Powerpeers

Powerpeers is een jong energiebedrijf dat het mogelijk maakt dat mensen met zonnepanelen hun opgewekte energie kunnen delen met anderen.

3.5/10 - (460 stemmen)

12 gedachten over “Powerpeers”

  1. Als je je contract PER MAIL opzegt en daar een SCHRIFTELIJKE bevestiging van vraagt, wordt je vervolgens bijna 10 keer gebeld in 3 dagen tijd!
    Dit is gewoon telefoonterreur en een vorm van stalking, want ik heb zeer duidelijk aangegeven, een reactie per mail te krijgen. Powerpeers is zeer agressief in klantbenadering en wil geen klanten kwijt. Door de toezeggingen die NIET nagekomen worden en het ZEER onrealistische berekend gemiddeld gasverbruik ( 60 % in 9 maanden, vanaf september en dan zou er nog 40 % in de 3 WARMSTE zomermaanden verbruikt gaan worden, dus dan zou er 2x zo veel gemiddeld verbruik in de zomermaanden zijn als in de voorafgaande 9 maanden !!)I wel duidelijk, dat dit een onbetrouwbare energieleverancier is! Absoluut GEEN aanrader dus, er zijn veel betere energieleveranciers, die WEL afspraken NETJES nakomen en je niet ongevraagd en ZEER ONGEWENST (telefonisch) lastig vallen!

    Beantwoorden
  2. Al tijdens de aanmelding een festival van onkunde. Medewerkers kunnen ook na twee keer verbeteren mijn naam nog niet correct uitspreken. Dubbele mails pas ruim een week na de overstap, waar zijn die mensen mee bezig?

    Aanmelding maar snel ingetrokken en hopen dat dat goed gaat….

    Beantwoorden

Plaats een reactie

vijf − vijf =