Vattenfall ervaringen 2020

3 bezoekers hebben een ervaring geplaatst over Vattenfall.

Lees alle informatie over Vattenfall. Er zijn in totaal 3 bezoekers met ervaringen over Vattenfall. Schrijf een ervaring over Vattenfall en geef een beoordeling. Hoe meer sterren Vattenfall krijgt hoe beter de kwaliteit.

Power Energie, internet, verzekeringen en meer

Beste energie aanbiedingen

Vattenfall

Vattenfall is één van de energieleveranciers op de Nederlandse energiemarkt. Bent u op zoek naar ervaringen, reviews, complimenten, maar ook klachten over Vattenfall van klanten. Wat zijn uw eigen ervaringen met Vattenfall?

Er zijn in totaal 3 mensen met ervaringen over Vattenfall. Door alle energieleveranciers te vergelijken kunt u gemakkelijk de beste keuze maken. Deel uw beoordeling over Vattenfall met andere mensen zodat zij ook de beste keuze kunnen maken.

Achtergrondinformatie Vattenfall

Vattenfall is een Zweeds energiebedrijf en bestaat al meer dan 100 jaar. Vattenfall de grootste energieleverancier in Noordwest-Europa. Vattenfall levert energie aan zo’n 7 miljoen klanten.

Vattenfall is Zweeds voor waterval. In Zweden wordt de meeste stroom opgewekt uit waterkracht en daarom is het een toepasselijke naam. De ambitie van Vattenfall is om binnen één generatie te kunnen leven zonder fossiele brandstoffen. Dat betekent onder andere dat ze dan alleen energie leveren uit schone energiebronnen zoals zon, wind en water. Vattenfall levert energie in Zweden, Duitsland, Nederland, Denemarken, het Verenigd Koninkrijk, Finland en Frankrijk.

Vattenfall is het moederbedrijf van energieleverancier NUON.


FAQ

Is Vattenfall een betrouwbare energie aanbieder?

Lees de ervaringen. Er zijn in totaal 3 mensen met ervaringen over Vattenfall.

Hoe kan ik Vattenfall bereiken?

Om Vattenfall te bereiken kunt u het beste even contact opnemen met de klantenservice.

Heeft u alle ervaringen over Vattenfall gelezen?

Heeft u een goede positieve indruk gekregen door het lezen van de reviews? Dan kunt u naar de website van Vattenfall gaan en uw bestelling plaatsen. Leest u veel klachten over Vattenfall? Kijk dan verder naar andere energieleveranciers.


3 gedachten over “Vattenfall”

 1. klantenservice slecht bereikbaar, geen e-mail mogelijk of chatten op hun eigen site. telefoonkosten duur, praten met medewerker is slecht hoorbaar, zowel ruis/valt weg als je hoort andere collega’s hard praten op het achtergrond. Datum start levering gas/licht kun je niet invullen op het formulier online. Je komt dus voor verrassingen te staan. De tarieven zijn duur voor mensen met een kleine portemonnee. Alle burgers hebben recht op de basisbehoefte gas/licht, warmte en etc.

  Algemene indruk 11111
  Helpdesk 11111
  Energieprijzen 11111
  Overstapproces 22222
  Energierekening 11111
  Reclames 11111
  Bereikbaarheid 11111
  Klachtafhandeling 11111
  Beantwoorden
 2. Zeer slechte energieleverancier.
  Bij een vast contract krijg je vlak voor het verstrijken daarvan een tussentijdse afrekening.
  Na de beëindiging van het contract een week later krijg je nogmaals een eindnota.
  Zeer slecht voor mensen met zonnepanelen en zeker een afraden.
  De terugveleverde energie wordt afgerekend, daar krijg je 5 eurocent voor een week voor contract beëindiging en vervolgens moet je dure stroom betalen over de laagste week.
  Bezint voordat je begint met Vattenvall.

  Algemene indruk 11111
  Helpdesk 22222
  Energieprijzen 11111
  Overstapproces 44444
  Energierekening 11111
  Reclames 11111
  Bereikbaarheid 22222
  Klachtafhandeling 11111
  Beantwoorden
 3. Niet doen!!!!!!!

  De acties met gratis cadeau is egt een slechte actie om als klant te doen, de
  prijzen die de cadeaus hebben volgens hun (t.w.v prijs) kloppen totaal niet met de huidige prijzen. De galaxy tab a 10.1 bv is volgens hun 250euro. Op bol.com zijn ze 179 euro op dit moment. En dit is nie de goedkoopste kan ik u vertellen.

  Trap hier dus nier in mensen.. Egt zonder van je geld om hier een jaar lang klant te worden. Let op let op let op

  Beantwoorden

Plaats een reactie

zeven + twintig =