Oxxio

Informatie over Oxxio

Oxxio is één van de energieleveranciers op de Nederlandse energiemarkt. Bent u op zoek naar ervaringen, reviews, positieve reacties, complimenten, maar ook klachten over Oxxio van (ex) klanten. Wat zijn uw eigen ervaringen met Oxxio?

Er zijn in totaal 152 mensen met ervaringen over Oxxio

Door alle energieleveranciers te vergelijken kunt u gemakkelijk de beste keuze maken. Deel uw beoordeling over Oxxio met andere mensen zodat zij ook de beste keuze kunnen maken.

Oxxio is een energieleverancier welke voort is gekomen uit een fusie van drie andere energieleveranciers namelijk, Evolta, Durion en Energiebedrijf.com. Deze energiebedrijf werd dus samen Oxxio. Oxxio maakte landelijke bekendheid doordat het bedrijf als eerste gratis tablets aan nieuwe klanten gaf. Hierdoor zijn honderd duizenden mensen klant geworden bij Oxxio.

Oxxio is volledig eigendom van Eneco, een van de grootste energiebedrijven van Nederland, welke ook aandeel heeft in andere energiebedrijven. Zo heeft Eneco ook 30% van de aandelen van energiebedrijf Greenchoice, wind unie, mkb energie, woonenergie en diverse andere merken.

Heeft u ervaringen met Oxxio diensten en of producten? Was u ook een van de klanten die een gratis iPad heeft gekregen? Hoe is dit bevallen? Gebruikt u de iPad van Oxxio nog steeds naar volle tevredenheid of bent u inmiddels al overgestapt naar een andere energieleverancier.

Laat hieronder uw ervaringen met Oxxio kenbaar aan andere mensen. Zo kunt u een impressie achterlaten zodat andere mensen wellicht ook Oxxio kunnen kiezen of juist vermijden.


Oxxio informatie

Is Oxxio een betrouwbare energie aanbieder?

Lees de ervaringen. Er zijn in totaal 152 mensen met ervaringen over Oxxio.

Hoe kan ik Oxxio bereiken?

Om Oxxio te bereiken kunt u het beste even contact opnemen met de klantenservice. Het telefoonnummer van Oxxio kunt u vinden op Telefoonnummer.net of op de website van Oxxio.

Heeft u alle ervaringen over Oxxio gelezen?

Heeft u een goede positieve indruk gekregen door het lezen van de reviews? Dan kunt u naar de website van Oxxio gaan en uw bestelling plaatsen. Leest u veel klachten over Oxxio? Kijk dan verder naar andere energieleveranciers. Start met energie vergelijken om Oxxio te vergelijken met andere energieleveranciers.


Plaats een reactie

twee + 19 =