Vastelastenbond


Vastelastenbond is één van de energiecollectieven op de Nederlandse energiemarkt. Wilt u klant worden bij Vastelastenbond? Er zijn nu in totaal 9 mensen met ervaringen over Vastelastenbond. Wat zijn uw ervaringen met Vastelastenbond? Geef Vastelastenbond met behulp van de sterren een beoordeling. Hoe meer sterren hoe beter.

Vastelastenbond ervaringen

Geef Vastelastenbond een beoordeling

Vastelastenbond: energie, kosten, tarieven en acties

Wilt u een actie, dienst of product van Vastelastenbond vergelijken met andere energie aanbieders / vergelijkingssites? Bezoek dan ook de websites van andere energiecollectieven en lees vooral ook de reviews. Door de ervaringen te lezen weet u wat u van Vastelastenbond kan verwachten.

Vastelastenbond stroom en gas aanbiedingen

Vergelijk Vastelastenbond met anderen

Vul uw verbruik en postcode in en klik op de oranje knop. Pas de filteropties toe om de energie aanbiedingen neutraal en objectief te vergelijken die aansluiten op uw situatie en voorkeuren. U krijgt daardoor inzicht in de kosten per aanbieder. Zo weet u dus welke stroom en gas aanbieder de laagste maandlasten heeft.

Actuele Vastelastenbond tarieven en aanbiedingen 2019

Vastelastenbond tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Duizenden mensen vergelijken online en besparen honderden euro's! Wilt u de Vastelastenbond tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Ga dan ook naar Energievergelijking.nl. Energievergelijking.nl is één van de beste onafhankelijke energie vergelijkingssites van Nederland! Vergelijk het aanbod van alle energieleveranciers op Energievergelijking.nl en kijk of u kan besparen.

Vastelastenbond Consumentenbond, kassa, radar?

De Consumentenbond, kassa, radar zijn consumentenprogramma's. Zij helpen consumenten mee om de beste keuze te maken. Het is mogelijk dat Vastelastenbond ook is besproken. Om te weten of dat ook daadwerkelijk het geval is kunt u de site van de Consumentenbond, kassa, tros radar doorzoeken op "Vastelastenbond". U krijgt dan direct te zien of Vastelastenbond is besproken en wat anderen over Vastelastenbond te zeggen hebben.

Storing melden: Bel 0800 - 9009 (gratis)

Wilt u een storing melden? Stroom en gas storingen bij Vastelastenbond kunt u zelf doorgeven via het nationaal storingsnummer. Bel bij storing het Nationaal Storingsnummer gas en stroom 0800 - 9009 (gratis) bij storing in de gas- en/of stroomlevering of als u een gas geur ruikt. Het nationaal storingsnummer is 24 uur per dag bereikbaar.

9
Reageer op dit artikel

avatar
9 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
JordanLennart van GeffenJohn BorstGeertSylwia Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Jordan
Gast
Jordan

Topservice, alles opgelost. Binnen 1 dag geregeld, geen klachten.

Lennart van Geffen
Gast
Lennart van Geffen

Werken snel en professioneel. Overstap ging prima, besparing wachten we nog even af.

John Borst
Gast
John Borst

Ik heb vandaag bij de Vastenlastenbond een vergelijk gemaakt voor energie. Ik ben hierin behoorlijk teleurgesteld daar ik rechtsreeks bij verschillende aanbieders een beter (lagere) prijs krijg aangeboden.

Geert
Gast
Geert

Ben al jaren lid van de Vastelastenbond en ben al 3 keer overgestapt op hun advies. Alles klopt gewoon, nooit problemen gehad.

Sylwia
Gast
Sylwia

Moet ik toch ook eens doen, hoewel bij mij de nzaaoodk kleiner is (Oxxio = iets’ beter dan Nuon). Was voorheen al haast overgestapt, maar schrok terug toen ik op een forum las over nogal agressieve verkooppraktijken. Bleek uiteindelijk een ingehuurde club te zijn, die hun medewerkers per verkoop belonen, zonder al te duidelijke instructies over wat niet door de beugel kan.. Fijn om te lezen dat t bevalt.

Frans
Gast
Frans

Ik ben blij dat ik lid geworden ben van de vastenlastenbond al is het alleen maar dat ik nu zelf nergens meer achteraan hoef te gaan.

Ingmar
Gast
Ingmar

Ik ben al jarenlang lid van deze vereniging. Ik vertrouw op hun advies; uitgebreide en eerlijke informatie en kundige mensen aan de telefoon. Ook nu ben ik weer uitstekend geholpen met mn nieuwe energiecontract. Tevens erg fijn dat ik voor vragen of problemen met de leverancier gewoon met de Vastelastenbond kan bellen ipv naar de leverancier zelf. Ouderwets goede service dus!! Ik kan deze club aan iedereen aanraden.

Anouk
Gast
Anouk

Zojuist vergeten ratings toe te voegen, vandaar nog één.

Anouk
Gast
Anouk

Ze hebben echt naar mijn persoonlijke situatie gekeken en daar de beste opties bij gevonden. De service doet een beetje ouderwets aan, waar wordt je nog zo geholpen tegenwoordig? Ik ben nu klant bij Greenchoice en de overstap is goed verlopen.