UnitedConsumers


UnitedConsumers is één van de aanbieders van energie veilingen energiecollectieven op de Nederlandse energiemarkt. Wilt u klant worden bij UnitedConsumers? Er zijn nu in totaal 8 mensen met ervaringen over UnitedConsumers. Wat zijn uw ervaringen met UnitedConsumers? Geef UnitedConsumers met behulp van de sterren een beoordeling. Hoe meer sterren hoe beter.

UnitedConsumers ervaringen

Geef UnitedConsumers een beoordeling

UnitedConsumers: energie, kosten, tarieven en acties

Wilt u een actie, dienst of product van UnitedConsumers vergelijken met andere energie aanbieders / vergelijkingssites? Bezoek dan ook de websites van andere aanbieders van energie veilingen energiecollectieven en lees vooral ook de reviews. Door de ervaringen te lezen weet u wat u van UnitedConsumers kan verwachten.

UnitedConsumers stroom en gas aanbiedingen

Vergelijk UnitedConsumers met anderen

Vul uw verbruik en postcode in en klik op de oranje knop. Pas de filteropties toe om de energie aanbiedingen neutraal en objectief te vergelijken die aansluiten op uw situatie en voorkeuren. U krijgt daardoor inzicht in de kosten per aanbieder. Zo weet u dus welke stroom en gas aanbieder de laagste maandlasten heeft.

Actuele UnitedConsumers tarieven en aanbiedingen 2019

UnitedConsumers tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Duizenden mensen vergelijken online en besparen honderden euro's! Wilt u de UnitedConsumers tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Ga dan ook naar Energievergelijking.nl. Energievergelijking.nl is één van de beste onafhankelijke energie vergelijkingssites van Nederland! Vergelijk het aanbod van alle energieleveranciers op Energievergelijking.nl en kijk of u kan besparen.

UnitedConsumers Consumentenbond, kassa, radar?

De Consumentenbond, kassa, radar zijn consumentenprogramma's. Zij helpen consumenten mee om de beste keuze te maken. Het is mogelijk dat UnitedConsumers ook is besproken. Om te weten of dat ook daadwerkelijk het geval is kunt u de site van de Consumentenbond, kassa, tros radar doorzoeken op "UnitedConsumers". U krijgt dan direct te zien of UnitedConsumers is besproken en wat anderen over UnitedConsumers te zeggen hebben.

Storing melden: Bel 0800 - 9009 (gratis)

Wilt u een storing melden? Stroom en gas storingen bij UnitedConsumers kunt u zelf doorgeven via het nationaal storingsnummer. Bel bij storing het Nationaal Storingsnummer gas en stroom 0800 - 9009 (gratis) bij storing in de gas- en/of stroomlevering of als u een gas geur ruikt. Het nationaal storingsnummer is 24 uur per dag bereikbaar.

8
Reageer op dit artikel

avatar
8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Astrid SchackmanWeb HostingChantalbarbaraKlara Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Astrid Schackman
Gast
Astrid Schackman

Zeer tevreden over het aanbod, de service en de prijs. Jaren geleden overgestapt naar United Consumers en nog nooit teleurgesteld.

Web Hosting
Gast
Web Hosting

Tot nu toe kan ik nog geen echte beoordeling toepassen omdat te kort klant ben bij United Consumers. Maar toch probeer ik tot nu toe.

Chantal
Gast
Chantal

Fijne partij, prima service en nette antwoorden van klantenservice. Snapte alleen niet helemaal hoe het zat met de tarieven, maar het hebben ze netjes uitgelegd

barbara
Gast
barbara

slecht!!!!! bezint eer ge begint, loze verkooppraatjes en veeeeel duurder uit dan bij mijn eigen betrouwbare leverancier! als toetje nog een naheffing van € 143,15 kado…. Was toch een “warme winter?

Klara
Gast
Klara

Na veel gedoe bij NLenergie heb ik eindelijk een leverancier waar ik niet elke week naartoe hoef te bellen. Duidelijke communicatie en een goede prijs. Switch ging prima en zonder problemen.

GC
Gast
GC

Slechte ervaring gehad. Gelijk al niet het beloofde staatslot ontvangen, post naar eeuwenoude adressen gestuurd, onvriendelijke klantenservice en tot overmaat van ramp ook nog eens ontdekt dat ze lang niet de goedkoopste leveranciers zijn. Gelijk overgestapt.

Berend
Gast
Berend

Prima service, goede prijs. Gewoon goed en betrouwbaar.

koen
Gast
koen

Na klant te zijn geweest van Nuon, Eon en Eneco is United consumers als een warm nest. het enige nadeel, bereikbaarheid alleen gedurende kantoortijden. Voor de rest helemaal puik met een scherp tarief. Van iedere Kwh die je verbruikt wordt een klein gedeelte op een aparte rekening gestort, is een spaarpotje voor jou als klant te gebruiken.