Power.nl is een prijsvechter tussen de traditionele energieleveranciers op de Nederlandse energiemarkt. Het bedrijf levert groene stroom en gas aan consumenten en bedrijven. Behalve stroom en gas levert Power.nl ook energie voorzieningen zoals zonnepanelen en warmtepompen.

In de shop van Power.nl kunnen klanten profiteren van exclusieve acties die zijn ingezonden door partners van Power.nl zoals Bol.com, Conrad.nl, Mediamarkt en vele andere bekende winkels.

Power.nl biedt 3 soorten energiecontracten aan. De prijzen zijn nagenoeg hetzelfde. Het verschil zit namelijk vooral in de looptijd. Bij Power.nl kan men kiezen voor 1 jaar, 3 jaar of zelfs 5 jaar goedkope energie.

Power.nl koopt de energie direct in bij de bron en kan daardoor lage tarieven hanteren. Het voordeel daarvan ziet men terug in een lagere energierekening voor duurzame energie.

1 Reactie
  1. Ik betaalde 140 euro per maand. Nu betaal ik al een half jaar 39 euro per maand. Dat is 101 euro verschil. Ik heb gevraagd of het klopt. Het klopt. Nu maar hopen dat ik niet ineens moet bijbetalen. Voor nu is Power.nl in ieder geval wel echt heel goedkoop.

Laat een reactie achter

Call Now ButtonEnergieService: 0900-5111111