Vattenfall


Vattenfall is één van de energie aanbieders op de Nederlandse energiemarkt. Wilt u klant worden bij Vattenfall? Er zijn geen mensen met ervaringen over Vattenfall. Wat zijn uw ervaringen met Vattenfall? Geef Vattenfall met behulp van de sterren een beoordeling. Hoe meer sterren hoe beter de score.

Vattenfall ervaringen

Algemene indrukNo Ratings
HelpdeskNo Ratings
EnergieprijzenNo Ratings
OverstapprocesNo Ratings
EnergierekeningNo Ratings
ReclamesNo Ratings
BereikbaarheidNo Ratings
KlachtafhandelingNo Ratings

Achtergrondinformatie Vattenfall

Vattenfall is een Zweeds energiebedrijf en bestaat al meer dan 100 jaar. Vattenfall de grootste energieleverancier in Noordwest-Europa. Vattenfall levert energie aan zo’n 7 miljoen klanten.

Vattenfall is Zweeds voor waterval. In Zweden wordt de meeste stroom opgewekt uit waterkracht en daarom is het een toepasselijke naam. De ambitie van Vattenfall is om binnen één generatie te kunnen leven zonder fossiele brandstoffen. Dat betekent onder andere dat ze dan alleen energie leveren uit schone energiebronnen zoals zon, wind en water. Vattenfall levert energie in Zweden, Duitsland, Nederland, Denemarken, het Verenigd Koninkrijk, Finland en Frankrijk.

Vattenfall is het moederbedrijf van energieleverancier NUON.

Geef een beoordeling

Klik op de sterren om te beoordelen

Gemiddelde beoordeling / 5. Aantal beoordelingen:

Omdat je dit nuttig vond

Volg ons op social media

Het spijt ons dat je dit niet nuttig vond

Laten we het samen nuttig maken

Informatie over Vattenfall

Help mee om zoveel mogelijk informatie over Vattenfall te verzamelen. Vertel uw ervaringen met Vattenfall aan de rest van de bezoekers. U kunt Vattenfall een beoordeling geven met behulp van de sterren.

Vattenfall: energie, kosten, tarieven en acties

Vergelijk Vattenfall ook andere energie aanbieders en lees vooral ook de reviews. Door de reviews te lezen weet u wat u van Vattenfall kan verwachten. U kunt de kosten, tarieven en acties vergelijken met Energievergelijking.nl. De onafhankelijke energievergelijker van Nederland. U kunt op Energievergeljking.nl alle beschikbare energie aanbieders vergeljken met het aanbod van Vattenfall. Vergelijk het aanbod en bereken hoeveel u zou kunnen besparen als u zou overstappen.

Vergelijk Vattenfall met anderen

Vul uw gegevens in en bereken uw voordeel!

Plaats een reactie

Algemene indruk
Helpdesk
Energieprijzen
Overstapproces
Energierekening
Reclames
Bereikbaarheid
Klachtafhandeling