Welkom-Energie


Welkom-Energie is één van de energie aanbieders op de Nederlandse energiemarkt. Wilt u klant worden bij Welkom-Energie? Er zijn nu in totaal 2 mensen met ervaringen over Welkom-Energie. Wat zijn uw ervaringen met Welkom-Energie? Geef Welkom-Energie met behulp van de sterren een beoordeling. Hoe meer sterren hoe beter.

Welkom-Energie ervaringen

Geef Welkom-Energie een beoordeling

Welkom-Energie: energie, kosten, tarieven en acties

Wilt u een actie, dienst of product van Welkom-Energie vergelijken met andere energie aanbieders / vergelijkingssites? Bezoek dan ook de websites van andere energie aanbieders en lees vooral ook de reviews. Door de ervaringen te lezen weet u wat u van Welkom-Energie kan verwachten.

Welkom-Energie stroom en gas aanbiedingen

Vergelijk Welkom-Energie met anderen

Vul uw verbruik en postcode in en klik op de oranje knop. Pas de filteropties toe om de energie aanbiedingen neutraal en objectief te vergelijken die aansluiten op uw situatie en voorkeuren. U krijgt daardoor inzicht in de kosten per aanbieder. Zo weet u dus welke stroom en gas aanbieder de laagste maandlasten heeft.

Actuele Welkom-Energie tarieven en aanbiedingen 2019

Welkom-Energie tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Duizenden mensen vergelijken online en besparen honderden euro's! Wilt u de Welkom-Energie tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Ga dan ook naar Energievergelijking.nl. Energievergelijking.nl is één van de beste onafhankelijke energie vergelijkingssites van Nederland! Vergelijk het aanbod van alle energieleveranciers op Energievergelijking.nl en kijk of u kan besparen.

Welkom-Energie Consumentenbond, kassa, radar?

De Consumentenbond, kassa, radar zijn consumentenprogramma's. Zij helpen consumenten mee om de beste keuze te maken. Het is mogelijk dat Welkom-Energie ook is besproken. Om te weten of dat ook daadwerkelijk het geval is kunt u de site van de Consumentenbond, kassa, tros radar doorzoeken op "Welkom-Energie". U krijgt dan direct te zien of Welkom-Energie is besproken en wat anderen over Welkom-Energie te zeggen hebben.

Storing melden: Bel 0800 - 9009 (gratis)

Wilt u een storing melden? Stroom en gas storingen bij Welkom-Energie kunt u zelf doorgeven via het nationaal storingsnummer. Bel bij storing het Nationaal Storingsnummer gas en stroom 0800 - 9009 (gratis) bij storing in de gas- en/of stroomlevering of als u een gas geur ruikt. Het nationaal storingsnummer is 24 uur per dag bereikbaar.

2
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Welkom EnergieAlle N Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Alle N
Gast
Alle N

LET OP !!!! Als je wilt overstappen naar Welkom Energie let dan goed op of alle prijzen wel kloppen.
Bij mij wijkt de genoemde terugleverprijs voor energie in de leveringsvoorwaarden af, van de prijs welke wordt vermeld op de vergelijkingssite.
Welkom Energie was niet bereid om deze aan te passen.
Dit riekt toch een klein beetje naar bedrog !!!
Ik heb daarom per direct mijn aanvraag voor energielevering geannuleerd.

Welkom Energie
Gast
Welkom Energie

Dag, we kennen het probleem en dat is een tijdelijk probleem geweest in mei waar een aantal vergelijkers niet het correcte teruglevertarief hadden vermeld. Op onze website stond de correcte informatie. U heeft uiteraard het volste recht om te annuleren. Voor de meeste mensen is het teruglevertarief niet interessant omdat dit pas gebruikt wordt als je meer teruglevert dan verbruikt. Bedrog is moedwillig iemand voor de gek houden voor winstbejag en dat doen we uiteraard niet. In ieder geval dank voor de feedback!