Vastelastenbesparing.nl


Vastelastenbesparing.nl is één van de energie bespaar adviseurs op de Nederlandse energiemarkt. Wilt u klant worden bij Vastelastenbesparing.nl? Er zijn nu in totaal 25 mensen met ervaringen over Vastelastenbesparing.nl. Wat zijn uw ervaringen met Vastelastenbesparing.nl? Geef Vastelastenbesparing.nl met behulp van de sterren een beoordeling. Hoe meer sterren hoe beter.

Vastelastenbesparing.nl ervaringen

Geef Vastelastenbesparing.nl een beoordeling

Vastelastenbesparing.nl: energie, kosten, tarieven en acties

Wilt u een actie, dienst of product van Vastelastenbesparing.nl vergelijken met andere energie aanbieders / vergelijkingssites? Bezoek dan ook de websites van andere energie bespaar adviseurs en lees vooral ook de reviews. Door de ervaringen te lezen weet u wat u van Vastelastenbesparing.nl kan verwachten.

Vastelastenbesparing.nl stroom en gas aanbiedingen

Vergelijk Vastelastenbesparing.nl met anderen

Vul uw verbruik en postcode in en klik op de oranje knop. Pas de filteropties toe om de energie aanbiedingen neutraal en objectief te vergelijken die aansluiten op uw situatie en voorkeuren. U krijgt daardoor inzicht in de kosten per aanbieder. Zo weet u dus welke stroom en gas aanbieder de laagste maandlasten heeft.

Actuele Vastelastenbesparing.nl tarieven en aanbiedingen 2019

Vastelastenbesparing.nl tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Duizenden mensen vergelijken online en besparen honderden euro's! Wilt u de Vastelastenbesparing.nl tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Ga dan ook naar Energievergelijking.nl. Energievergelijking.nl is één van de beste onafhankelijke energie vergelijkingssites van Nederland! Vergelijk het aanbod van alle energieleveranciers op Energievergelijking.nl en kijk of u kan besparen.

Vastelastenbesparing.nl Consumentenbond, kassa, radar?

De Consumentenbond, kassa, radar zijn consumentenprogramma's. Zij helpen consumenten mee om de beste keuze te maken. Het is mogelijk dat Vastelastenbesparing.nl ook is besproken. Om te weten of dat ook daadwerkelijk het geval is kunt u de site van de Consumentenbond, kassa, tros radar doorzoeken op "Vastelastenbesparing.nl". U krijgt dan direct te zien of Vastelastenbesparing.nl is besproken en wat anderen over Vastelastenbesparing.nl te zeggen hebben.

Storing melden: Bel 0800 - 9009 (gratis)

Wilt u een storing melden? Stroom en gas storingen bij Vastelastenbesparing.nl kunt u zelf doorgeven via het nationaal storingsnummer. Bel bij storing het Nationaal Storingsnummer gas en stroom 0800 - 9009 (gratis) bij storing in de gas- en/of stroomlevering of als u een gas geur ruikt. Het nationaal storingsnummer is 24 uur per dag bereikbaar.

25
Reageer op dit artikel

avatar
25 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
24 Comment authors
Gekke Henkie nietAnthoonFrisoanjaRichard Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Gekke Henkie niet
Gast
Gekke Henkie niet

Wat een vulles volk!!!
Prijzen die ze aanbieden zijn fictieve…
Vaak als je zelf controle doet ben je goedkoper uit!

Trap niet in dat gajes!!!!

Bellen veelste vaak!!!! Bijna dagelijks!

Anthoon
Gast
Anthoon

Overstap boetes krijg je wel en worden niet zomaar vergoed…
Bellen je dagelijks een paar keer (gehele naar door) minimaal 3x per week bellen ze je!!!!

Akelig volk!!!

Friso
Gast
Friso

Ik werd zomaar gebeld met een privenummer met de mededeling dat ik persoonlijk geld zou kunnen besparen op mijn energierekening. Dat vind ik knap, want als inwonende betaal ik de rekening niet. Wij hebben nooit interesse getoond in deze service, en het dunkt mij onnodig om het hele huis hiervoor wakker te bellen. Ze weten duidelijk niets over mij of mijn huis of mijn energiemaatschappij.

anja
Gast
anja

Vreselijk bedrijf ben al een week bezig om een bevestigingsmail te krijgen heb geannuleerd binnen de tijd.

Energie bedrijf weet van niks.

Erg opdringerig nu waarschijnlijk naar ander energie bedrijf dat ik niet wilde.

Richard
Gast
Richard

Stalkers

Joost warmerdam
Gast
Joost warmerdam

Wat een slecht bedrijf. Een abonnement in orde maken is in 2 minuten gebeurt maar als je vervolgens binnen 14 dagen een bericht stuurt dat je het aanbod wil annuleren is het na 1 maand en twee telefoontjes later nog niet verwerkt en wordt je bij je oude leveranciers afgesloten.
De manier van verkopen staan me ook niet aan

Jolanda
Gast
Jolanda

Uitstekende Firma!! Heel goed geholpen door de medewerker Jason Cassel alles heel haarfijn uitgelegd. İdd ze bieden contracten aan van energieleveranciers. Ze maken een hele goede vergelijking en doen echt hun best om lagere tarieven te vinden. Natuurlijk verdienen ze hun centen met deze contracten en naar mijn idee hebben ze het dik verdient bij mij !!!!

Piet precies
Gast
Piet precies

Ondank dat ik bij bel-me-niet register ingeschreven sta, toch gewoon lekker bellen. Tijd voor een dikke boete door ACM

Rolf janzen
Gast
Rolf janzen

Vol leugens en bedrog .bellen en zeggen dat mn energie contract afloopt en beëindigt.? En dat daarna alles veranderd? Dat ik een fariabel tarief heb. ? Allemaal leugens chreanchoiche weet van niks en ik heb dit allemaal niet . En ze hebben zelfs laagste prijs garantie

M. Voets
Gast
M. Voets

Valt me op dat hun anoniem bellen en blijven bellen. Natuurlijk geeft een persoon zich zelf op. Het verbaast mij dat hun mijn energieverbruik weten. Ik betaal de factuur en zij weten mijn verbruik. Nee mijn vertrouwen is er niet

m.voets
Gast
m.voets

Blijven bellen, brutaal als ik weiger, gaat hem niet worden.

M. Voets
Gast
M. Voets

Valt me op dat hun anoniem bellen en blijven bellen. Natuurlijk geeft een persoon zich zelf op. Het verbaast mij dat hun mijn enegiverbruik weten. Ik betaal de factuur en zij weten mijn verbruik. Doen waarschijnlijk goed werk, toch nadat ik nee heb gezegd blijven zij bellen. Misschien de aanhouder wint. Geen belbandje naderhand voor te stoppen een minpunt.

Lars
Gast
Lars

Irritante opdringerige manier van benaderen. Ze leggen ook niets goed vast in hun eigen systeem, gezien ze continu bellen en na meerdere keren vriendelijk aangegeven te hebben dat ik recent een overstap heb gemaakt, het toch blijven proberen.

Prima om mensen te helpen aan een betere deal maar ze zijn veel te agressief op verkopen en luisteren daardoor bijna niet meer. Niveau is ook niet erg hoog heb ik het idee.

Geen aanrader dus! (1 ster is eigenlijk nog teveel)

Richard
Gast
Richard

Na veel aandringen toch een contract afgesloten met vastelasten. Bevestiging nieuwe energie leverancier staat heel iets anders dan afgesproken!! geannuleerd via vastelasten en daar ook een bevestigings mail van gehad maar niks gehoord van nieuwe leverancier. navraag gedaan bij nieuwe leverancier is gewoon niks geannuleerd oplichters!!! sluit NOOIT een contract af bij vastelasten.nl

C. De Deugd
Gast
C. De Deugd

Zeer agressieve benadering. Wordt 6x per week gebeld. Iedere keer aangegeven dat ik niet meer gebeld w il worden en dat ik het bel me niet register heb ingevuld. Vanochtend weer benaderd. Toen ik weer mijn verhaal deed werd me verteld dat als ik boos bleef hij mijn spullen wel even zou komen halen thuis. Nog 1x en ik ga aangifte van bedreiging doen.
Geen ster waardig dus

besodemieterde klant
Gast
besodemieterde klant

vastelastenbesparing sluit ongewild contracten af. Ondanks dat je aangeeft dat je dit niet wilt. Probeert je gevens vai de telefoon te ontfutselen en geef je die niet zoals ik, dan zetten ze gewoon willekeurige gegevens in het contract. Gewoon een crimineel bedrijf. Eigenaars moeten zo snel mogelijk opgepakt worden.

Danielle
Gast
Danielle

Bellen ongevraagd terwijl je geregistreerd bent bij het bel-me-niet register. Zeer opdringerig en hebben dus schijt aan de regels.

Triest
Gast
Triest

Zeer triest bedrijf dat je tot 3x achter elkaar terug belt met een grote bek. Zeggen dat je klant bent bij ze, terwijl je niet bent. Zitten een paar opgefokte Marrokaantjes daar met grote smoel.

Marcel
Gast
Marcel

Gesproken met een vriendelijke dame. Heeft voor mij een mooie besparing weten te realiseren zowel voor energie als voor mijn internet & tv. Scheelt me nu €150 per maand! Een aanrader!

Leo
Gast
Leo

Eindeloze telefoontjes vanaf anonieme nummers. Om gek van te worden. Ondanks meerdere verzoeken mijn gegevens te wissen.

0 sterren zonder ooit zaken te hebben gedaan en 0 intentie dat ooit wel te doen.

Eerder de reden dat ik anonieme nummers niet eens meer wil opnemen.

Annemieke
Gast
Annemieke

Wat een ongelooflijke irritante medewerkers die ongevraagd en uiterst brilutaal bellen en het ’zogenaamde’ Bel-je-niet-register totaal negeren.

Silvio den Boer
Gast
Silvio den Boer

Brenda bedankt voor je heldere uitleg. Ook erg fijn dat ik eerst de voorwaarden en tarieven nog even op de mail kreeg. De overstap verliep soepel.

Rick
Gast
Rick

Telefonisch benaderd. Klinkt als gewone telemarketing. Website is slecht, alleen een 06 nummer voor contact en een formulier. Geen adresgegevens, verder niks over deze club. Stinkt een beetje …

Henri de Ligt
Gast
Henri de Ligt

Fijne telefonische hulp en uitleg, duidelijke vergelijking.
Ik bespaar nu 125 euro per jaar met mijn overstap naar Budget Energie.

Herman
Gast
Herman

Prima service en 200 euro bespaart! Ik stap volgend jaar weer over.