Woonenergie.nl

7 gedachten over “Woonenergie.nl”

  1. Heel slecht bedrijf, ze liegen, verdraaien, ontkennnen dat je betalingen heb gedaan, en als je dan aangeeft wel betaald te hebben, en je de bewijsstukken wil op sturen naar hen is daar geen mogelijkheid toe. Vervolgens schakelen ze een incassobureau in, en sluizen ze je maandbedrag door naar datzelfde incassobureau en sturen ze jou weer een aanmaning. Ik heb een betaalregeling bij hun vanwege een hoge eindstand die nu dus ten onrechte bij het incassobureau loopt, en woonenergie blijft naar het incassobureau verwijzen, ze willen hun fout niet rechtzetten.

    Beantwoorden
  2. Na het afsluiten van een betalingsregeling van 3 termijnen, kregen wij vandaag bericht dat er een laatste aanmaning komt. De betalingsregeling blijkt niet in het systeem te zijn gezet! Vooral bijzonder dat een regeling van 3 termijnen niet eens mogelijk blijkt te zijn, volgens deze dame. Wie van de medewerkers nu incapabel is, is mij een raadsel. Conclusie; wij stappen per direct over.

    Beantwoorden
  3. Zit al minimaal 7 maanden in de schimmel door een defecte afzuiginstallatie. Moet meerdere malen per maand bellen om hun eraan te herinneren in welke situatie ik zit. Zijn een aantal keer langs geweest zonder afspraak met mij te maken waardoor ik niet thuis was en geven vervolgens mij de schuld. Wordt heen en weer gestuurd van wooncorporatie naar woonenergie en ondertussen woon ik nog steeds in een ongezond schimmel huis want mijn wooncorporatie wil geen schimmel verwijderen als er geen werkende afzuiginstallatie is, naast het feit dat de inspectie zegt dat ze zelf ook schimmel in huis hebben en daarna weg lopen voor het probleem.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

twaalf + 19 =