Oxxio

Oxxio is een energieleverancier welke voort is gekomen uit een fusie van drie andere energieleveranciers namelijk, Evolta, Durion en Energiebedrijf.com. Deze energiebedrijf werd dus samen Oxxio. Oxxio maakte landelijke bekendheid doordat het bedrijf als eerste gratis tablets aan nieuwe klanten gaf. Hierdoor zijn honderd duizenden mensen klant geworden bij Oxxio.

Oxxio is volledig eigendom van Eneco, een van de grootste energiebedrijven van Nederland, welke ook aandeel heeft in andere energiebedrijven. Zo heeft Eneco ook 30% van de aandelen van energiebedrijf Greenchoice, wind unie, mkb energie, woonenergie en diverse andere merken.

Heeft u ervaringen met Oxxio diensten en of producten? Was u ook een van de klanten die een gratis iPad heeft gekregen? Hoe is dit bevallen? Gebruikt u de iPad van Oxxio nog steeds naar volle tevredenheid of bent u inmiddels al overgestapt naar een andere energieleverancier.

Laat hieronder uw ervaringen met Oxxio kenbaar aan andere mensen. Zo kunt u een impressie achterlaten zodat andere mensen wellicht ook Oxxio kunnen kiezen of juist vermijden.

6.1/10 - (654 stemmen)

153 gedachten over “Oxxio”

  1. Een jaar bij Oxxio gezeten en wat een ellende zeg! Totale oplichterij! Factuur na factuur dat niet klopt en ze proberen er alles er aan te doen om geld van je vandaan te troggelen!!

    Ik adviseer sterk om Oxxio te vermijden ten kosten van alles!

    Beantwoorden
  2. Reeds veel jaren klant van Oxxio, nooit problemen mee gehad, ben zeer zuinig met de energie. Elk jaar kreeg ik nog een bedrag terug, maar alles wordt / is duurder en hun moeten die verhoging ook betalen. Ik ga voor 3 eu goedkoper niet alle leveranciers afstruinen, een hoop rompslomp en gedoe, nee laat het maar zo, Oxxio is een fijn en helder bedrijf, vriendelijke service en ik ben gewoon blij met hun levering. Het klinkt allemaal zo normaal, maar zit maar eens zonder stroom en gas, meegemaakt, dus……..

    Beantwoorden

Plaats een reactie

15 − 2 =