Vastelastenbond

Vastelastenbond krijgt steeds meer klanten. Hoe kan dat? Wilt u klant worden bij Vastelastenbond? Er zijn in totaal 9 mensen met ervaringen over Vastelastenbond. Wat vertellen deze mensen over Vastelastenbond en wat heeft u over Vastelastenbond te vertellen? Geef met behulp van de sterren een beoordeling. Voorts kunt u een toelichting geven.

Vergelijk Vastelastenbond met andere energieleveranciers

Wilt u weten of Vastelastenbond goedkope energie levert? Start dan met energie vergelijken op Energievergelijking.nl en bereken hoeveel u kan besparen. Energievergelijking.nl is 100% onafhankelijk. Bovendien profiteert u van extra goedkope energie aanbiedingen waardoor nog meer kan besparen!

Algemene indruk55555
Helpdesk55555
Energieprijzen55555
Overstapproces55555
Energierekening55555
Reclames55555
Bereikbaarheid55555
Klachtafhandeling55555
Vastelastenbond
6.5 (65.22%) 46 votes

Deel een ervaring over Vastelastenbond

Er zijn 9 Ervaringen over “Vastelastenbond”

Algemene indruk
Helpdesk
Energieprijzen
Overstapproces
Energierekening
Reclames
Bereikbaarheid
Klachtafhandeling

Vastelastenbond ervaringen 2017

Er zijn 9 Ervaringen over “Vastelastenbond”

Vastelastenbond Ervaring van Anouk, januari 12, 2012

Ze hebben echt naar mijn persoonlijke situatie gekeken en daar de beste opties bij gevonden. De service doet een beetje ouderwets aan, waar wordt je nog zo geholpen tegenwoordig? Ik ben nu klant bij Greenchoice en de overstap is goed verlopen.

Vastelastenbond Ervaring van Anouk, januari 12, 2012

Algemene indruk 55555
Helpdesk 55555
Energieprijzen 55555
Overstapproces 55555
Energierekening 55555
Reclames 55555
Bereikbaarheid 55555
Klachtafhandeling 55555

Zojuist vergeten ratings toe te voegen, vandaar nog één.

Vastelastenbond Ervaring van Ingmar, april 18, 2012

Algemene indruk 55555
Helpdesk 55555
Energieprijzen 55555
Overstapproces 55555
Energierekening 55555
Reclames 55555
Bereikbaarheid 55555
Klachtafhandeling 55555

Ik ben al jarenlang lid van deze vereniging. Ik vertrouw op hun advies; uitgebreide en eerlijke informatie en kundige mensen aan de telefoon. Ook nu ben ik weer uitstekend geholpen met mn nieuwe energiecontract. Tevens erg fijn dat ik voor vragen of problemen met de leverancier gewoon met de Vastelastenbond kan bellen ipv naar de leverancier zelf. Ouderwets goede service dus!! Ik kan deze club aan iedereen aanraden.

Vastelastenbond Ervaring van Frans, april 19, 2012

Algemene indruk 55555
Helpdesk 55555
Energieprijzen 55555
Overstapproces 55555
Energierekening 55555
Reclames 55555
Bereikbaarheid 55555
Klachtafhandeling 55555

Ik ben blij dat ik lid geworden ben van de vastenlastenbond al is het alleen maar dat ik nu zelf nergens meer achteraan hoef te gaan.

Vastelastenbond Ervaring van Sylwia, april 21, 2012

Moet ik toch ook eens doen, hoewel bij mij de nzaaoodk kleiner is (Oxxio = iets’ beter dan Nuon). Was voorheen al haast overgestapt, maar schrok terug toen ik op een forum las over nogal agressieve verkooppraktijken. Bleek uiteindelijk een ingehuurde club te zijn, die hun medewerkers per verkoop belonen, zonder al te duidelijke instructies over wat niet door de beugel kan.. Fijn om te lezen dat t bevalt.

Vastelastenbond Ervaring van Geert, september 27, 2012

Algemene indruk 55555
Helpdesk 55555
Energieprijzen 55555
Overstapproces 55555
Energierekening 55555
Reclames 55555
Bereikbaarheid 55555
Klachtafhandeling 55555

Ben al jaren lid van de Vastelastenbond en ben al 3 keer overgestapt op hun advies. Alles klopt gewoon, nooit problemen gehad.

Vastelastenbond Ervaring van John Borst, februari 21, 2014

Ik heb vandaag bij de Vastenlastenbond een vergelijk gemaakt voor energie. Ik ben hierin behoorlijk teleurgesteld daar ik rechtsreeks bij verschillende aanbieders een beter (lagere) prijs krijg aangeboden.

Vastelastenbond Ervaring van Lennart van Geffen, juni 29, 2017

Algemene indruk 55555
Helpdesk 55555
Energieprijzen 55555
Overstapproces 55555
Energierekening 55555
Reclames 55555
Bereikbaarheid 55555
Klachtafhandeling 55555

Werken snel en professioneel. Overstap ging prima, besparing wachten we nog even af.

Vastelastenbond Ervaring van Jordan, juli 4, 2017

Topservice, alles opgelost. Binnen 1 dag geregeld, geen klachten.

Energie vergelijken van Vastelastenbond

Reviews zijn belangrijk bij het beoordelen van de kwaliteit van Vastelastenbond, maar het zegt weinig over de kosten. Wilt u de energieprijzen van Vastelastenbond vergelijken en zorgeloos overstappen naar de aller goedkoopste energieleverancier? Duizenden mensen zijn u al voorgegaan en bespaarden daardoor honderden euro's op hun energiekosten!

Ga naar Energievergelijking.nl om de energieprijzen van Vastelastenbond te vergelijken met andere energieleveranciers. Energievergelijking.nl is de beste onafhankelijke energie vergelijkingssite van Nederland! Ontdek snel hoeveel u kan besparen. Start met energie vergelijken en kies de energie aanbieding die het beste past bij uw eigen situatie en voorkeuren! Grote kans dat u kan besparen want uit onderzoek van de ACM blijkt dat de meeste mensen nog altijd teveel voor energie betalen.