UnitedConsumers ervaringen

UnitedConsumers. 8 bezoekers hebben een ervaring geplaatst over UnitedConsumers.

Lees alle informatie over UnitedConsumers. Er zijn in totaal 8 bezoekers met ervaringen over UnitedConsumers. Schrijf een ervaring over UnitedConsumers en geef een beoordeling. Hoe meer sterren UnitedConsumers krijgt hoe beter de kwaliteit. Start met energie vergelijken en bekijk welke energieleverancier de goedkoopste is.

Power Energie, internet, verzekeringen en meer

Beste energie aanbiedingen

UnitedConsumers

Informatie over UnitedConsumers

UnitedConsumers is één van de aanbieders van energie veilingen op de Nederlandse energiemarkt. Bent u op zoek naar ervaringen, reviews, positieve reacties, complimenten, maar ook klachten over UnitedConsumers van (ex) klanten. Wat zijn uw eigen ervaringen met UnitedConsumers?

Er zijn in totaal 8 mensen met ervaringen over UnitedConsumers

Door alle aanbieders van energie veilingen te vergelijken kunt u gemakkelijk de beste keuze maken. Deel uw beoordeling over UnitedConsumers met andere mensen zodat zij ook de beste keuze kunnen maken.


UnitedConsumers informatie

Is UnitedConsumers een betrouwbare energie aanbieder?

Lees de ervaringen op deze website en oordeel zelf. Er zijn in totaal 8 mensen met ervaringen over UnitedConsumers.

Hoe kan ik UnitedConsumers bereiken?

Om UnitedConsumers te bereiken kunt u het beste even contact opnemen met de klantenservice. Het telefoonnummer van UnitedConsumers kunt u vinden op de website van UnitedConsumers.

Heeft u alle ervaringen over UnitedConsumers gelezen?

Heeft u een goede positieve indruk gekregen door het lezen van de reviews? Dan kunt u naar de website van UnitedConsumers gaan en uw bestelling plaatsen. Leest u veel klachten over UnitedConsumers? Kijk dan verder naar andere aanbieders van energie veilingen. Start met energie vergelijken om UnitedConsumers te vergelijken met andere aanbieders van energie veilingen. Bij ons profiteert u van exclusieve energiedeals met hoge kortingen en mooie welkomstcadeaus.


8 gedachten over “UnitedConsumers”

 1. Zeer tevreden over het aanbod, de service en de prijs. Jaren geleden overgestapt naar United Consumers en nog nooit teleurgesteld.

  Beantwoorden
 2. Tot nu toe kan ik nog geen echte beoordeling toepassen omdat te kort klant ben bij United Consumers. Maar toch probeer ik tot nu toe.

  Beantwoorden
 3. Fijne partij, prima service en nette antwoorden van klantenservice. Snapte alleen niet helemaal hoe het zat met de tarieven, maar het hebben ze netjes uitgelegd

  Beantwoorden
 4. slecht!!!!! bezint eer ge begint, loze verkooppraatjes en veeeeel duurder uit dan bij mijn eigen betrouwbare leverancier! als toetje nog een naheffing van € 143,15 kado…. Was toch een “warme winter?

  Beantwoorden
 5. Na veel gedoe bij NLenergie heb ik eindelijk een leverancier waar ik niet elke week naartoe hoef te bellen. Duidelijke communicatie en een goede prijs. Switch ging prima en zonder problemen.

  Beantwoorden
 6. Slechte ervaring gehad. Gelijk al niet het beloofde staatslot ontvangen, post naar eeuwenoude adressen gestuurd, onvriendelijke klantenservice en tot overmaat van ramp ook nog eens ontdekt dat ze lang niet de goedkoopste leveranciers zijn. Gelijk overgestapt.

  Beantwoorden
 7. Na klant te zijn geweest van Nuon, Eon en Eneco is United consumers als een warm nest. het enige nadeel, bereikbaarheid alleen gedurende kantoortijden. Voor de rest helemaal puik met een scherp tarief. Van iedere Kwh die je verbruikt wordt een klein gedeelte op een aparte rekening gestort, is een spaarpotje voor jou als klant te gebruiken.

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Call Now ButtonBespaarService: +31637512272