geen sprake is van oplichting en dat als ik niet wilde overstappen, dat ik dan kon annuleren… Datheb ik dus gedaan. We zijn nu een week verder en ik heb nog niks ontvangen. Wat te doen?

  152. Ik ben overstapt van Eneco naar Oxxio, een maand later zie ik in het nieuws dat Oxxio is overgenomen door Eneco. Beetje vreemd allemaal!

Laat een reactie achter

EnergieErvaringen.nl
Logo