Qurrent energie


Qurrent energie is één van de energie aanbieders op de Nederlandse energiemarkt. Wilt u klant worden bij Qurrent energie? Er zijn nu in totaal 11 mensen met ervaringen over Qurrent energie. Wat zijn uw ervaringen met Qurrent energie? Geef Qurrent energie met behulp van de sterren een beoordeling. Hoe meer sterren hoe beter.

Qurrent energie ervaringen

Geef Qurrent energie een beoordeling

Qurrent energie: energie, kosten, tarieven en acties

Wilt u een actie, dienst of product van Qurrent energie vergelijken met andere energie aanbieders / vergelijkingssites? Bezoek dan ook de websites van andere energie aanbieders en lees vooral ook de reviews. Door de ervaringen te lezen weet u wat u van Qurrent energie kan verwachten.

Qurrent energie stroom en gas aanbiedingen

Vergelijk Qurrent energie met anderen

Vul uw verbruik en postcode in en klik op de oranje knop. Pas de filteropties toe om de energie aanbiedingen neutraal en objectief te vergelijken die aansluiten op uw situatie en voorkeuren. U krijgt daardoor inzicht in de kosten per aanbieder. Zo weet u dus welke stroom en gas aanbieder de laagste maandlasten heeft.

Actuele Qurrent energie tarieven en aanbiedingen 2019

Qurrent energie tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Duizenden mensen vergelijken online en besparen honderden euro's! Wilt u de Qurrent energie tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Ga dan ook naar Energievergelijking.nl. Energievergelijking.nl is één van de beste onafhankelijke energie vergelijkingssites van Nederland! Vergelijk het aanbod van alle energieleveranciers op Energievergelijking.nl en kijk of u kan besparen.

Qurrent energie Consumentenbond, kassa, radar?

De Consumentenbond, kassa, radar zijn consumentenprogramma's. Zij helpen consumenten mee om de beste keuze te maken. Het is mogelijk dat Qurrent energie ook is besproken. Om te weten of dat ook daadwerkelijk het geval is kunt u de site van de Consumentenbond, kassa, tros radar doorzoeken op "Qurrent energie". U krijgt dan direct te zien of Qurrent energie is besproken en wat anderen over Qurrent energie te zeggen hebben.

Storing melden: Bel 0800 - 9009 (gratis)

Wilt u een storing melden? Stroom en gas storingen bij Qurrent energie kunt u zelf doorgeven via het nationaal storingsnummer. Bel bij storing het Nationaal Storingsnummer gas en stroom 0800 - 9009 (gratis) bij storing in de gas- en/of stroomlevering of als u een gas geur ruikt. Het nationaal storingsnummer is 24 uur per dag bereikbaar.

11
Reageer op dit artikel

avatar
11 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
V. van den BogertJa schoemakerThomassenSnijkersFamilie Marek Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
V. van den Bogert
Gast
V. van den Bogert

Bij Qurrent in 2014 een Qbox gekocht van circa Euro 100 om zodoende realtime het stroomverbruik en gasverbruik te volgen. Begin van dit jaar werkt het geheel niet meer en stuur ik een E-mail met de vraag wat er fout gaat. Geen reactie. Dan maar vandaag de telefoon gepakt. Na 10 minuten wachten wordt mij verteld dat Qurrent gestopt is met de Qbox en dat ik geen geld terug krijg omdat ik er “toch al bijna 5 jaar gebruik van heb gemaakt”. Wat een belachelijke beredenering. Al mijn data van het stroomverbruik en gasverbruik vanaf 2014 is nu weg en… Lees verder »

Ja schoemaker
Gast
Ja schoemaker

Begin niet aan contract bij qurrent heb iedere maand netjes betaald al 2jaar in strijd dan is je geld weer verdwenen , kan er een heel lang verhaal van maken ze hebben me contract beëindigd in de vrieskou kon net opval reep andere maatschappij vinden stonden aan de deur om af te sluiten en ik uiteindelijk de eindafrekening binnen 1210 , 19 terug naar oude e-mail gestuurd een maand later nog geen geld bellen mailen incasso Tkb zeggen ze we hebben het berekend u krijgt 146 euro terug , alle betalingen zwart op wit via internet bankieren wel 20 x… Lees verder »

Thomassen
Gast
Thomassen

Waardeloos bedrijf. Ondeskundig personeel. Helpdesk zijn ja- knikkers, maar doen niets
Slecht bereikbaar bovendien.
Betaal liever iets meer. Bij dit bedrijf kom de ellende vanzelf op je af

Snijkers
Gast
Snijkers

Heel slecht. Je wordt bedonderd. Niet bereikbaar en geen reacties op contactformulier. Heeeeeeel erg slecht.

Familie Marek
Gast
Familie Marek

Zeer goede ervaringen met Qurrent. Zijn overgestapt naar Energie Direct na financiële overweging maar ook daarna alleen maar lof over de klantenservice en de manier waarop ze werken. Echt een aanrader als je netjes behandelt wilt worden en duidelijkheid wenst. Met Energie Direct heb ik verder nog weinig ervaring dus nog geen mening.

Bram
Gast
Bram

Firma list en bedrog. Alles wat er belooft wordt is pertinent niet waar.
Vanaf dag 1 alleen maar ellende, personeel is zacht gezegd onbekwaam. Men leest niet in het dossier en doet maar wat.
Afspraken worden niet nagekomen, men heeft geen idee waar ze mee bezig zijn.
Je kunt een boekhouder in dienst nemen om alles na te laten kijken niets klopt.
Ik kan alleen zeggen niet doen het is een drama.

FR010
Gast
FR010

STOP, niet doen? Oplichters eerste klas.
Als je wat kritische vragen stelt over gemaakte afspraken, dan wordt er gewoon besloten om gemaakte afspraken aan de kant te zetten, want die zijn gemaakt door straatverkopers (zo noemen ze hun ingehuurde collega’s).
Als je afgezet wilt worden en niet te kritisch bent… en verder ook vragen stelt over de verkooppraatjes waar je in bent getrapt, dan moet je het doen…. dan zul je weinig last ervaren.
Ben je wel kritisch en wil je dat gemaakte afspraken nagekomen worden, kijk dan verder…

Qurrent
Gast
Qurrent

Eigenlijk een beetje de groene energieleverancier van het moment of niet? Zijn er nog meer mensen met ervaringen? Ik zou graag willen weten of Qurrent niet de zoveelste energieleverancier is. Op de website zie ik veel over groene energie, maar wie zijn de oprichters bijvoorbeeld? Hebben ze genoeg in huis om de energiezaken van duizenden of zelfs miljoenen mensen te kunnen handhaven? Het laatste waar ik op zit te wachten is gedoe met dubbele rekeningen enzo.

Hans
Gast
Hans

Pas ook op met dat variabele tarief van ze, dat verandert elke 3 mnd zonder dat ze daarover communiceren. Ineens ben je heel duur uit is mijn ervaring.

Hans
Gast
Hans

Echt alles ging mis bij onze overstap, dus zeer ontevreden en ondeskundig personeel hebben ze ook

Gerard Jansen
Gast
Gerard Jansen

Wij wilden groene energie (moest van de kinderen), maar ook goedkoop (moest van mij). Dus kwamen we uit bij Qurrent. Overstap was easy, met heldere uitleg van klantenservice. Top dus