Powerpeers

Powerpeers is een jong energiebedrijf dat het mogelijk maakt dat mensen met zonnepanelen hun opgewekte energie kunnen delen met anderen.

3.5/10 - (460 stemmen)

12 gedachten over “Powerpeers”

 1. Ik heb erg goede ervaringen met Powerpeers en vind het een heel prettige energieleverancier. Het energiedashboard van Powerpeers maakt het mogelijk om dagelijks op een eenvoudige manier inzage te krijgen in je energieverbruik. Je kunt zelf kiezen van welke (lokale) opwekkers je stroom wilt afnemen en ook eenvoudig zelf je opgewekte zonne-energie delen met anderen.
  De jaarafrekening was heel duidelijk en overzichtelijk en binnen no time werd het teveel betaalde voorschot op mijn rekening bijgeschreven. Na een jaar klant te zijn geweest kon ik bij een andere energieleverancier een betere deal krijgen anders was ik zeker bij Powerpeers gebleven. En ik overweeg zeker om in de toekomst weer naar Powerpeers over te stappen.

  Beantwoorden
 2. recent overgestapt tegen markt prijzen.
  altijd groene stroom en je kan zien waar vandaan de stroom komt.
  via deze link ook 75 euro korting:
  ga naar de website van powerpeers en zet daarachter:
  /vrienden/MBIE84840

  Beantwoorden
 3. goede variabele tarieven +75 euro korting. Als je nu moet overstappen zou ik naar variabel gaan en rond de zomer weer vastzetten voor een langere periode (na daling vd gasprijzen).
  Op deze manier 75 euro korting: ga naar de site van Powerpeers en zet dit achter de site: /vrienden/MBIE84840

  Het bedrag staat binnen 4 weken op je rekening

  Beantwoorden

Plaats een reactie

4 + 10 =