Telegraaf.nl

Informatie over Telegraaf.nl

Telegraaf.nl is één van de aanbieders van energie veilingen op de Nederlandse energiemarkt. Bent u op zoek naar ervaringen, reviews, positieve reacties, complimenten, maar ook klachten over Telegraaf.nl van (ex) klanten. Wat zijn uw eigen ervaringen met Telegraaf.nl?

Er is nu 1 persoon met een ervaring over Telegraaf.nl

Door alle aanbieders van energie veilingen te vergelijken kunt u gemakkelijk de beste keuze maken. Deel uw beoordeling over Telegraaf.nl met andere mensen zodat zij ook de beste keuze kunnen maken.


Telegraaf.nl informatie

Is Telegraaf.nl een betrouwbare energie aanbieder?

Lees de ervaringen. Er is nu 1 persoon met een ervaring over Telegraaf.nl.

Hoe kan ik Telegraaf.nl bereiken?

Om Telegraaf.nl te bereiken kunt u het beste even contact opnemen met de klantenservice. Het telefoonnummer van Telegraaf.nl kunt u vinden op Telefoonnummer.net of op de website van Telegraaf.nl.

Heeft u alle ervaringen over Telegraaf.nl gelezen?

Heeft u een goede positieve indruk gekregen door het lezen van de reviews? Dan kunt u naar de website van Telegraaf.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Leest u veel klachten over Telegraaf.nl? Kijk dan verder naar andere aanbieders van energie veilingen. Start met energie vergelijken om Telegraaf.nl te vergelijken met andere aanbieders van energie veilingen.


1 gedachte over “Telegraaf.nl”

 1. Het is nu bijna structureel te noemen, maar op dit moment gebeurd het bijna wekelijks, dat ik geen Telegraaf ontvang. Dan maar weer contact opnemen met de Telegraaf. Uiteraard wordt er dan een bandje gestart welke verteld dat mijn naam en adres herkend worden.
  Het abonnement wordt met een dag verlengd en zij zullen hun uiterste best doen, om de krant zo spoedig mogelijk te laten bezorgen bij mij.
  Ik ben zo vrij,om daar niets van te geloven. De bezorger van de krant weet een dag later van niets. Nij of zij is er in ieder geval niet voor uit z’n stoel gekomen, on de krant alsnog te bezorgen
  Ik geloof het verlengen van het abonnement met een dag derhalve ook niet geheel en al. Al met al een zeer vervelende ervaring. De Telegraaf weigert ook nog eens, om het adres op te geven van de lokale of egionale distributor.
  Deze klacht en de ervaring wil ik in ieder geval delen met anderen.

  Joop Schoemaker.

  Beantwoorden

Plaats een reactie

14 − zeven =