Vattenfall

Achtergrondinformatie Vattenfall

Vattenfall is een Zweeds energiebedrijf en bestaat al meer dan 100 jaar. Vattenfall de grootste energieleverancier in Noordwest-Europa. Vattenfall levert energie aan zo’n 7 miljoen klanten.

Vattenfall is Zweeds voor waterval. In Zweden wordt de meeste stroom opgewekt uit waterkracht en daarom is het een toepasselijke naam. De ambitie van Vattenfall is om binnen één generatie te kunnen leven zonder fossiele brandstoffen. Dat betekent onder andere dat ze dan alleen energie leveren uit schone energiebronnen zoals zon, wind en water. Vattenfall levert energie in Zweden, Duitsland, Nederland, Denemarken, het Verenigd Koninkrijk, Finland en Frankrijk.

Vattenfall is het moederbedrijf van energieleverancier NUON.

7.3/10 - (242 stemmen)

8 gedachten over “Vattenfall”

  1. Slecht bedrijf. Alle service is verloren sinds overname. Rare betaalconstructies verhogingen na slechts 3 dagen mislukte automatische incasso. Schrijven je bij 1 mislukte incasso in als slechte betaler waardoor je borg moet betalen bij overstappen, tot wel 400 euro, zodat mensen niet snel overstappen. Slecht bereikbare klantenservice, vaak tot het asociale aan. Valt niet mee te werken. Doe het niet!

    Beantwoorden
  2. welke energieleverancier is nog betrouwbaar, want ik weet het niet meer met al die slechte ervaringen van alle energieleveranciers!!

    Beantwoorden

Plaats een reactie

twee + 10 =