Robin energie

Robin energie krijgt steeds meer klanten. Hoe kan dat? Wilt u klant worden bij Robin energie? Er zijn in totaal 5 mensen met ervaringen over Robin energie. Wat vertellen deze mensen over Robin energie en wat heeft u over Robin energie te vertellen? Geef met behulp van de sterren een beoordeling. Voorts kunt u een toelichting geven.

Vergelijk Robin energie met andere energieleveranciers

Wilt u weten of Robin energie goedkope energie levert? Start dan met energie vergelijken op Energievergelijking.nl en bereken hoeveel u kan besparen. Energievergelijking.nl is 100% onafhankelijk. Bovendien profiteert u van extra goedkope energie aanbiedingen waardoor nog meer kan besparen!

Algemene indruk11111
Helpdesk11111
Energieprijzen11111
Overstapproces11111
Energierekening11111
Reclames11111
Bereikbaarheid11111
Klachtafhandeling11111
Robin energie
4.3 (43.45%) 29 votes

Deel een ervaring over Robin energie

Er zijn 5 Ervaringen over “Robin energie”

Algemene indruk
Helpdesk
Energieprijzen
Overstapproces
Energierekening
Reclames
Bereikbaarheid
Klachtafhandeling

Robin energie ervaringen 2017

Er zijn 5 Ervaringen over “Robin energie”

Robin energie Ervaring van wendy, maart 26, 2015

Wij wachten al sinds december 2014 op onze jaarafrekening…..inmiddels 26 maart 2015. Vele e-mails en telefoontjes verder en wordt steeds gezegd, het komt binnenkort, jullie worden door de directeur teruggebeld…..u begrijpt al ….nog niets .
Wij krijgen veel geld terug vanwege de aanschaf van zonnepanelen in januari 2014 en ons maandtarief wilde ze niet aanpassen, dat zouden ze doen bij de jaarafrekening……maarja wanneer komt die…..

Ik weet niet meer wat ik moet doen en baal hier enorm van.
Ik raad robin energie af, 0 sterren

Robin energie Ervaring van ivo, april 17, 2015

Ook wij wachten al sinds december 2014 op onze jaarafrekening. Het is inmiddels 17 April 2015.
En ook wij bellen, mailen. Helaas krijgen wij steeds een ander antwoordt. Het enige wat lijkt te kloppen is dat ze overgegaan zijn op een ander computer systeem. En hier lijkt het probleem te liggen.Maar de ene dame zegt vanaf feb. het duurt nog 14 dagen, terwijl een andere dame geen idee heeft hoe lang dit gaat duren.
Ons maandtarief is zomaar aangepast in januari 2015 terwijl hun zeggen dat de jaarafrekeningen niet uitgedraait kunnen worden. Dit is al met al een vreemde zaak. Zullen ze rente pakken van al het teveel betaalde? of is dit bedrijf failliet?
Wij willen ook overstappen, maar ik wil wel graag een jaarafrekening. Dus wachten we voorlopig nog maar af.

Dus Robin van ons krijgen jullie 0 sterren

Robin energie Ervaring van bewindvoering, mei 7, 2015

Algemene indruk 11111
Helpdesk 11111
Energieprijzen 11111
Overstapproces 11111
Energierekening 11111
Reclames 11111
Bereikbaarheid 11111
Klachtafhandeling 11111

Wij hebben een client aangemeld bij Robin Energie omdat zij nauw zouden samenwerken met bewindvoerders. Er is afgesproken dat zij maandelijks de facturen bij ons kantoor indienen, maar dit gebeurt niet. In februari heb ik een factuur ontvangen over de maand januari en in april heb ik een factuur ontvangen over de maand april. de maanden februari en maart zijn niet ontvangen. Zouden na worden gestuurd maar inderdaad ook nog niets.

Robin energie Ervaring van jh lupker, januari 7, 2016

vanaf december 2015 zou ik geld terug krijgen van robin energie , nog steeds niks . waar blijft het is het oplichting van robin ?

Robin energie Ervaring van Emmy, juli 7, 2016

Ik kan maar 1 advies geven: GA NIET IN ZEE MET ROBIN ENERGIE
Wat een ellende.
zie het als een kaasboer die groenten verkoopt: Geen verstand van het product dat men verkoopt. En daar is de klant te dupe van. het voelt bijna als oplichting

Energie vergelijken van Robin energie

Reviews zijn belangrijk bij het beoordelen van de kwaliteit van Robin energie, maar het zegt weinig over de kosten. Wilt u de energieprijzen van Robin energie vergelijken en zorgeloos overstappen naar de aller goedkoopste energieleverancier? Duizenden mensen zijn u al voorgegaan en bespaarden daardoor honderden euro's op hun energiekosten!

Ga naar Energievergelijking.nl om de energieprijzen van Robin energie te vergelijken met andere energieleveranciers. Energievergelijking.nl is de beste onafhankelijke energie vergelijkingssite van Nederland! Ontdek snel hoeveel u kan besparen. Start met energie vergelijken en kies de energie aanbieding die het beste past bij uw eigen situatie en voorkeuren! Grote kans dat u kan besparen want uit onderzoek van de ACM blijkt dat de meeste mensen nog altijd teveel voor energie betalen.