10 Opmerkingen
 1. Werd gebeld door DTC, ze zei het zo snel dat ik het bijna niet kon verstaan. Daarom vroeg ik nogmaals naar de naam, DTC zei ze, en praatte er snel overheen en probeerde me een afspraak aan te praten. Ik vertrouwde het niet en heb gezegd dat ik het eerst uit wou zoeken en er over na wou denken, dat ze me op een later tijdstip terug konden bellen. Op internet las ik allemaal slechte recensies dus ik wist gelijk dat ik er niet mee in zee zou gaan. Werd ik dus terug gebeld, heb ik gezegd dat ik geen interesse heb.netjes het gesprek afgerond. Word ik nog geen 2 uur later gebeld door ‘ De Tarief Coach’, of ik interesse had. Ik vertelde dat ik zonet ook al gebeld was en geen interesse heb. Waarop ik als antwoord kreeg: ‘ Oh, u had dus wel door dat het om De Tarief Coach ging?’ Ze proberen het dus telkens met een andere naam….

 2. Als ze je bellen zeggen ze de bedrijfsnaam namens wie ze bellen niet eens. Daar moet je zelf naar vragen, rare vragen over je iban nummer etc. Ik ben gebeld door ene patrick, brutaal,gebrekkig Nederlands.

 3. Asociaal!! Bellen 3 dagen achter elkaar! Wat denk je dan, goh ze zegt de eerste keer nee dus laat ik het nog eens twee keer proberen?!? Vreselijk brutaal, gebrekkig Nederlands, niet te verstaan!

 4. Dit bedrijf manipuleert aan alle kanten! Je wordt voor het blok gezet en een vrijblijvend voorstel wordt als definitief beschouwd. Onmiddellijk aangifte bij de politie doen. Je wordt gechanteerd en gemanipuleerd.

 5. Dat ze je bellen aan de hand van je KVK is 1 ding maar de manier waarop ze je bespelen is heel vervelend. Slechte uitleg en proberen de belangrijke zaken op een manier te benoemen zodat je ze niet doorhebt.

  Nadat ik deze reviews opende tijdens mijn gesprek en aangaf dat ik toch wat meer de tijd wilde nemen om rustig mijn research naar het bedrijf te doen kreeg ik een enorme wind van voren. Zwaar asociaal en blijkbaar alleen maar gericht op winst maken voor het bedrijf ten koste van alles.

  Aan de andere kant is dit ook een bedrijf die niks toevoegd aan de samenleving. Het is druk uitoefenen op energiemaatschappijen en daar geld vanaf snoepen. Ik steun liever mijn energiemaatschappij (Vandebron) gewoon met mijn maandelijkse bijdrage dan dat ik mijn korting overmaak naar deze mensen.

  Gelijk ophangen!

 6. ***bedrijf negeert het belmeniet register!

 7. Tariefcoach had ik nog nooit van gehoord.
  Ben een eigen bedrijf gestart en daardoor door hun benaderd voor de energie en gas.
  Zeer vriendelijk was de coach Mariska aan de telefoon. Duidelijke uitleg.
  Bellen voor extra informatie ook geen probleem.
  SMS ontvangen dat de mail verstuurd was met het energie aanbod.
  Afzeggen van het aanbod is ook geen probleem vandaag meteen geregeld door Thomas Wortelboer. Hij was erg vriendelijk.
  Al met al een goed bedrijf waar je wel wat mee kan,
  En betrouwbaar voelt.
  Let wel de beslissing die jij neemt blijft ten alle tijden jouw verantwoordelijkheid.
  Aan hun zal het niet liggen.

  JR Zweers
  Ecouter.

 8. Tarief Coach belooft een vrijblijvend voorstel te doen, maar sluiten ongevraagd en onbevoegd een contract af met een andere energiemaatschappij!!

 9. Prima, besparing van 25% gerealiseerd.

 10. De tariefcoach is de grootste oplichters bende die er is, trap er niet in. Ze zeggen dat ze een voorstel doen maar je zit er gewoon gelijk aan vast! En er word geen enkele klacht serieus genomen laat staan opgelost. Dit zijn bedrijven die heel snel uit de markt moeten

Laat een reactie achter

Call Now ButtonEnergieService: 0900-5111111