Zelfstroom


Zelfstroom is één van de energie aanbieders op de Nederlandse energiemarkt. Wilt u klant worden bij Zelfstroom? Er is nu 1 ervaring over Zelfstroom. Wat zijn uw ervaringen met Zelfstroom? Geef Zelfstroom met behulp van de sterren een beoordeling. Hoe meer sterren hoe beter.

Zelfstroom ervaringen

Geef Zelfstroom een beoordeling

Zelfstroom: energie, kosten, tarieven en acties

Wilt u een actie, dienst of product van Zelfstroom vergelijken met andere energie aanbieders / vergelijkingssites? Bezoek dan ook de websites van andere energie aanbieders en lees vooral ook de reviews. Door de ervaringen te lezen weet u wat u van Zelfstroom kan verwachten.

Zelfstroom stroom en gas aanbiedingen

Vergelijk Zelfstroom met anderen

Vul uw verbruik en postcode in en klik op de oranje knop. Pas de filteropties toe om de energie aanbiedingen neutraal en objectief te vergelijken die aansluiten op uw situatie en voorkeuren. U krijgt daardoor inzicht in de kosten per aanbieder. Zo weet u dus welke stroom en gas aanbieder de laagste maandlasten heeft.

Actuele Zelfstroom tarieven en aanbiedingen 2019

Zelfstroom tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Duizenden mensen vergelijken online en besparen honderden euro's! Wilt u de Zelfstroom tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Ga dan ook naar Energievergelijking.nl. Energievergelijking.nl is één van de beste onafhankelijke energie vergelijkingssites van Nederland! Vergelijk het aanbod van alle energieleveranciers op Energievergelijking.nl en kijk of u kan besparen.

Zelfstroom Consumentenbond, kassa, radar?

De Consumentenbond, kassa, radar zijn consumentenprogramma's. Zij helpen consumenten mee om de beste keuze te maken. Het is mogelijk dat Zelfstroom ook is besproken. Om te weten of dat ook daadwerkelijk het geval is kunt u de site van de Consumentenbond, kassa, tros radar doorzoeken op "Zelfstroom". U krijgt dan direct te zien of Zelfstroom is besproken en wat anderen over Zelfstroom te zeggen hebben.

Storing melden: Bel 0800 - 9009 (gratis)

Wilt u een storing melden? Stroom en gas storingen bij Zelfstroom kunt u zelf doorgeven via het nationaal storingsnummer. Bel bij storing het Nationaal Storingsnummer gas en stroom 0800 - 9009 (gratis) bij storing in de gas- en/of stroomlevering of als u een gas geur ruikt. Het nationaal storingsnummer is 24 uur per dag bereikbaar.

1
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Michael Maka Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Michael Maka
Gast
Michael Maka

De zonnepanelen liggen nu iets meer als een jaar op het dak, lijkt mij een mooi moment om het afgelopen jaar even te beschrijven. Allereerst wil ik iedereen afraden om in zee te gaan met zelfstroom. Bij het plaatsen vam de panelen begon het drama. Het zou allemaal met een halve dag geregeld zijn. Helaas is dit niet gelukt, het heeft mij in totaal 5 vrije dagen gekost voordat alle problemen waren opgelost. Na een week of 2 begonnen de panelen pas een beetje stroom op te wekken. De gemaakte afspraken werden vaak niet nagekomen door zelfstroom. Communiceren is best… Lees verder »