Welkom-Energie

6 Opmerkingen
 1. Ik ben naar dit bedrijf overgestapt en heb spijt als haren op mijn hoofd. Contract is nog niet ingegaan en ze schrijven al een termijnbedrag af. Onder het mom van “dat doen alle energieleveranciers”. Ik switch ieder jaar van leverancier en heb dit nog nooit aan de hand gehad. Het zou dus betekenen dat bij elke overstap je een maand een dubbele energie nota hebt, van de huidige en van je nieuwe leverancier. Incasso heb ik terug gedraaid. Onfatsoenlijke praktijken. Op mail en berichten via messenger reageren ze niet.

 2. Welkom Energie is een keihard en zakelijk bedrijf dat haar klanten overduidelijk geen warm hart toedraagt. Wij waren een jaar lang aangesloten bij Welkom Energie wat in eerste instantie prima beviel. Toen we een goed aanbod kregen van een andere leverancier besloten we weer over te sluiten. Hierbij hebben we niet goed genoeg op de overstapdatum gelet, waardoor de nieuwe leverancier een paar dagen te vroeg begon met leveren. Niet handig. Om die reden bracht Welkom Energie niet alleen een opzegvergoeding van €50 in rekening maar werd ook de welkomstpremie van €190 weer volledig teruggevorderd. Coulance is hierin niet mogelijk volgens de klantenservice, het staat immers zwart op wit. Een paar dagen te vroeg oversluiten kost dus €240, das makkelijk verdiend! Gelijk hebben ze zeker, maar in mijn beleving ben je op deze manier niet de ‘meest sociale energieleverancier in Nederland’, zoals doodleuk geadverteerd wordt. Pas op voor dit bedrijf, ik zie op verschillende sites soortgelijke ervaringen. Je kan beter een paar euro meer betalen per maand, dan in zee gaan met deze uitbuiters.

  • We hebben al een heel goed gesprek gehad met Geert en die is heel tevreden met de afloop. Alleen kan de review niet worden aangepast dus staat deze er nog. Wat betreft de reactie van Anoniem; die is niet van of namens Welkom Energie, ook al is deze wellicht goed bedoeld.

  • U kunt toch niet minder verwachten van een energiebedrijf? Uw gebrekkige interesse in het afgesloten contract kunt u de klantenservice toch niet kwalijk nemen? Ik begrijp dat het sneu geld is, maar dan had u beter kunnen wachten en niet te gretig op de volgende aanbieding af gaan. U gaat voor een goede deal en Welkom Energie in deze ook, lekker snel geld verdienen net zoals u wilde doen.

 3. LET OP !!!! Als je wilt overstappen naar Welkom Energie let dan goed op of alle prijzen wel kloppen.
  Bij mij wijkt de genoemde terugleverprijs voor energie in de leveringsvoorwaarden af, van de prijs welke wordt vermeld op de vergelijkingssite.
  Welkom Energie was niet bereid om deze aan te passen.
  Dit riekt toch een klein beetje naar bedrog !!!
  Ik heb daarom per direct mijn aanvraag voor energielevering geannuleerd.

  • Dag, we kennen het probleem en dat is een tijdelijk probleem geweest in mei waar een aantal vergelijkers niet het correcte teruglevertarief hadden vermeld. Op onze website stond de correcte informatie. U heeft uiteraard het volste recht om te annuleren. Voor de meeste mensen is het teruglevertarief niet interessant omdat dit pas gebruikt wordt als je meer teruglevert dan verbruikt. Bedrog is moedwillig iemand voor de gek houden voor winstbejag en dat doen we uiteraard niet. In ieder geval dank voor de feedback!

Laat een reactie achter

EnergieErvaringen.nl
Logo