Woonenergie.nl


Woonenergie.nl is één van de energie aanbieders op de Nederlandse energiemarkt. Wilt u klant worden bij Woonenergie.nl? Er zijn nu in totaal 4 mensen met ervaringen over Woonenergie.nl. Wat zijn uw ervaringen met Woonenergie.nl? Geef Woonenergie.nl met behulp van de sterren een beoordeling. Hoe meer sterren hoe beter.

Woonenergie.nl ervaringen

Geef Woonenergie.nl een beoordeling

Woonenergie.nl: energie, kosten, tarieven en acties

Wilt u een actie, dienst of product van Woonenergie.nl vergelijken met andere energie aanbieders / vergelijkingssites? Bezoek dan ook de websites van andere energie aanbieders en lees vooral ook de reviews. Door de ervaringen te lezen weet u wat u van Woonenergie.nl kan verwachten.

Woonenergie.nl stroom en gas aanbiedingen

Vergelijk Woonenergie.nl met anderen

Vul uw verbruik en postcode in en klik op de oranje knop. Pas de filteropties toe om de energie aanbiedingen neutraal en objectief te vergelijken die aansluiten op uw situatie en voorkeuren. U krijgt daardoor inzicht in de kosten per aanbieder. Zo weet u dus welke stroom en gas aanbieder de laagste maandlasten heeft.

Actuele Woonenergie.nl tarieven en aanbiedingen 2019

Woonenergie.nl tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Duizenden mensen vergelijken online en besparen honderden euro's! Wilt u de Woonenergie.nl tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Ga dan ook naar Energievergelijking.nl. Energievergelijking.nl is één van de beste onafhankelijke energie vergelijkingssites van Nederland! Vergelijk het aanbod van alle energieleveranciers op Energievergelijking.nl en kijk of u kan besparen.

Woonenergie.nl Consumentenbond, kassa, radar?

De Consumentenbond, kassa, radar zijn consumentenprogramma's. Zij helpen consumenten mee om de beste keuze te maken. Het is mogelijk dat Woonenergie.nl ook is besproken. Om te weten of dat ook daadwerkelijk het geval is kunt u de site van de Consumentenbond, kassa, tros radar doorzoeken op "Woonenergie.nl". U krijgt dan direct te zien of Woonenergie.nl is besproken en wat anderen over Woonenergie.nl te zeggen hebben.

Storing melden: Bel 0800 - 9009 (gratis)

Wilt u een storing melden? Stroom en gas storingen bij Woonenergie.nl kunt u zelf doorgeven via het nationaal storingsnummer. Bel bij storing het Nationaal Storingsnummer gas en stroom 0800 - 9009 (gratis) bij storing in de gas- en/of stroomlevering of als u een gas geur ruikt. Het nationaal storingsnummer is 24 uur per dag bereikbaar.

4
Reageer op dit artikel

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Daisy hardenbolRozenveldW.ElbersJ. de Brie Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Daisy hardenbol
Gast
Daisy hardenbol

Heel slecht bedrijf, ze liegen, verdraaien, ontkennnen dat je betalingen heb gedaan, en als je dan aangeeft wel betaald te hebben, en je de bewijsstukken wil op sturen naar hen is daar geen mogelijkheid toe. Vervolgens schakelen ze een incassobureau in, en sluizen ze je maandbedrag door naar datzelfde incassobureau en sturen ze jou weer een aanmaning. Ik heb een betaalregeling bij hun vanwege een hoge eindstand die nu dus ten onrechte bij het incassobureau loopt, en woonenergie blijft naar het incassobureau verwijzen, ze willen hun fout niet rechtzetten.

Rozenveld
Gast
Rozenveld

Een belafspraak niet nagekomen en vervolgens na 2 keer een contactformulier ingevuld te hebben waarop woonenergie zegt binnen 3 werkdagen te zullen reageren,zijn we nu weken verder en heb nog steeds niets van woonenergie gehoord

W.Elbers
Gast
W.Elbers

heb gelezen van Oxio weet inmiddels door eigen ervaring genoeg van woonenergie. een woord lees de echte en eerlijk resenties maar. Een woord het is een puinhoop op alle gebieden en oneerlijk. Incl. de dames van de klanten service domme napraters en ge indoctrineerd door het hele zootje daar. dit zal echt niet gepublieceerd woorden door w.e. het is de pure waarheid en niet anders.

J. de Brie
Gast
J. de Brie

De verkoper van Woonenergie kwam in december 2015 aan de deur van ons pasgekochte huis. Natuurlijk wilde ik weten of het goedkoper kon (maar wèl groen). De verkoper wist ons te overtuigen met een mooi termijnbedrag. Helaas, naar bleek bij ontvangst van de jaarnota, was het tè mooi om waar te zijn en moesten wij nogeens meer dan het reeds betaalde jaarbedrag (137%!!) bijbetalen. Dit zijn geen nette praktijken. Bij Woonenergie had een lichtje op moeten gaan dat het termijnbedrag onmogelijk laag was en achteraf had ik ook zelf hier niet in moeten trappen. Vervolgens kreeg ik bij opzegging te… Lees verder »