UnitedConsumers

8 Opmerkingen
 1. Antwoord
  Astrid Schackman 19/05/2017 op 13:43

  Zeer tevreden over het aanbod, de service en de prijs. Jaren geleden overgestapt naar United Consumers en nog nooit teleurgesteld.

 2. Tot nu toe kan ik nog geen echte beoordeling toepassen omdat te kort klant ben bij United Consumers. Maar toch probeer ik tot nu toe.

 3. Fijne partij, prima service en nette antwoorden van klantenservice. Snapte alleen niet helemaal hoe het zat met de tarieven, maar het hebben ze netjes uitgelegd

 4. slecht!!!!! bezint eer ge begint, loze verkooppraatjes en veeeeel duurder uit dan bij mijn eigen betrouwbare leverancier! als toetje nog een naheffing van € 143,15 kado…. Was toch een “warme winter?

 5. Na veel gedoe bij NLenergie heb ik eindelijk een leverancier waar ik niet elke week naartoe hoef te bellen. Duidelijke communicatie en een goede prijs. Switch ging prima en zonder problemen.

 6. Slechte ervaring gehad. Gelijk al niet het beloofde staatslot ontvangen, post naar eeuwenoude adressen gestuurd, onvriendelijke klantenservice en tot overmaat van ramp ook nog eens ontdekt dat ze lang niet de goedkoopste leveranciers zijn. Gelijk overgestapt.

 7. Prima service, goede prijs. Gewoon goed en betrouwbaar.

 8. Na klant te zijn geweest van Nuon, Eon en Eneco is United consumers als een warm nest. het enige nadeel, bereikbaarheid alleen gedurende kantoortijden. Voor de rest helemaal puik met een scherp tarief. Van iedere Kwh die je verbruikt wordt een klein gedeelte op een aparte rekening gestort, is een spaarpotje voor jou als klant te gebruiken.

Laat een reactie achter

EnergieErvaringen.nl
Logo