Welkom-Energie

8/10 - (328 stemmen)

14 gedachten over “Welkom-Energie”

 1. Geen dank, er lopen nog een paar zaakjes, zoals het tussentijds verhogen van het voorschotbedrag, ook ongehoord bij een vergelijkingssite, waar je eerst mensen lokt.

  Beantwoorden
 2. verschrikkelijk bedrijf! eerste jaar ging goed tot dat ik het mocht verleggen! De eerste maand betaalden ik meer dan het dubbelen terwijl we een afspraak hebben gemaakt kwa bedrag. Tevens ook een bevestiging ervan ontvangen. Je betaald vooruit logisch dus denk je maand december zal wel goed gaan maar nee!!!!!!!!!!! nu een ander bedrag maar wel weer 33 euro teveel. Nu bijna 30 mailtjes veder en telefoontjes gepleegd maar nog steeds me geld niet terug! Dus haal ik mijn geld zelf via de bank terug! Maar dan zijn ze wel snel en heb je de volgende dag per direct een mail dat je moet betalen en anders heeft het effect op je welkoms cadeau die je aan het einde krijgt!

  DUS IK RAAD JE TEN ZEERSTE AF OM HIER OOIT EEN CONTRACT AAN TE GAAN!

  Ik hoop dat ik op deze manier mensen kan behoeden op problemen! vooral mensen die het al niet heel ruim hebben en het geld hard nodig hebben!!!!!!!!!!!!

  Beantwoorden
 3. betrouwbaar? an me nooit niet: onerechte inccasso’s volgen zodra je aan eind van contract aangeeft op te zullen zeggen. een slordige 600 euro ineens in 2 maanden geincassseerd bij jaarverbruik van 875 m3 gas (!) en 1200 m3 elektra: dat zou 70 euro p.m zijn en dat is ook precies wat ik betaald heb p.m En maar ontkennen dat de nieuwe leverancier de meterstanden heeft doorgegeven zodat ze niet hoeven af te rekenen ! Ik raad iedereen aan om de incasso te blokkeren bij de bank indien je dezelfde ervaring op doet.

  Beantwoorden

Plaats een reactie

zeven − 5 =