Vastelastenbond


Vastelastenbond informatie

Is Vastelastenbond een betrouwbare energie aanbieder?

Lees de ervaringen op deze website en oordeel zelf. Er zijn in totaal 9 mensen met ervaringen over Vastelastenbond.

Hoe kan ik Vastelastenbond bereiken?

Om Vastelastenbond te bereiken kunt u het beste even contact opnemen met de klantenservice. Het telefoonnummer van Vastelastenbond kunt u vinden op de website van Vastelastenbond.

Heeft u alle ervaringen over Vastelastenbond gelezen?

Heeft u een goede positieve indruk gekregen door het lezen van de reviews? Dan kunt u naar de website van Vastelastenbond gaan en uw bestelling plaatsen. Leest u veel klachten over Vastelastenbond? Kijk dan verder naar andere energiecollectieven. Start met energie vergelijken om Vastelastenbond te vergelijken met andere energiecollectieven. Bij ons profiteert u van exclusieve energiedeals met hoge kortingen en mooie welkomstcadeaus.


9 gedachten over “Vastelastenbond”

 1. Ik heb vandaag bij de Vastenlastenbond een vergelijk gemaakt voor energie. Ik ben hierin behoorlijk teleurgesteld daar ik rechtsreeks bij verschillende aanbieders een beter (lagere) prijs krijg aangeboden.

  Beantwoorden
 2. Ben al jaren lid van de Vastelastenbond en ben al 3 keer overgestapt op hun advies. Alles klopt gewoon, nooit problemen gehad.

  Beantwoorden
 3. Moet ik toch ook eens doen, hoewel bij mij de nzaaoodk kleiner is (Oxxio = iets’ beter dan Nuon). Was voorheen al haast overgestapt, maar schrok terug toen ik op een forum las over nogal agressieve verkooppraktijken. Bleek uiteindelijk een ingehuurde club te zijn, die hun medewerkers per verkoop belonen, zonder al te duidelijke instructies over wat niet door de beugel kan.. Fijn om te lezen dat t bevalt.

  Beantwoorden
 4. Ik ben blij dat ik lid geworden ben van de vastenlastenbond al is het alleen maar dat ik nu zelf nergens meer achteraan hoef te gaan.

  Beantwoorden
 5. Ik ben al jarenlang lid van deze vereniging. Ik vertrouw op hun advies; uitgebreide en eerlijke informatie en kundige mensen aan de telefoon. Ook nu ben ik weer uitstekend geholpen met mn nieuwe energiecontract. Tevens erg fijn dat ik voor vragen of problemen met de leverancier gewoon met de Vastelastenbond kan bellen ipv naar de leverancier zelf. Ouderwets goede service dus!! Ik kan deze club aan iedereen aanraden.

  Beantwoorden
 6. Ze hebben echt naar mijn persoonlijke situatie gekeken en daar de beste opties bij gevonden. De service doet een beetje ouderwets aan, waar wordt je nog zo geholpen tegenwoordig? Ik ben nu klant bij Greenchoice en de overstap is goed verlopen.

  Beantwoorden

Plaats een reactie

9 − 2 =

Call Now ButtonBespaarService: +31637512272