Telegraaf.nl


Telegraaf.nl is één van de aanbieders van energie veilingen op de Nederlandse energiemarkt. Wilt u klant worden bij Telegraaf.nl? Er is nu 1 ervaring over Telegraaf.nl. Wat zijn uw ervaringen met Telegraaf.nl? Geef Telegraaf.nl met behulp van de sterren een beoordeling. Hoe meer sterren hoe beter de score.

Telegraaf.nl ervaringen

Algemene indrukNo Ratings
HelpdeskNo Ratings
EnergieprijzenNo Ratings
OverstapprocesNo Ratings
EnergierekeningNo Ratings
ReclamesNo Ratings
BereikbaarheidNo Ratings
KlachtafhandelingNo Ratings

Geef een beoordeling

Klik op de sterren om te beoordelen

Gemiddelde beoordeling / 5. Aantal beoordelingen:

Omdat je dit nuttig vond

Volg ons op social media

Het spijt ons dat je dit niet nuttig vond

Laten we het samen nuttig maken

Informatie over Telegraaf.nl

Help mee om zoveel mogelijk informatie over Telegraaf.nl te verzamelen. Vertel uw ervaringen met Telegraaf.nl aan de rest van de bezoekers. U kunt Telegraaf.nl een beoordeling geven met behulp van de sterren.

Telegraaf.nl: energie, kosten, tarieven en acties

Vergelijk Telegraaf.nl ook andere aanbieders van energie veilingen en lees vooral ook de reviews. Door de reviews te lezen weet u wat u van Telegraaf.nl kan verwachten. U kunt de kosten, tarieven en acties vergelijken met Energievergelijking.nl. De onafhankelijke energievergelijker van Nederland. U kunt op Energievergeljking.nl alle beschikbare aanbieders van energie veilingen vergeljken met het aanbod van Telegraaf.nl. Vergelijk het aanbod en bereken hoeveel u zou kunnen besparen als u zou overstappen.

Vergelijk Telegraaf.nl met anderen

Vul uw gegevens in en bereken uw voordeel!

1 gedachte over “Telegraaf.nl”

 1. Het is nu bijna structureel te noemen, maar op dit moment gebeurd het bijna wekelijks, dat ik geen Telegraaf ontvang. Dan maar weer contact opnemen met de Telegraaf. Uiteraard wordt er dan een bandje gestart welke verteld dat mijn naam en adres herkend worden.
  Het abonnement wordt met een dag verlengd en zij zullen hun uiterste best doen, om de krant zo spoedig mogelijk te laten bezorgen bij mij.
  Ik ben zo vrij,om daar niets van te geloven. De bezorger van de krant weet een dag later van niets. Nij of zij is er in ieder geval niet voor uit z’n stoel gekomen, on de krant alsnog te bezorgen
  Ik geloof het verlengen van het abonnement met een dag derhalve ook niet geheel en al. Al met al een zeer vervelende ervaring. De Telegraaf weigert ook nog eens, om het adres op te geven van de lokale of egionale distributor.
  Deze klacht en de ervaring wil ik in ieder geval delen met anderen.

  Joop Schoemaker.

Plaats een reactie

Algemene indruk
Helpdesk
Energieprijzen
Overstapproces
Energierekening
Reclames
Bereikbaarheid
Klachtafhandeling