Vereniging Eigen Huis Energiecollectief


Vereniging Eigen Huis Energiecollectief is één van de aanbieders van energie veilingen energiecollectieven op de Nederlandse energiemarkt. Wilt u klant worden bij Vereniging Eigen Huis Energiecollectief? Er zijn nu in totaal 2 mensen met ervaringen over Vereniging Eigen Huis Energiecollectief. Wat zijn uw ervaringen met Vereniging Eigen Huis Energiecollectief? Geef Vereniging Eigen Huis Energiecollectief met behulp van de sterren een beoordeling. Hoe meer sterren hoe beter.

Vereniging Eigen Huis Energiecollectief ervaringen

Geef Vereniging Eigen Huis Energiecollectief een beoordeling

Vereniging Eigen Huis Energiecollectief: energie, kosten, tarieven en acties

Wilt u een actie, dienst of product van Vereniging Eigen Huis Energiecollectief vergelijken met andere energie aanbieders / vergelijkingssites? Bezoek dan ook de websites van andere aanbieders van energie veilingen energiecollectieven en lees vooral ook de reviews. Door de ervaringen te lezen weet u wat u van Vereniging Eigen Huis Energiecollectief kan verwachten.

Vereniging Eigen Huis Energiecollectief stroom en gas aanbiedingen

Vergelijk Vereniging Eigen Huis Energiecollectief met anderen

Vul uw verbruik en postcode in en klik op de oranje knop. Pas de filteropties toe om de energie aanbiedingen neutraal en objectief te vergelijken die aansluiten op uw situatie en voorkeuren. U krijgt daardoor inzicht in de kosten per aanbieder. Zo weet u dus welke stroom en gas aanbieder de laagste maandlasten heeft.

Actuele Vereniging Eigen Huis Energiecollectief tarieven en aanbiedingen 2019

Vereniging Eigen Huis Energiecollectief tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Duizenden mensen vergelijken online en besparen honderden euro's! Wilt u de Vereniging Eigen Huis Energiecollectief tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Ga dan ook naar Energievergelijking.nl. Energievergelijking.nl is één van de beste onafhankelijke energie vergelijkingssites van Nederland! Vergelijk het aanbod van alle energieleveranciers op Energievergelijking.nl en kijk of u kan besparen.

Vereniging Eigen Huis Energiecollectief Consumentenbond, kassa, radar?

De Consumentenbond, kassa, radar zijn consumentenprogramma's. Zij helpen consumenten mee om de beste keuze te maken. Het is mogelijk dat Vereniging Eigen Huis Energiecollectief ook is besproken. Om te weten of dat ook daadwerkelijk het geval is kunt u de site van de Consumentenbond, kassa, tros radar doorzoeken op "Vereniging Eigen Huis Energiecollectief". U krijgt dan direct te zien of Vereniging Eigen Huis Energiecollectief is besproken en wat anderen over Vereniging Eigen Huis Energiecollectief te zeggen hebben.

Storing melden: Bel 0800 - 9009 (gratis)

Wilt u een storing melden? Stroom en gas storingen bij Vereniging Eigen Huis Energiecollectief kunt u zelf doorgeven via het nationaal storingsnummer. Bel bij storing het Nationaal Storingsnummer gas en stroom 0800 - 9009 (gratis) bij storing in de gas- en/of stroomlevering of als u een gas geur ruikt. Het nationaal storingsnummer is 24 uur per dag bereikbaar.

2
Reageer op dit artikel

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
EricMarcel Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Eric
Gast
Eric

Ik heb meegedaan aan de veiling van de VEH en kreeg een aanbod op 8 dec 2018. Ik vergelijk het nu via Gaslicht.com en wat blijkt. Ze zijn veel duurder, ook als ik alle kosten meeneem.

Marcel
Gast

Meegedaan aan de veiling van Eigen huis. Het aanbod wat zij deden was erg scherp en ben erop ingegaan. Nu krijg ik contract van leverancier binnen en maandbedrag is hoger dan voorgespiegeld door eigen huis.
Na een telefoontje blijkt dat bij de veiling wordt uitgegaan van oude cijfers (2016) voor contractperiode over 2017.
Nu is het aanbod opeen helemaal niet scherp