Vattenfall ervaringen

3 bezoekers hebben een ervaring achtergelaten.

Lees recente ervaringen over Vattenfall en deel ook uw eigen ervaringen. Er zijn in totaal 3 bezoekers met ervaringen over Vattenfall. Schrijf een ervaring over Vattenfall en geef een beoordeling. Hoe meer sterren Vattenfall krijgt hoe beter de kwaliteit. En wilt u weten of Vattenfall goedkoop is? Start dan met energie vergelijken en bekijk wie de voordeligste deal heeft.

Power Energie, internet, verzekeringen en meer

Vergelijk Vattenfall

Vattenfall

Vattenfall is één van de energieleveranciers op de Nederlandse energiemarkt. Lees hier meer informatie over Vattenfall. Wat hebben andere mensen over Vattenfall te vertellen? Wat zijn uw eigen ervaringen met Vattenfall? Er zijn in totaal 3 mensen met ervaringen over Vattenfall.

Vattenfall een beoordeling geven

Op Energieervaringen.nl kunt u Vattenfall een uitgebreide beoordeling geven op de volgende criteria's algemene indruk, de helpdesk, de energieprijzen, het overstapproces, de energierekening, de reclames, de bereikbaarheid en de klachtenafhandeling. Vertel zo uitgebreid mogelijk zodat andere mensen een goede indruk krijgen van de dienstverlening van Vattenfall.


Algemene indruk11111
Helpdesk1.51.51.51.51.5
Energieprijzen11111
Overstapproces33333
Energierekening11111
Reclames11111
Bereikbaarheid1.51.51.51.51.5
Klachtafhandeling11111

Achtergrondinformatie Vattenfall

Vattenfall is een Zweeds energiebedrijf en bestaat al meer dan 100 jaar. Vattenfall de grootste energieleverancier in Noordwest-Europa. Vattenfall levert energie aan zo’n 7 miljoen klanten.

Vattenfall is Zweeds voor waterval. In Zweden wordt de meeste stroom opgewekt uit waterkracht en daarom is het een toepasselijke naam. De ambitie van Vattenfall is om binnen één generatie te kunnen leven zonder fossiele brandstoffen. Dat betekent onder andere dat ze dan alleen energie leveren uit schone energiebronnen zoals zon, wind en water. Vattenfall levert energie in Zweden, Duitsland, Nederland, Denemarken, het Verenigd Koninkrijk, Finland en Frankrijk.

Vattenfall is het moederbedrijf van energieleverancier NUON.


Vergelijk Vattenfall ervaringen. Lees wat klanten van Vattenfall vertellen

Wilt u klant worden bij Vattenfall of bent u reeds klant en wilt u uw ervaringen delen? Wat zijn uw ervaringen met Vattenfall? Geef Vattenfall met behulp van de sterren een beoordeling. Hoe meer sterren hoe beter de score. Bekijk ook andere energieleveranciers en vergelijk hun aanbod met die van Vattenfall.

Profiteer van de beste Vattenfall tarieven en aanbiedingen

Vattenfall ervaringen reviews en aanbiedingen

Weten of Vattenfall goedkoop is? Vergelijk Vattenfall met behulp van online vergelijkingssites. Zo kunt u snel en simpel de beste energie deals vinden. In veel gevallen profiteert u van betere aanbiedingen, die u misschien niet van Vattenfall had gekregen als u klant zou worden of blijven.

Vergelijk alle energieleveranciers3 gedachten over “Vattenfall”

 1. klantenservice slecht bereikbaar, geen e-mail mogelijk of chatten op hun eigen site. telefoonkosten duur, praten met medewerker is slecht hoorbaar, zowel ruis/valt weg als je hoort andere collega’s hard praten op het achtergrond. Datum start levering gas/licht kun je niet invullen op het formulier online. Je komt dus voor verrassingen te staan. De tarieven zijn duur voor mensen met een kleine portemonnee. Alle burgers hebben recht op de basisbehoefte gas/licht, warmte en etc.

  Algemene indruk 11111
  Helpdesk 11111
  Energieprijzen 11111
  Overstapproces 22222
  Energierekening 11111
  Reclames 11111
  Bereikbaarheid 11111
  Klachtafhandeling 11111
  Beantwoorden

Plaats een reactie

tien − vier =

Algemene indruk
Helpdesk
Energieprijzen
Overstapproces
Energierekening
Reclames
Bereikbaarheid
Klachtafhandeling

Vul uw gegevens in en bereken uw voordeel!