Total gas & power

3.2/10 - (452 stemmen)

74 gedachten over “Total gas & power”

  1. wij zijn ook de dupe van de oplichterspraktijken we hebben een kleinbedrijf en volgen hun
    moesten wij in een jaar 20.000 euro aan gas bij betalen ik kreeg ze van netbeheerder aan de deur en kijken of wij een wiet plantage hadden gewoon weg verschrikkelijk als ik moet betalen dan ben ik zo goed als failliet meerdere malen geprobeerd te bellen en dan krijg je incasso op je dak [ga nooit in ze met total gas power ] hier moet echt wat aan gedaan worden

    Beantwoorden
  2. In afhandeling van de nalatenschap van mijn vader probeer ik al maanden een bedrag terug te krijgen van bijna 500 euro, al een aantal keren gebeld, krijg steeds een lullige reden waarom het nog niet is overgemaakt maar wel elke keer een belofte. Wel steeds om een bevestiging per email gevraagd, en ook gekregen. Ik ben nog in afwachting maar inmiddels niet hoopvol meer. Hoe dan ook, een vette afrader, dit bedrijf!

    Beantwoorden

Plaats een reactie

4 − 1 =